-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.441
ama iiste korkudan oyle oluyor sende korkma sorun olmıcak ki..hic bir sey yok iste..sadece biraz sakin ol kotu dusunceleri sil at kafandan..o senin esin sana zarar verecek birsey yapabilir mi..once kendini buna inandır..rahat olmaya calıs zihnini rahatlat..panik atağın ne olduğunu cok iyi biliyorum..bak o da beyninin bir oyunu zaten..sen rahatsız falan deilsin..sadece korkun sana bunları yasatıyor..dediğim gibi once sakinleş hatta sevdiğin seyler varsa onları yap kendine zaman ayır mutlu olduğun seyleri yap..daha sonra egzersizlere gec..ki zamanla egzersizler sana oyuncak gibi gelecek..lütfen bunu kendine yapma..olumlu dusun..olur mu..bak hepimiz aynı yollardan geçiyoruz..hepimiz kotu zamanlar geçiriyoruz..ama sonra hersey geride kalıyor..çaresiz falan da deilsin burası var biz varız..panik atak için dr a gorun..ve dediklerini harfiyen yap..ıkınmaya gelince yavaş yavaş yap kendine yüklenme..zamanla düzene geçer..
Evet canım bitti çok şükürrrr :)Öyle çok korkulacak bir şey değilmiş bunu anladım.Şimdi kaldı işi geliştirmeye :)Yani ilerleme kaydetmem lazım.Yaaaa inanamıyorum gerçekten,kabus bitti.Kociş de ben de çok mutluyuz :)
işten bile erken çıktım. Çok canım sıkılıyor. Gezicem biraz. Ben kendimi zaten kötü hissediyorum. Bir de onun bazı davranışları eklenince bunalıyorum.
kkaderim çok sağol desteğin için zeytinyağı olayı şu an bana uygun değil yapamam ben dokunamıyordum bile inan hergün ayna karşısındayım başka hiçbişeye odaklanamıyorum istemiyorumda zaten parmak egzersizleri yapıyorum ama başaramıyorum. ıkınıyorum bebe yağı sürüyorum hem vajene hem parmağa ama olmuyor elim kolum kasılıyor içeriye girmiyor ne yapmam gerek bana yardımcı olun lütfen . bu arada sitede yeniyim o yüzden özel mesaj atamıyorum bi süre o yüzden mesajlarına cvp yazamadığım arkadaslar kusura bakmasın lütfen. özellikle parmak konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim benim gibi parmak sokma konusunda başarısız olup yenen arkadaşlar neler yaptınız anlatırmısınız
insanın elinde olmuyo malesef. Biraz gezicem kafamı dağıtacam. Sinemaya gidecem. Yemek yiyecem.canım sıkma canını erkekler bazen cok anlayıssız olabılıyor uzule lutfen
evet vajinismus varken hamile kaldım.yani ucu girdiğinde boşaldı eşimçünkü o da bende çocuk istiyorduk.şimdi 2.çocuğu istiyoruz fakat ben tam anlamıyla alışmadan olmasın istiyorum.6-7 oldu heralde ilişkiye gireli
wşim çocuk istiyo ve ben egzersizleri biraktm canm hiç yapmak istemyo napcam ben ya bi gaza geliyom zeytin yag ile deneyim hemen diyorm ama olmazsa iyice moralim bozulcak napcam ben ya bi akıl verin
kadderım harekete gecmeyen ınsana yardım etmez gıbı bısey olsa gerek bucanım bak ilk denemede olmayıp 10 gün boyunca aynı yöntemi denedim ve oldu demişti bir arkadaşım, şuan acemilik var yerini denk getiremeyebilirsin ama denemeden ilerleyemezsin, "kader harekete geçmeyen insana yardım etmez" diye bir söz varya çok doğru belkide ilk denemede benim ve bazı arkadaşlarım gibi olabilirde, olmaması olmayacağı anlamına gelmiyor, sadece birazcık daha pes etmden uğraşmak lazım.durdukça bekledikçe soğursun eşinde sesini çıkarmıyorsa zaten ne gerek var böyle iyiyim ne gerk var dersin, sonuçta onun afedersin zevkini bilmiyorsun sana acı çekeceksin gibi geliyor, sanki cevabı olmayan bir matematik problemiydi benim için, tabi çözmeden önce, hep derdim bu kadar zor olmamalı, aklı ermeyen biri bile demişti ya bir arkadaş, onlarda korku olmadığı için kasmıyor kendilerini ve olması gereken doğal şekilde ilerliyor olay, aslında zor olan birşey yok, şuan bile kendimi kastığım an imkansız olmaz, sen orayı sıkıştırıyorsun girecek yer kalmıyor nasıl olsun, dümdüz açık bir yolu kapatıyorsun aslında, bilerek mi asla bilerek değil korkudan kuruluk oluyor haliyle kuru kuruya ilerler mi, o yüzden kayganlaştırıp bakıyosun aslında hiç acımıyor o an kendini çekmekte elinde acımıyor diye devam etmek kabusuna son vermekte, tek söyleyeceğim ısrarla devam et, birde http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.htmlilk sayfayı okuyup ona göre uygulama yap arkadaşım.madem eş denemesi yapıyorsun.
insanın elinde olmuyo malesef. Biraz gezicem kafamı dağıtacam. Sinemaya gidecem. Yemek yiyecem.
kadderım harekete gecmeyen ınsana yardım etmez gıbı bısey olsa gerek bu
aşaaaaaaaaaa kader ablaaa oyle demek ıstemedımhepımızın yumurtlıcağı gunler gelıcek elbet
=)) civciv ne zaman geliyor Allah izin verirse kuzucuk mart gibi miydi?
mrb kiZlar bnm bi sorum olacak bn bikac hafta once p..sin yarisini aldim kan geldi biraktim sonra bu ayin 18 inde p..sin tamamini aldim yine kan geldi bu gecede tamamini aldim yine kan geldi hic acimiyo yirtilma hissi falan yok ama kaniyo bu normal mi uc kere iliskiye girdim ucundede kan ustelikte beni kan tutmaya basladi elim ayagim titriyor midem bulaniyor bu yuzden hic gitgel yapamadik doktora mi gitsem acaba
Bugun Ben ikina ikina delik görcem diye Basim döndu valla cok az acilior ve cok asada delik orasidir umarim of bu cahillik yapariz insallah Canim yencez Ben p ile hemen yapmak istiorum cunku yeter artik uyuyamiorum cunku
sız böyle yazınca kendımı daha ıyı hıssedıyorum :) dua edelım bırbırımıze. Amin canım. Öyle yapmaya calısıyorum. Bu arada afedrsnz hala kan görmedım okadar ılerlemesıne ragmen
kadderım harekete gecmeyen ınsana yardım etmez gıbı bısey olsa gerek bu
Kızlarrrrr ben de yendiimmmmmmmmm.Sonunda olduuu.Dün bitti :) yuppii...Sorusu olanların sorularını yanıtlamak isterim :)
mrb kiZlar bnm bi sorum olacak bn bikac hafta once p..sin yarisini aldim kan geldi biraktim sonra bu ayin 18 inde p..sin tamamini aldim yine kan geldi bu gecede tamamini aldim yine kan geldi hic acimiyo yirtilma hissi falan yok ama kaniyo bu normal mi uc kere iliskiye girdim ucundede kan ustelikte beni kan tutmaya basladi elim ayagim titriyor midem bulaniyor bu yuzden hic gitgel yapamadik doktora mi gitsem acaba
ıkınıyorum canım neler yaptım olmadı artık ümidim kırılıyor , panik atağım var birde benim nefes alamıyorum ve egzersizden sonrada devam ediyor nefes düzensizliğim sanki biri boğazıma sarılıyor gibi o an zaten herşeyden ümidimi kesiyorum , çok çaresiz bi durumdayım
Hayırlı geceler kızlar. Üstteyken denedım şükür hepsi girdi dıyebılırım.. Tam oturamadım ensonu dar gıbı bıyer tam rahımın önündekı. Gerıldım korktum ıkındım ıkındım durakladım nefes aldım. Gönül rahatlıyda başardım dıyemıyorum fakat başardım şükür. Hala agrıyor zorlanıyorum fakat inşaAllah alışıcam, alışıcaz. Eşim hepsı içine gırdığini hissettm dedı. Rabbim yardımcımız ol, herkes ve ben gönül rahatlıgıyla agrıcız yaparız inşaAllah
teşekkür ederım canım :) tam oturamadım ,gıt gel flan öyle degıl fakat gırdı şükür. Dıkkat ettım kasmadıgımdada agrı ve batma oluyor belkıde buyzden yön sorunu sanıyorum halbukı okdar dıkkat edıyorum. Sebeplrını arastırdım herhangı bır rahatsızlık olabılırmıs. Kızlar sızce neden bu batma ,acı ve agrı? Ve hala kan gelmedı belkıde zardan. Kızlar yakında kontrole gıtmeyı düşünüyorum ve bu arada aparatı kalınlastırıp ezgersızle kendımı alıstırmaya calısıcam dua edın bana bende sıze arkadaslarım..
anestol artık yanma vermıyor uyusturmuyor gıbı alıstı sanırım. Zeytınyağ anestol ıkısı bırlıkte sürüyorm ama batma hıssedıyorum esneklıge alısmadı gerıldıkte korku gelıyor. Sızce neden bu?