Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canım su sorunu bi çözsem zaten başka bişey istemiyorum. Kayganlaştırıcı jelin bi markası varmı canım hiç kullanmadım bilmiyorum da .

ben oky in kayganlaştırıcısını aldm cnm çilekli olanı ama fena değil.
büyük marketlerde bulabilirsn.utanma al olurmu daha sağlıklı. lütfen vazgeçme olurmu başla egzerszlere

ben oky in kayganlaştırıcısını aldm cnm çilekli olanı ama fena değil.
büyük marketlerde bulabilirsn.utanma al olurmu daha sağlıklı. lütfen vazgeçme olurmu başla egzerszlere

anladım tatlım bu akşam alıp yarın onunla deneyeyim. başlıyorum canım hergün de böyle ilerleme katedemeyince inan bütün umutlarım tükendi artık şu parmak yada aparat bi girse büyük moral olacak bana öylelikle gerisi gelecek belkide

Parmagimi vajinama koyuyorum icine gomulmesini bekliyorum ittirmiyorum ysni ... biraz gomulunce asagi dogru yana vajinana paralel ya da diger ifade ile popoya dogru ittir. Hatta derin bi nefes al nefesini verirken zaten kendiliginden gidiyor. Bi de ikinirsan orada yolu buluyorsun...

olacak cnm olacak sakın korkma ve bizi burayı bırakma biz seni en umutsuz ve mutsuz anında bile ikna eder moralini düzeltiriz merak etme çünkü yaşayan anlar ancak bunu

dört ay tedavi gördüm ama parmak egzersizi yada aparat yapamyrm ya ;(

yapamıyorum die bişi yok cnm nedenmi burda hepimiz egzersz lafını duyduğumuzda sen gibi tepki verdik ben tam 9 ay uzaktan okudum buraları asla yapamam die ama noldu???
şimdi geçen günlerime yanıyorum...keşke hemen ama hemencik başlasaydım die.

canım çok sağol yardımın için işte o içeri doğru kaymaya başladığını hissettiğim an benim elim ayağım tutuluyo ve elimi çekiyorum bi bırakabilsem keşke

olacak cnm olacak sakın korkma ve bizi burayı bırakma biz seni en umutsuz ve mutsuz anında bile ikna eder moralini düzeltiriz merak etme çünkü yaşayan anlar ancak bunu

haklısın melisacım dışarıdan birine anlatamıyorsun anlatsanda zaten yaşamayan anlamaz bazen ümitlerim öyle tükeniyor ki inan hayattan hiç zevk alamaz hale geldim inşallah sizlerinde desteğiyle kurtulacam bu illetten

yeterki burayı bırakma cnm bak ben hiç doktora bile gitmedim bende egzersz yapamam die çok ağladım sanmaki senden iyi durumdaydım ama oldu burdaki kızlaı dinledm hep onlarda yardmcı oldu bana allah razı olsun.... egzerz yapacaksn cnm başka şansın yok.bak yıllarca erteleyenler var yazık sende onlardan olma başla egzerszlere

ahsengül çok iyi anlıyorum seni şu an seninle aynı durumdayım parmak içeri dahi girmiyor benimde zaten içeri bi girse sanki gerisi gelecek ama bi türlü olmuyor aparat denemedim yarın aparat denicem birde . Allah yardımcımız olsun canım hepimizin

canım çok sağol yardımın için işte o içeri doğru kaymaya başladığını hissettiğim an benim elim ayağım tutuluyo ve elimi çekiyorum bi bırakabilsem keşke

denemeyi asla bırakmazsan 1.sinde titreyeceksin 2.sinde daha az titreyeceksin 3.sünde daha az.....inan bana cnm yeterki inatçı ol asla bırakma....

Hissettiklerin cok normal... ben ilk yaptigimda bacaklarim saatlerce titremisti...
Ayrica ilk parmak sokusumda aglamistim.. parmagi ilk girdiginde cok rahatsiz verici bi duygu olusmustu ... ama bu duygu agri ya da sizi degildi. Sinirlerim bozuluyordu, Butun bunlara neden mecbur kaldim diye isyanlardaydim... bi de agrirsa birakirim diyordum ama agrimiyordu....inanilmaz bir sekilde 3. Denememde o duygular da yok oldu... hala ilk seferinde urperiyorum ama sonra yarim saat egzersiz yapiyorum... hic agri sizi yok... hicbir sey hissetmiyorum... gitgide daha rahat oluyor....

ah bende bir yapabilsem bir grse parmak içeri

kızlar size bir sey anlatacam..tüm bu yeni başlayanlar ya da başlamak için cesarete ihtiyacı olanlar için yazacam..umarım az da olsa yardımcı olur bu anlatacaklarım..
ben dört ay once evlendim..evliliğim ikinci gunu kabus başladı..sırf görev gibi gordugum ilişkiyi yerine getirmek için kendimi kasa kasa ağlaya ağlaya ilişkiye girdim..sonra mı sonrası hic olmadı..defalarca denedim ama ne kendimi kasmayı bıraktım ne ağlamalarımı durdurabildim..balayı bitsin dedim..bitti eve donduk yine olmadı yapamadım..hep bi korku hep bi huzursuzluk derken bir ay geçti..bırak ilişkiye girme düşüncesini kocam elimi tuttuğunda korkularım tavan yapıyordu..3 ay deli gibi denemeler yaptım..emla kremler agrı kesiciler kas gevşetici haplar kremler kayganlaştırıcılar içki içip sarhoş olup yapmaya cesaret bulmaalar..hatta her denemeye kalktığımda daha kocam bana dokunmadan ağlama krizlerine girmem..zaman geçtikçe geçti...sonra bahaneler başladı bende tabi.. ayy hastayım ay suram ağrıyor ay adet olacam derken iyice bahanelerin arkasına sığındım cunku korkumun bana yaptırmayacağı hicbirsey yoktu..dışarı çıkıyorum elinde bebek olan kadınları görünce ne güzel bu yapmış bide cocugu olmuş diye ağlamaya başlıyordum..bırak bebekli anneleri yolda bir kadın görsem ayy ne sanslı yapmış bitmiş diye sinir krizleri geçiriyordum..neler denedim neler ama bir türlü yapamadım..esimede cok haksızlık ettim..biara tamamen aklımı bozdum bununla..esime beni cidden uyuşturacak birseyler olmalı diye yardım bile istedim..Allah tan esim cok anlayışlı..sürekli yanımda oldu geçecek sadece dinlen uyu dedi..yeri geldi tartıştık yeri geldi yapamadığım için hırçınlığımı esimden çıkardım hatta canına okuudum..4 ay sonra bu siteyi buldum..okudum herseyi iyice okudum yapamam dedim..heleki o parmak egzersini duyunca inanır mısınız bilmem tansiyonum düştü..ben ki bugun iğne yapmaktan bile kaçan korkan bir insanım..deli gibi korktuğum yere parmağımı nasıl sokardım..bir iki gün düüsndüm saolsun arkadaşların yazdıkları okayokonun desteği verdiği cesaret ile başlamaya karar verdim..geçtim ayna karsısına iyice ıkındım deliği görünce bile mutlu oldum..derken iyice yag doktum vajiye elimide iyice yağladım..hadi yaparsın sen dedim yavaş yavaş ıkınmaya başladım ben ıkındıkça orta parmağım kendiliğinden kaymaya baasladı..hemen çıkardım ağlamaya başladım yaptığıma inanamadım cok mutluydum..ertesi gun adet oldum bekledim mecburen..bu pazartesi ogleden sonra adetimin bittiği ilk gun oturdum once bir dus aldım rahatladım..aynayı kendime gore ayarladım..yine orta parmak denemesi yaptım oldu..cesaret gelmişken bide orta ve işaret parmağı denemek istedim oda olmuştu gözlerime inanamadım..ıkınmak bu kadar mı etki eder..kasılmam yoktu rahattım..dedim kalkıyım birde aparat yapyım..yaklaşık 7 cm lik bir aparat yaptım prezervatifi geçirdim iyice yağladım..deliğe doğru koydum..başladım iyice ıkınmaya ben ıkındıkça o kaydı gitti..bunu 3 yada 4 defa yaptım...aksam esim eve geldi uyumaya geçtiğimizde sen uyu ben bir deneme yapacam dedim..o uyudu ben tekrar aldım aparatı denedim geçmiyor esim yanımda ya heycan yaptım heralde..dedim lan sen beni mahcup mu edecen bi ıkındım bi yittim aparat tamamen geçti..esime dedim kalk ta bak kalk zavallım hemen kalktı askım nolur deneyelim dedi..duşundum daha iki gun oldu acaba yapabilir miyim diye..sonra esime baktım oyle tatlı bakıyordu ki hadi lütfen sen başarırsın benim askım yapar diyince tamam dedim..ama bi sart koydum ben hakimiyeti alacam dedim..oda tamam dedi..aynaya ıkınır gibi rahatça uzandım yağımı sürdüm..sonra esime iyice yag sürdüm..aparat gibi elime aldım deliğe getirdim..ıkınmaya başladım ben ıkındıkça o kaydı içeri..kendmi egzersiz yapıyormuş gibi odakladım.. oldu bitti..yani ben ki herseyden korkan ben ki bana dokunduğu an ağlayan kızdım..inanın bana isterseniz bir günde bile bunu alt edersiniz..lütfen daha fazla gec kalmayın..benim yaptığım hataları sizde yapmayın..herseyi okuyun gerektiğinde yardım isteyin..yemin ederim ki yasadıgınız en kotu seyleri zaten yasamıssınız..bundan daha kötüsü yok..bugüne kadar ne yasadıysanız ne dusunduyseniz unutun yeni bastan başlayın..once vajina yı tanıyın bilgi edinin korkunuz hafiflicek..orası içeri ne alırsa onun sekline bürünür..parmak alırsa parmak..p... alırsa p.... aparat alırsa aparat..ıkınınca kendinizi kasamadığınız için oppp geçecek..itmenize gerek bile kalmıcak..lütfen korkmayın..umarım azda olsa bir katkısı olur bunların umarım sizde biran once bu kabusu atlatırsınız..

Neguzel anlatmisin Bende sen gibiyim igneden korkan kisi peki o p girince birsey hizettinmi aci basinc falan??? O deligi koydugun an ikoininca nasil kendi girior Bende olmuor

tatlım ben dokunamıyodum. sonra duş alırken bi gün inat ettim ağlaya ağlaya işaret parmağımın ilk kısmını soktum içeri. ağlmayada gerek yokmuş kendimiz kasmıyoruz yani. sadece böyle rahatsız uyuz bi duygu oluyo başta o da gidiyo sonra. bak burda yüzlercesi atlattı bunu herkes senin gibiydi. İnan yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…