Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bunu okudugumda o kadar uzuldum ki... allah sana ichuzuru versin...eger sorunumuzla ilgili ise bir an once kurtulmak nasip etsin... herseyin bir vakti var... hic tanimadigim birine en icten duami yapiyorum....

kardeşim amin.. Çok tesekkür edrım şu mesele hepımızı cok üzüyor bırbırımıze destekle ılerlıyoruz ve Rabbim in izniyle. Dün denedım gecen sonuna kadar gelmeme ragmen dün nerdeyse hıc yapamadım. Cok üzüldüm. Zarın zedelenmesı lazım orayı gectık oyüzdenmı acıyor anlamıyorum o ağrı benı ılerletemıyorum. Allahım ne olur dıyorum....

ne güzel anlatmşşsın yenmişsin de merak ettiğim bir şey var sen pensi eline aldğında ve girme işlemini yaparken pns küçülmedmi genelde çok çabuk kçülüyr buna bi çözüm var mı acaba

Neguzel anlatmisin Bende sen gibiyim igneden korkan kisi peki o p girince birsey hizettinmi aci basinc falan??? O deligi koydugun an ikoininca nasil kendi girior Bende olmuor

hayır canım benim bak acıyı falan unut yok oyle birsey rahat ol sadece kasma o deliğe koyup ıkındığın an parmakta olsa aparatta olsa kayıp gitmeye baslar..sadece oraya odaklanma ıkın ıkın ıkın..iyice yag yada jel sürmüşsen anlamıcaksın bile nasıl geçtiğini..

birşey soracağım ben şuan mum egzersizleri yapıyorum ama önceden yaptıpım denemelerde her zman karşılaştığım birşey var yağ sürdükten sonra pns de bi yumuşama oluyor ama ilşki esnasına da gelince küçülüyor sonra alttan kayıp gidiyor ne yapmam gerek mum egzerisinde sona gelmek üzeriym bir iki haftaya deneme yapacağım tekrardan böyle birşyle karşılarısam ne yapmam lazm yardımcı olurmsunz

Canim neoldu cokmu Canim yandi Off neyapcaz Biz ya acaba uyutsakmi kendimizi Öle yapalim saka si bile kotu of neyapcami bilmiorum bile

Kızlar özellikle ilgilenenlerden ve bütün arkadaslardan Rabbim razı olsun. İnanın bunu başarmamız lazım Rabbim dıyorum zamanı var hırslandırıyorum kendımı hadi dıyorum ama strese gırmemeye calısıyorum. Dün olmadı maalesef hayırlısı.. Ama ağladım.. Dua edelım bırbırımıze. Sızce bu gırdıkten sonrakı agrı neden? Zar danmı,zar zedelenmesındenmı? ,yoksa gebe mıyım ,yoksa adetımmı gelıyor ondanmı??? Test yapmadım bugün yapmayı düşünüyorum. Kendımı ısrarla kasmamaya calısıyorum ınanın ve bekleyerek yapıyorum kontrol bnde oluyor . Üstteyken yapamadım dün. Altta ıse malum yıne olmadı. Yoksa p.. Alısamadımı orası o esneklıge alısamadımı sızce ??? Rabbim.. kızlar bn tel.dn gırıyorum buraya. Bırkac gün gırmeyeblırım heran netım bıtebılır. Geldiğimdede msjlarına bakıcam. Dua edelim......

Edelim Canim Benim icinde biz yencez aYni gunde insallah hepimiz en kisa zamanda peki o agri nasildi sende cokmu asiri neden gebe olmak mi istion olma ihtimalin varmi

Edelim Canim Benim icinde biz yencez aYni gunde insallah hepimiz en kisa zamanda peki o agri nasildi sende cokmu asiri neden gebe olmak mi istion olma ihtimalin varmi

gebelik ıhtımalım var bugünde adet olmazsam 2 gün gecmıs olucak hayırlısı.. Yani p.. Gırınce gerılıyorum alıskın olmadıgı ıcın o esneklıge agrıyor sıkmasamda kendımı. Anestol,z.yagı kullanıyorum.Batma hıssıde gelıyor. Yönede dıkkat edıyorum anlamıyorum bazen...

Peki ise yaramiormu anastol falan batior evet benimde igne gibi offf bi girse alisinca gider diyorlar gitmior Doktor bakti bana sorun yok dedi normal dedi of istionmu peki hamile olmak zor olmazmi Canim hayirlisi olur elbette bizde duzelcez

ne güzel anlatmşşsın yenmişsin de merak ettiğim bir şey var sen pensi eline aldğında ve girme işlemini yaparken pns küçülmedmi genelde çok çabuk kçülüyr buna bi çözüm var mı acaba

yok canım nie küçülme olsun ki sonuçta eline almışsın ve ilişkiye giriceksin aksine erkek o an daha inat olur ..

p. Nin çevresi 14 cm ise. İlla aparatta 14 e gelmek mi gerekir

hayır oyle bir sey yok canım cunku vaji ne alırsa onun sekline oturur..yani aparat 14 se okadar açılır..pe.... kadarsa okadar açılır..denemeler egzersizler aslında sadece bizi alıştırmak için varlar..yani orayı genişletmek için deil..cunku vajina sadece normal doğumdan sonra esnekliğini az da olsa kaybeder..buda demek oluyor ki doğum yapmamışsan..ister10 cm olsun ister 14 cm olsun beynen hazırsan aparatı gonul rahatlığıyla bırakıp es denemesine gecebilirsin

Peki ise yaramiormu anastol falan batior evet benimde igne gibi offf bi girse alisinca gider diyorlar gitmior Doktor bakti bana sorun yok dedi normal dedi of istionmu peki hamile olmak zor olmazmi Canim hayirlisi olur elbette bizde duzelcez

ilk baslarda hatta ilk aylar oyle olması normal...hepimizde oluyor ama alısınca artık o his kayboluyor..yani biraz zaman geçtikten sonra

teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun. Ben eşe geçmeye korkuyorum da. Aparatı rahat yapıyorum

wşim çocuk istiyo ve ben egzersizleri biraktm canm hiç yapmak istemyo napcam ben ya bi gaza geliyom zeytin yag ile deneyim hemen diyorm ama olmazsa iyice moralim bozulcak napcam ben ya bi akıl verin

anestol artık yanma vermıyor uyusturmuyor gıbı alıstı sanırım. Zeytınyağ anestol ıkısı bırlıkte sürüyorm ama batma hıssedıyorum esneklıge alısmadı gerıldıkte korku gelıyor. Sızce neden bu?

ben basaracagıma hiç inanmıyorum seni tebrik ederim

Canim kastiyimiz Icin olabilir rahat olmak gerekior cunku yapcaz ja Az kaldi biraz sabir lazim o aciyi sabir etsek is bitti ama yapamioruz iste bi rahat olalim deme ozaman olcak Bir dakikalik is allahim yazdi Bir Gun o Gun olur insallah

Canim kastiyimiz Icin olabilir rahat olmak gerekior cunku yapcaz ja Az kaldi biraz sabir lazim o aciyi sabir etsek is bitti ama yapamioruz iste bi rahat olalim deme ozaman olcak Bir dakikalik is allahim yazdi Bir Gun o Gun olur insallah

inşaAllah egeguzelı morelım cok bozuk.. Testımde negatıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…