Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

wşim çocuk istiyo ve ben egzersizleri biraktm canm hiç yapmak istemyo napcam ben ya bi gaza geliyom zeytin yag ile deneyim hemen diyorm ama olmazsa iyice moralim bozulcak napcam ben ya bi akıl verin

dene ve korkma derim bak bende zeytinyağı iile yapıyorum inan bana cok rahat oluyor en azından alışana kadar oyle devam edersin..korkacak birsey yok..yaparsın

birşey soracağım ben şuan mum egzersizleri yapıyorum ama önceden yaptıpım denemelerde her zman karşılaştığım birşey var yağ sürdükten sonra pns de bi yumuşama oluyor ama ilşki esnasına da gelince küçülüyor sonra alttan kayıp gidiyor ne yapmam gerek mum egzerisinde sona gelmek üzeriym bir iki haftaya deneme yapacağım tekrardan böyle birşyle karşılarısam ne yapmam lazm yardımcı olurmsunz

nasıl yani yagı sürdükten sonra yumuşama oluyor derken p....mi inmeye baslıyor

kızlar bende çok ümitsizim parmak girmiyor içeri kasılıyorum çok kayganlaştırıcı önerdi burda bi arkadaş aldım yarın onunla deniyecem bakalım inş. olur çok mutsuzum :KK43:

umutsuz olma yaparsın..bak inan bana eliimden geldiğince bu siteye girmeye çalışıyorum..kızlar korkmayın..tum bu korkularımız yersiz..inanın ben daha umıtsız bir vakaydım..bak yarın kayganlaştırıcı jeli al için rahat etsin ama zeytinyagıda bulundur..ben ilk denememde ikisini kullandım..kasılman olursada sadece ıkın hemen bitiyor

umutsuz olma yaparsın..bak inan bana eliimden geldiğince bu siteye girmeye çalışıyorum..kızlar korkmayın..tum bu korkularımız yersiz..inanın ben daha umıtsız bir vakaydım..bak yarın kayganlaştırıcı jeli al için rahat etsin ama zeytinyagıda bulundur..ben ilk denememde ikisini kullandım..kasılman olursada sadece ıkın hemen bitiyor

ıkınıyorum canım neler yaptım olmadı artık ümidim kırılıyor , panik atağım var birde benim nefes alamıyorum ve egzersizden sonrada devam ediyor nefes düzensizliğim sanki biri boğazıma sarılıyor gibi o an zaten herşeyden ümidimi kesiyorum , çok çaresiz bi durumdayım

ıkınıyorum canım neler yaptım olmadı artık ümidim kırılıyor , panik atağım var birde benim nefes alamıyorum ve egzersizden sonrada devam ediyor nefes düzensizliğim sanki biri boğazıma sarılıyor gibi o an zaten herşeyden ümidimi kesiyorum , çok çaresiz bi durumdayım

Bugun Ben ikina ikina delik görcem diye Basim döndu valla cok az acilior ve cok asada delik orasidir umarim of bu cahillik yapariz insallah Canim yencez Ben p ile hemen yapmak istiorum cunku yeter artik uyuyamiorum cunku

ama iiste korkudan oyle oluyor sende korkma sorun olmıcak ki..hic bir sey yok iste..sadece biraz sakin ol kotu dusunceleri sil at kafandan..o senin esin sana zarar verecek birsey yapabilir mi..once kendini buna inandır..rahat olmaya calıs zihnini rahatlat..panik atağın ne olduğunu cok iyi biliyorum..bak o da beyninin bir oyunu zaten..sen rahatsız falan deilsin..sadece korkun sana bunları yasatıyor..dediğim gibi once sakinleş hatta sevdiğin seyler varsa onları yap kendine zaman ayır mutlu olduğun seyleri yap..daha sonra egzersizlere gec..ki zamanla egzersizler sana oyuncak gibi gelecek..lütfen bunu kendine yapma..olumlu dusun..olur mu..bak hepimiz aynı yollardan geçiyoruz..hepimiz kotu zamanlar geçiriyoruz..ama sonra hersey geride kalıyor..çaresiz falan da deilsin burası var biz varız..panik atak için dr a gorun..ve dediklerini harfiyen yap..ıkınmaya gelince yavaş yavaş yap kendine yüklenme..zamanla düzene geçer..

Hayırlı geceler kızlar. Üstteyken denedım şükür hepsi girdi dıyebılırım.. Tam oturamadım ensonu dar gıbı bıyer tam rahımın önündekı. Gerıldım korktum ıkındım ıkındım durakladım nefes aldım. Gönül rahatlıyda başardım dıyemıyorum fakat başardım şükür. Hala agrıyor zorlanıyorum fakat inşaAllah alışıcam, alışıcaz. Eşim hepsı içine gırdığini hissettm dedı. Rabbim yardımcımız ol, herkes ve ben gönül rahatlıgıyla agrıcız yaparız inşaAllah

Hayırlı geceler kızlar. Üstteyken denedım şükür hepsi girdi dıyebılırım.. Tam oturamadım ensonu dar gıbı bıyer tam rahımın önündekı. Gerıldım korktum ıkındım ıkındım durakladım nefes aldım. Gönül rahatlıyda başardım dıyemıyorum fakat başardım şükür. Hala agrıyor zorlanıyorum fakat inşaAllah alışıcam, alışıcaz. Eşim hepsı içine gırdığini hissettm dedı. Rabbim yardımcımız ol, herkes ve ben gönül rahatlıgıyla agrıcız yaparız inşaAllah

cnmmmmmmm cok sevındım cok tbrıke derım olmuss ıste sevın bence sk sık deneme yaptıkca acında kalmaz kendını kastığın ıcın oyle acıo cnm

onu bana taksana yaa, güldüren benim, beşibiyerdeyi kapan o,ohh kebap valla :KK30::KK30: ya bu arada sana mı demiştim unuttum, ben eşim prezervatif takınca zorlanıyorum die. gitmiş bi de geciktirici etkili prezervatif almış,anam ağlıcak yaa :18::18::18::18: :KK52::KK14:

bence altınları bana takın bebişime:KK30::KK30::KK53::KK53:yok canım bana dememıstın prezervatıf konusunu ..ağlamaz ağlamaz merak etmeee:KK16:

mrb kiZlar bnm bi sorum olacak bn bikac hafta once p..sin yarisini aldim kan geldi biraktim sonra bu ayin 18 inde p..sin tamamini aldim yine kan geldi bu gecede tamamini aldim yine kan geldi hic acimiyo yirtilma hissi falan yok ama kaniyo bu normal mi uc kere iliskiye girdim ucundede kan ustelikte beni kan tutmaya basladi elim ayagim titriyor midem bulaniyor bu yuzden hic gitgel yapamadik doktora mi gitsem acaba

cnmmmmmmm cok sevındım cok tbrıke derım olmuss ıste sevın bence sk sık deneme yaptıkca acında kalmaz kendını kastığın ıcın oyle acıo cnm

teşekkür ederım canım :) tam oturamadım ,gıt gel flan öyle degıl fakat gırdı şükür. Dıkkat ettım kasmadıgımdada agrı ve batma oluyor belkıde buyzden yön sorunu sanıyorum halbukı okdar dıkkat edıyorum. Sebeplrını arastırdım herhangı bır rahatsızlık olabılırmıs. Kızlar sızce neden bu batma ,acı ve agrı? Ve hala kan gelmedı belkıde zardan. Kızlar yakında kontrole gıtmeyı düşünüyorum ve bu arada aparatı kalınlastırıp ezgersızle kendımı alıstırmaya calısıcam dua edın bana bende sıze arkadaslarım..

X