Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlm yok yanlş anlamadımda neyi bulamadan onu anlayamadım

canım senin aracılığınla arkadaşa söylemiş olayım bence bir müddet afedersin sürtünerek yada kendi kendine rahatlamasın eşi belki bu şekilde yapmazsa normal yola alışır diyorum.birde şey var benim sayfanın en altında erken boşlm ile ilgili kısım var oraya bir baksınlar işe yarar belki.

bende sormuştm jelin etkisi yok demişti doktor ama çocuk düşünmüyoruz cnm o yüzden ilaç kullanıyordum. oda müthiş kuruluk yaptı. şimdi ilacı bıraktım daha yeni. ben düzelene kdr kullancam mecbur

anladım canım doğru hap kullanma falan diye konuşmuştuk sende bırakıcam demiştin.tamam canım sen daha iyi bilirsin.

cnm ilk başta nce olsun die kulak çubuğuna peçete sarıorz 1 kat üstünü güzelce streçliorz.
kalem kadar bişi oluo kalınlığı. sonra kendine bi kayganlaştırıcı jel al ama bepanten veya bebe yağı kullanan arkadaşlatımızda oldu ama tavsiyem kayganlaştırıcı jel alman. aparatını kayganlaştırıp egzersz yapıosun cnm. aparatını dimdik değil popo yönüne eğimli itiosun.sonra alıştıkça aparatını kalınlaştırıosun.

tatlm yok yanlş anlamadımda neyi bulamadan onu anlayamadım
ya ne alaka diyeceksin ama şimdi nasıl yapılıyor diye merak ettim burda egzersiz yapıyor ya arkadaşlar, ben deliki bulamıyorum saçma gelecek biliyorum ama sandım ki deneyip belki kolay bir yöntem bulursam anlatırım, yok ben hiç yapamıyorum

offff arkadaşım yaa nedir bu çektiklerimizz nelerle uğraşıyoruz yaaa((

hehe kız allah seni bacaklarını açıp ıkındığın zaman ayna ile görebilirsn cnm açılıo gözüküo delik hemencik.

offff arkadaşım yaa nedir bu çektiklerimizz nelerle uğraşıyoruz yaaa((

buna şükür cnm bak 7 yıl çeken arkadaşlarımız var bence beklemeden hemen bi aparat hazırla kendine ve egzersize başla yeniyim die erteleme sakın erteleme hastalığı bu daha başındayken hallet bu olayı olurmu
adım adım yardımcı oluruzz sana burda

çok doğru söylüyosun,çok teşekkür ederim,hiçkimse bilmiyo ve kimseyle konuşamadım,ok iyi geldi bu site çok saolun allah razı olsun..sürekli burda mısınız

hehe kız allah seni bacaklarını açıp ıkındığın zaman ayna ile görebilirsn cnm açılıo gözüküo delik hemencik.

deliki =) ama yapamıyorum ben ya, hiç işin yok mu deme sakın valla amaç empati kurmak belki farklı bir kolay yöntem bulunur falandı.tatlım sağolasın.

çok doğru söylüyosun,çok teşekkür ederim,hiçkimse bilmiyo ve kimseyle konuşamadım,ok iyi geldi bu site çok saolun allah razı olsun..sürekli burda mısınız

çoğumuz çalışıo cnm o yüzden h.içi sürekli yardımcı oluorm kızlara kendi adıma. ama onun dışındada sürekli cvp yazan biri olur merak etme. bu derdi yaşayan bilir ancak . o yüzden yenenler elimzden geldğnce yardmcı olmaya çalışıorz

kkaderim çok sağol desteğin için zeytinyağı olayı şu an bana uygun değil yapamam ben dokunamıyordum bile inan hergün ayna karşısındayım başka hiçbişeye odaklanamıyorum istemiyorumda zaten parmak egzersizleri yapıyorum ama başaramıyorum. ıkınıyorum bebe yağı sürüyorum hem vajene hem parmağa ama olmuyor elim kolum kasılıyor içeriye girmiyor ne yapmam gerek bana yardımcı olun lütfen . bu arada sitede yeniyim o yüzden özel mesaj atamıyorum bi süre o yüzden mesajlarına cvp yazamadığım arkadaslar kusura bakmasın lütfen. özellikle parmak konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim benim gibi parmak sokma konusunda başarısız olup yenen arkadaşlar neler yaptınız anlatırmısınız

canım bende parmak sokamıyordum irkiliyordum incecik aparatlar hazırladım kendime öle başladım aparat hazırlamazmısın???

canım parmak egzersizlerini yapıyorum hergün önceden dokunamıyordum bile şu anda vajen girişine kadar rahattım ama içeri girmiyor parmak çok kasılıyorum iki gözüm iki çeşme hergün egzersiz yapmaktan bıktım inan. panik atakta var bende nefesim kesiliyor kalbimin çarpıntısından ölcem nerdeyse. neler dedim kendi kendime ne telkinler hayatımı çok etkiledi çünkü başka hiçbişey dşünemez oldum tek amacım bunun çözmek onda yapaayınca moralim acayip bozuluyor. lütfen bana yardımcı olun arkadaslar özellikle parmak giriş aşamasında benim gibi zorluk yaşayanlar nasıl yendi tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz .
Bu arada sitede yeniyim özel mesaj atamıyorum o yüzden mesajlarını cvplayamadığım arkadaşlar ksura bakmayın lütfen

Hiç denemedim blmiyorum ama sanki parmaktan daha zor aparat . nasıl bi aparat hazırlıycam yardımcı olrmusun

canım sakın ağlama inan bizde döktk o gözyaşlarını lütfen bizi dinle. ben parmakla içini hissetmek istemiodum içim garip oluodu. ilk kulak çubuğuna 1 kat peçete sardm streçledim güzelce. korktuğum için incecik hazırladım kalem kadar bişi.kayganlaştrdm onu güzelce. aldm aynayı elime. ilk apartı elime aldm ağlama krizine grmiştm inan. ağla ağla sorun çözülmüo inan gözyaşlarım akarken neler geçti gözmden yapıcam dedim.kayganlaştrdm aparatı. ıkındım. deliği görünce hafiffçe ittim aşağı doğru. baktm kaydı gitti.hissetmemiştm bile.
işte o anın mutluluğu nası bişi varya...öle gaza geliyorsunki sonra....

melisacım çok teşekkürler yarın aparat denicem bakalım inş. faydası olur. bana aparat daha itici geliyo nedense sonuçta yabancı bi madde içinde parmak en azından senin ya daha güvenli gibi geliyodu ama olmadı birde öyle deneyeyim. kayganlaştırıcı olarak ne sürüyorsun ben bebe yağı kullandım daha önce olur mu ki bebeyağı ile

cnm sormak istedıklerın varsa bana yazabılırsın bende 3 ay once bu sıte sayesınde yendım

asi_m cevap verdiğin için teşekkür ederim. vajinismusu nasıl yendin merak ediyorum. seni rahatsız etmek çok özeline girmek istememm
ben en son emla diye bir krem kullandım uyuştursun ve acı duymayayım diye yinede olmadı:26: ama kendimi tanımam açısından biraz yol katettim.
Nasıl yendin merak ediyorum.bu sorunu bir ben yaşıyorum herhalde derdim ama alakası bile yokmuş.
Yenenlerde varmış

hanggisi sana daha kolay gelirse cnm farketmez. inan incecik bi aparatla başlayıncada hiç bişi olmuo.
o yada bu şekilde yeterki başla cnm. bebe yağı kullanan arkadaşlarımız vardı. tabiiki olur. ama utanmazsan marketlerden kayganlaştırıcı jel al kendine . onun için üretilmiş bişi neticede. ama yetrki başla. inan 1 kere sokmayı başarırsan öle umutlanacak sevineceksinki. biz burdan adım adım yardm ederiz sana

inşallah canım su sorunu bi çözsem zaten başka bişey istemiyorum. Kayganlaştırıcı jelin bi markası varmı canım hiç kullanmadım bilmiyorum da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…