Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrb kiZlar bnm bi sorum olacak bn bikac hafta once p..sin yarisini aldim kan geldi biraktim sonra bu ayin 18 inde p..sin tamamini aldim yine kan geldi bu gecede tamamini aldim yine kan geldi hic acimiyo yirtilma hissi falan yok ama kaniyo bu normal mi uc kere iliskiye girdim ucundede kan ustelikte beni kan tutmaya basladi elim ayagim titriyor midem bulaniyor bu yuzden hic gitgel yapamadik doktora mi gitsem acaba

canım alısaana kadar kan gelmesı normal eğer fazla deılse sorun olmaz ama kan cok fazla gelıosa sorun olabılır bıkac kez daha dene ılıskın tam oturdunda hala devam ederse doktora gıt derım:KK34:

teşekkür ederım canım :) tam oturamadım ,gıt gel flan öyle degıl fakat gırdı şükür. Dıkkat ettım kasmadıgımdada agrı ve batma oluyor belkıde buyzden yön sorunu sanıyorum halbukı okdar dıkkat edıyorum. Sebeplrını arastırdım herhangı bır rahatsızlık olabılırmıs. Kızlar sızce neden bu batma ,acı ve agrı? Ve hala kan gelmedı belkıde zardan. Kızlar yakında kontrole gıtmeyı düşünüyorum ve bu arada aparatı kalınlastırıp ezgersızle kendımı alıstırmaya calısıcam dua edın bana bende sıze arkadaslarım..

canımm egzersız yapmana gerek yok bence sen zaten p... almıssın sık sık deneme yaparsanız acı azalıcaktır halada devam ederse bı doktora gorunmende fayda var:KK34:

canımm egzersız yapmana gerek yok bence sen zaten p... almıssın sık sık deneme yaparsanız acı azalıcaktır halada devam ederse bı doktora gorunmende fayda var:KK34:

ağrı olması afedersn zevki rahatı önlüyor. İnş. Dediğin gibi geçer kısa sürede. Yınede bır kontrole gıdıcem gebelıgede baktırmıs olurum.

Aynen dıkkat edıyorum canım cok sağol gercekten.Tebrik ederım canım..hayırlı olsunnn. Afedersın sormak ıstıyorum tam oturma veya gırme oldumu, ağrı batma varmı sendede?

Aynen dıkkat edıyorum canım cok sağol gercekten.Tebrik ederım canım..hayırlı olsunnn. Afedersın sormak ıstıyorum tam oturma veya gırme oldumu, ağrı batma varmı sendede?

canım ben ılk yendığım gecede bende hıc ağrı batma olmamıstı ben gırdığını bıle anlamamıstım o derece.bende sorun olmadı anlıcağın belkı yonu tam tutturamıosundur.bunlaır bukadar dusunme cnmmm sen denemelere devam et pıskolojık larak ağrı olur dusunursenn yendınya cok sukur allah baska dert vermesın:KK6:

Amin. Ama okadar dıkkat ettım yönüne kasmamaya. Baska sebep olacagını düşünüyorum veya zardan dolayı. Cünkü bırseye takılmasıyla acı ve batma verıyor bana. Yendim elhamdülillah..

Amin. Ama okadar dıkkat ettım yönüne kasmamaya. Baska sebep olacagını düşünüyorum veya zardan dolayı. Cünkü bırseye takılmasıyla acı ve batma verıyor bana. Yendim elhamdülillah..

canım ozaman bır doktora gorun sne ıcın rahatlaısn pekı adetınmı gecıktı hamıle oldunumu dusunuosun durum nedr

canım ozaman bır doktora gorun sne ıcın rahatlaısn pekı adetınmı gecıktı hamıle oldunumu dusunuosun durum nedr

evet ne sorun varsa onu öğrenmeye calısıcam inş. Adet olmadım günlerım geldı. Dün ıdrar trestımde negatıftı. Bırazda agrılarım var. Dünde b.. Oldu. Pek sanmıyorum ama iste aklımda. Bıryandan gebe olmak ıstıyorum

evet ne sorun varsa onu öğrenmeye calısıcam inş. Adet olmadım günlerım geldı. Dün ıdrar trestımde negatıftı. Bırazda agrılarım var. Dünde b.. Oldu. Pek sanmıyorum ama iste aklımda. Bıryandan gebe olmak ıstıyorum

canımm gıt tabıkı doktora pıskolojıkte adetın gecıkmsı olabılır bukadar cabuk gebelık olması bıraz zor cnm.onumuzdekı ay ıns allah naıspederde olursun hayırlısı cnm doktordan sjnra bızede haber ver:KK34:

canımm gıt tabıkı doktora pıskolojıkte adetın gecıkmsı olabılır bukadar cabuk gebelık olması bıraz zor cnm.onumuzdekı ay ıns allah naıspederde olursun hayırlısı cnm doktordan sjnra bızede haber ver:KK34:

bende her ıhtımalı düşünüp kaptırmamaya calısıyorum kendımı. Ama o gebelık heyecanı yaşamak cok güzel :) hayırlısı aynen bende merak edıyorum doktora gıttıgımde mutlaka haber verırım cnm

canımmmmmmmmmmm benımmaslalah sana cok tebrıke derım ılk yazdığın zamanı hatırlıorum gecen hafta dahaa masallah tatlımmm:21::21::21:

Evet canım bitti çok şükürrrr :)Öyle çok korkulacak bir şey değilmiş bunu anladım.Şimdi kaldı işi geliştirmeye :)Yani ilerleme kaydetmem lazım.Yaaaa inanamıyorum gerçekten,kabus bitti.Kociş de ben de çok mutluyuz :)

eşime çok kırgınım. Ama o bunun farkında değil. Çok sıkılıyorum. Keşke çocukluğuma dônebilsem. Annem babam ve kardeşlerim..

canım benımm lutfen kendını uzme hepımız onu ıstıoru banada kalsa keske hep cock kalsaydım dıorum annem babam hep yanımda olsaydı.....hep onlarla yasasaydımmm..ama doğanın kanunu bu herkes bır gun evlenıyor mecbur artık yuvamız esımız:KK30:

canım benımm lutfen kendını uzme hepımız onu ıstıoru banada kalsa keske hep cock kalsaydım dıorum annem babam hep yanımda olsaydı.....hep onlarla yasasaydımmm..ama doğanın kanunu bu herkes bır gun evlenıyor mecbur artık yuvamız esımız:KK30:

işten bile erken çıktım. Çok canım sıkılıyor. Gezicem biraz. Ben kendimi zaten kötü hissediyorum. Bir de onun bazı davranışları eklenince bunalıyorum.

X