Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu akşam mumla egzersiz yapiyordum . Tuvalete gitme ihtiyaci hissettim... egzersiz yaparken bir noktadan sonra afedersiniz çişim geliyor. Geçenlerde burada bi arkadaş eş denemesinde çişiniz gelirse sabredin orgazm olmadan önce öyle hissediliyormus demişti.. inanin o anda saf saf ay orgazm mi oluyorum nedir diyordum ki.... bi baktim ki artik cok gec...heryer batti... bi de çis temizligi cikti başıma...
ilk defa duydum cnm cis gelmesi orgazm faln yni okadr egzersiz yaptm hic oyle olmadi sadece sanki buyuk abdestin gelir gbi oluyo makat tarafinda bi baski oluyo oda popo yonunde oldugu icn

Canon bugun denedik Bende denedim yuhuuuuuuu ama malesef tam olmadi asadan iki parmak gözuktu kanama sadece o sindendi ama batma benimde var aYni sorun bendemi var acaba almanyadayken doktora Gitsek acaba ama atlattim ama acidi :KK43: yardim usteyim Ben egildim esime dogru ama :KK43:

Egegüzeli senin adına çok sevindim. Tebrik ederim. Egzersizlere birlikte başladık diye hatırlıyorum. 5 aylık evliyim. Bugün ben de eş denemesi yyapacağım. Allah'ım yardımcımız olsun...

kızlar bu gece deneme var 2-3 gündür hiçbişi yapamadık inş. bu gece bu iş bitecek birbirimize dua edelim ve bu gece bitirelim bu işi...
Allah yardımcımız olan bütün arkadaşlardan razı olsun ...

Son düzenleme:
z.yagı anestol bırlıkte kullandıgmdanmı oluyor bılmıyorum inş cıddı bıse degıldır dıyorum. Yani afedrsn ıcınede z.yagı sürsem aynı agrı z.yagın ıcerıye pek etkısı olmuyor

canım yağ sürünce uyuşmayacak ki zaten, uyuşması içinde neden yok, amaç ağrısız bir deneme gerçekleştirmek,kendini kasmaman içinde ıkındığında zaten başka şeye gerek kalmaz ki, düşünsene, ağrılı birşey olsa, Allah o sıvımıza uyuşturucu etki verirdi ki bizde ilişkiden zevk almazdık hiç,eşinde olumsuz etkilenir hissizlik oluşurdu. zaten uyuşmaya ihtiyaç yok anlatabildim mi? kayganlık yeterince sağlanırsa acı olmaz :KK66:

Bu akşam mumla egzersiz yapiyordum . Tuvalete gitme ihtiyaci hissettim... egzersiz yaparken bir noktadan sonra afedersiniz çişim geliyor. Geçenlerde burada bi arkadaş eş denemesinde çişiniz gelirse sabredin orgazm olmadan önce öyle hissediliyormus demişti.. inanin o anda saf saf ay orgazm mi oluyorum nedir diyordum ki.... bi baktim ki artik cok gec...heryer batti... bi de çis temizligi cikti başıma...

canım bak egzersiz sırasında sanırım idrar kesesi yakın olduğu için o his oluyormuş, kızlardan birisi egzersiz sırasında bu histen bahsetmişti.
muayene4.jpg

Son düzenleme:
kızlar bu gece deneme var 2-3 gündür hiçbişi yapamadık inş. bu gece bu iş bitecek birbirimize dua edelim ve bu gece bitirelim bu işi...
Allah yardımcımız olan bütün arkadaşlardan razı olsun ...

Allah yardımcın olsun canım inşallah tek denemeyle aşarsın.

arkadaaşlar bende sonunda atlattım bu işi... mutlu sona ulaştım.. çok şükür rabbime.. şuan heyecandan isimlerin hepsi aklıma gelmez sayamam belki ama benle irtibata geçip sorularımı zamanında cvplayıp bana burda destek olan bütün arkadaşlara çok tşk ederim allah razı olsun hepinizde. birşey dha belirtmek istiyorum daha önce bu siteye üye olup bu durumla karşılaşıp yine burdakilerle yenen bir arkadaş sayesinde buraya üye oldum güç aldım buradaki arkadaşlardan. en önce ondan allah razı olsun. ve bende herkes gibi BU MUYDU diyorum şimdi.. tam 7 ay 9 gün sonra dün gece bitti kabuslarım. rabbim herkesin duasını aklındakini gönlündekini nasip etsin herkesi bu sıkıntıdan kurtarsn..

Allah yardımcın olsun canım inşallah tek denemeyle aşarsın.

kaderim özellikle sen en büyük rolsün benim için burda o zeytinyağı olayın sayesinde daha da güçlendimm egzersizlerim daha kolay oldu. senin için adlandırabilceğim kelimeyi bulamıyorum bile.. herşey gönlünce olsun diyorum. ama bundan sonrasında da nası yapıcam ne olcak diye sormak istediklerim var sana yine..

arkadaaşlar bende sonunda atlattım bu işi... mutlu sona ulaştım.. çok şükür rabbime.. şuan heyecandan isimlerin hepsi aklıma gelmez sayamam belki ama benle irtibata geçip sorularımı zamanında cvplayıp bana burda destek olan bütün arkadaşlara çok tşk ederim allah razı olsun hepinizde. birşey dha belirtmek istiyorum daha önce bu siteye üye olup bu durumla karşılaşıp yine burdakilerle yenen bir arkadaş sayesinde buraya üye oldum güç aldım buradaki arkadaşlardan. en önce ondan allah razı olsun. ve bende herkes gibi BU MUYDU diyorum şimdi.. tam 7 ay 9 gün sonra dün gece bitti kabuslarım. rabbim herkesin duasını aklındakini gönlündekini nasip etsin herkesi bu sıkıntıdan kurtarsn..

tebrik ederiiiiiiiiiiiim :KK16::KK16: dünyanın yükü kalkmıştır omuzlarından, tahmin edebiliyorum :) cefasını çektin, bundan sonra sefasını sürmek kalır geriye :KK66:))) :KK24::KK24:

canım gözün aydın çok sevindim Allah başka dert keder vermesin, darısı d,ğer arkadaşlara olsun inşallah.

kaderim özellikle sen en büyük rolsün benim için burda o zeytinyağı olayın sayesinde daha da güçlendimm egzersizlerim daha kolay oldu. senin için adlandırabilceğim kelimeyi bulamıyorum bile.. herşey gönlünce olsun diyorum. ama bundan sonrasında da nası yapıcam ne olcak diye sormak istediklerim var sana yine..

amin canım benim, çok sağol vefan için, etkim olmasına daha çok sevindim tabi ama bir kişinin daha öyle yada böyle kabuslarının son bulması da çok büyük mutluluk .ne diyeceğimi bilmiyorum tabi ki, ne istersen sorabilirsin, o halde egzersiz ve zeytinyağ listeme ekleyim mi seni =))

amin canım benim, çok sağol vefan için, etkim olmasına daha çok sevindim tabi ama bir kişinin daha öyle yada böyle kabuslarının son bulması da çok büyük mutluluk .ne diyeceğimi bilmiyorum tabi ki, ne istersen sorabilirsin, o halde egzersiz ve zeytinyağ listeme ekleyim mi seni =))

kesinlikle ekleyebilirsin canımm.. bende 4 lü aparat seti vardı. onlarla egzersiz yapıyodum 6 ve 8 cm deydim. 10 cm denemek istedim ama olmadı sanırım sertliğinden dolayı girdiremedim. ama dün gece de eşimle denemek istedik. önce 8 cm aparatla bikaç kez deneme yaptım sonra p.si ilkden bi kaç kez sadece yarısına kadar girdi. sonra ıkınarak içeri ittirmeye başladım biraz daha girdi. bian ağrıdığını düşündüm dayanamıcam gb düşünüp çıktım. heyecanda fazlaydı tabi. :) sonra iki kezde sonuna kadar alabildim ıkınarak tabi. sonuncu aldığımda biraz daha rahatladım hatta çok yavaşca git gel yaptık ama çok kısaca oldu. sonra çıktım çok yorulmuşdum çünkü ıkınmakdan. aradan bi saat falan geçince yine denesekmi dedim. yine aparatı almak istedim önce.. ama alamadım. vajina girişinde böle bi şişlik oluştu sanki hani geniş bişe girince orda bi gerginlik şişlik gb bişe. girmeyince bizde bugünlük bukadar yeter dedik. şimdi korkum var bugün yine denicez. ya olmazsa diye olmama ihtimali olabilirmi sence..

kesinlikle ekleyebilirsin canımm.. bende 4 lü aparat seti vardı. onlarla egzersiz yapıyodum 6 ve 8 cm deydim. 10 cm denemek istedim ama olmadı sanırım sertliğinden dolayı girdiremedim. ama dün gece de eşimle denemek istedik. önce 8 cm aparatla bikaç kez deneme yaptım sonra p.si ilkden bi kaç kez sadece yarısına kadar girdi. sonra ıkınarak içeri ittirmeye başladım biraz daha girdi. bian ağrıdığını düşündüm dayanamıcam gb düşünüp çıktım. heyecanda fazlaydı tabi. :) sonra iki kezde sonuna kadar alabildim ıkınarak tabi. sonuncu aldığımda biraz daha rahatladım hatta çok yavaşca git gel yaptık ama çok kısaca oldu. sonra çıktım çok yorulmuşdum çünkü ıkınmakdan. aradan bi saat falan geçince yine denesekmi dedim. yine aparatı almak istedim önce.. ama alamadım. vajina girişinde böle bi şişlik oluştu sanki hani geniş bişe girince orda bi gerginlik şişlik gb bişe. girmeyince bizde bugünlük bukadar yeter dedik. şimdi korkum var bugün yine denicez. ya olmazsa diye olmama ihtimali olabilir mi sence..

tarih dünün tarihini ekliyorum o halde. canım hiç merak etme, ilkte acemilik vardı şimdide mutlaka vajina içine sürmediysen yağ sür p yede sür ve herşey çok kolay olacak, şuan ağrın yok değil mi? eğer kanama olduysa dün, 3 gün kadar bekle derim, ama ondan hiç bahsetmediğine göre demek ki daha önce ondan kurtulmuşsun.şimdi birde şeyi söyleyim şişlik demişsin ya benim aklıma gelen birazcık haz alıpta tam orgzm olmadığında falan sanki orda bir şişlik hissedersin, o bahsettiğin şişlik belki odur.haz alındığı zaman kadın dış cinsel organlarında hafif bir şişme olur, dıştaki büyük dudaklar açılır vajina girişi görünür hal alır.

tarih dünün tarihini ekliyorum o halde. canım hiç merak etme, ilkte acemilik vardı şimdide mutlaka vajina içine sürmediysen yağ sür p yede sür ve herşey çok kolay olacak, şuan ağrın yok değil mi? eğer kanama olduysa dün, 3 gün kadar bekle derim, ama ondan hiç bahsetmediğine göre demek ki daha önce ondan kurtulmuşsun.şimdi birde şeyi söyleyim şişlik demişsin ya benim aklıma gelen birazcık haz alıpta tam orgzm olmadığında falan sanki orda bir şişlik hissedersin, o bahsettiğin şişlik belki odur.haz alındığı zaman kadın dış cinsel organlarında hafif bir şişme olur, dıştaki büyük dudaklar açılır vajina girişi görünür hal alır.

evet canım dünün tarihini ekle.. şuan ağrım yok. kanama olayıda bizim düğünden sonraki ikinci gece kaza şeklinde olmuşdu. olmayınca eşim sürtünme yoluyla rahatlamak istemişdi ve bianda çok kaygan olunca hızla kayıp vajina girişine çarpmışdı. o anda aşırı bi kanama olmuşdu hatta sabaha kadar doktora gittğimde kızlık zarım yırtılmışdı. o gün ondan kurtulmuşdum. geriye alabilmek kalmışdı dünde o bitti. şişlikde hemen vajinanın girişinde aparatı sokmak istediğimde o şişlik engel oldu biraz acıyacak gb olunca bırakdım. haz alabildimmi pek hatırlamıyorum valla ama heyecan acıcak korkusu derken bilemiyorum oldumu. sonuna kadar ittiğimde çok hafif ağrı oldugundan haz alamaya odaklanamadım sanırım. gerçi şuan düşündüğümde ağrı bile sayılmazmış ne ağrısı falan diyorum. :)

X