- 3 Eylül 2013
- 569
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.401
inşaAllah egeguzelı morelım cok bozuk.. Testımde negatıf
Olur Canim vardir Bir hayri ama neden istiorsun ki yenmeden daha kötu olmasmi bilmiorum ama
bilmiyorum,Allah bilir.. Yada erkenmı yaptım bılmıyorum. Bana güc ve heves verecegını düşünüyordum
Ozaman insallah olur Canim hayirlisi olsun bi acalim su isi de insallah yenelim Ben umudu kaybetmedim sende kaybetme dayanalimmm birkeredua et Benim icinde neolur
teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun. Ben eşe geçmeye korkuyorum da. Aparatı rahat yapıyorum
wşim çocuk istiyo ve ben egzersizleri biraktm canm hiç yapmak istemyo napcam ben ya bi gaza geliyom zeytin yag ile deneyim hemen diyorm ama olmazsa iyice moralim bozulcak napcam ben ya bi akıl verin
ben basaracagıma hiç inanmıyorum seni tebrik ederim
olursa burdan yazarım inş. Dua edelım bırbırımıze. Artık yapmak ıstıyorum olucak ıns !
Insallah olur yazalim Canim Benim Bende bitsin istiorum artik
birşey soracağım ben şuan mum egzersizleri yapıyorum ama önceden yaptıpım denemelerde her zman karşılaştığım birşey var yağ sürdükten sonra pns de bi yumuşama oluyor ama ilşki esnasına da gelince küçülüyor sonra alttan kayıp gidiyor ne yapmam gerek mum egzerisinde sona gelmek üzeriym bir iki haftaya deneme yapacağım tekrardan böyle birşyle karşılarısam ne yapmam lazm yardımcı olurmsunz
kızlar bende çok ümitsizim parmak girmiyor içeri kasılıyorum çok kayganlaştırıcı önerdi burda bi arkadaş aldım yarın onunla deniyecem bakalım inş. olur çok mutsuzum
umutsuz olma yaparsın..bak inan bana eliimden geldiğince bu siteye girmeye çalışıyorum..kızlar korkmayın..tum bu korkularımız yersiz..inanın ben daha umıtsız bir vakaydım..bak yarın kayganlaştırıcı jeli al için rahat etsin ama zeytinyagıda bulundur..ben ilk denememde ikisini kullandım..kasılman olursada sadece ıkın hemen bitiyor
ıkınıyorum canım neler yaptım olmadı artık ümidim kırılıyor , panik atağım var birde benim nefes alamıyorum ve egzersizden sonrada devam ediyor nefes düzensizliğim sanki biri boğazıma sarılıyor gibi o an zaten herşeyden ümidimi kesiyorum , çok çaresiz bi durumdayım
ıkınıyorum canım neler yaptım olmadı artık ümidim kırılıyor , panik atağım var birde benim nefes alamıyorum ve egzersizden sonrada devam ediyor nefes düzensizliğim sanki biri boğazıma sarılıyor gibi o an zaten herşeyden ümidimi kesiyorum , çok çaresiz bi durumdayım
Hayırlı geceler kızlar. Üstteyken denedım şükür hepsi girdi dıyebılırım.. Tam oturamadım ensonu dar gıbı bıyer tam rahımın önündekı. Gerıldım korktum ıkındım ıkındım durakladım nefes aldım. Gönül rahatlıyda başardım dıyemıyorum fakat başardım şükür. Hala agrıyor zorlanıyorum fakat inşaAllah alışıcam, alışıcaz. Eşim hepsı içine gırdığini hissettm dedı. Rabbim yardımcımız ol, herkes ve ben gönül rahatlıgıyla agrıcız yaparız inşaAllah
senin ki yumurtada bizim ki tuzluk muhakkaten bizim tuzluk yumurta şeklinde
onu bana taksana yaa, güldüren benim, beşibiyerdeyi kapan o,ohh kebap vallaya bu arada sana mı demiştim unuttum, ben eşim prezervatif takınca zorlanıyorum die. gitmiş bi de geciktirici etkili prezervatif almış,anam ağlıcak yaa :18::18::18::18:
cnmmmmmmm cok sevındım cok tbrıke derım olmuss ıste sevın bence sk sık deneme yaptıkca acında kalmaz kendını kastığın ıcın oyle acıo cnm