- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.341
melisa tatlım beni yanlış anlama sakın ben yapamadığım için soruyorum, parmağımla denemeye çalıştım tam karşıya değilde arada su kanalı gibi biryer gidiyor sanki parmağın gidince, ben parmakla bulamadım o yeri olmuyor. belki faydası olur empati yapayım dedim yapamadım, helal olsun size valla.beni yanlış anlama olur mu dalgasına falan sormuyorum ciddi ciddi bulamıyorum parmakla.
ya en kötü ihtimal eşin yine sürtünme yöntemini kullanır ama boşalmasına yakın içine girer o şekilde halledersiniz, bi de zamanla alışılıyo. ilk bikaç ay sallantıda gider sonra herşey rayına oturur,nasıl ki sürtünmeyle boşalmaya alıştıysa buna da alışır,sonra da şööyyle tontiş bi bebeğin olur inş
bende sormuştm jelin etkisi yok demişti doktor ama çocuk düşünmüyoruz cnm o yüzden ilaç kullanıyordum. oda müthiş kuruluk yaptı. şimdi ilacı bıraktım daha yeni. ben düzelene kdr kullancam mecbur
Melisacım ben bunların tamamını okumuştum zaten,dünden beridir yaptığım tek şey bu siteye girip,belki faydası olur die yorumları okumak,eşim bu gün izinli evde ama hala yemek bile yapamadım bu mühimkonuyu araştırmaktan :)) aparatifi nasıl hazırlıyosunuz peki
ya ne alaka diyeceksin ama şimdi nasıl yapılıyor diye merak ettim burda egzersiz yapıyor ya arkadaşlar, ben deliki bulamıyorumtatlm yok yanlş anlamadımda neyi bulamadan onu anlayamadım
cnm ilk başta nce olsun die kulak çubuğuna peçete sarıorz 1 kat üstünü güzelce streçliorz.
kalem kadar bişi oluo kalınlığı. sonra kendine bi kayganlaştırıcı jel al ama bepanten veya bebe yağı kullanan arkadaşlatımızda oldu ama tavsiyem kayganlaştırıcı jel alman. aparatını kayganlaştırıp egzersz yapıosun cnm. aparatını dimdik değil popo yönüne eğimli itiosun.sonra alıştıkça aparatını kalınlaştırıosun.
ya ne alaka diyeceksin ama şimdi nasıl yapılıyor diye merak ettim burda egzersiz yapıyor ya arkadaşlar, ben deliki bulamıyorumsaçma gelecek biliyorum ama sandım ki deneyip belki kolay bir yöntem bulursam anlatırım, yok ben hiç yapamıyorum
offff arkadaşım yaa nedir bu çektiklerimizz nelerle uğraşıyoruz yaaa((
buna şükür cnm bak 7 yıl çeken arkadaşlarımız var bence beklemeden hemen bi aparat hazırla kendine ve egzersize başla yeniyim die erteleme sakın erteleme hastalığı bu daha başındayken hallet bu olayı olurmu
adım adım yardımcı oluruzz sana burda
hehe kız allah senibacaklarını açıp ıkındığın zaman ayna ile görebilirsn cnm açılıo gözüküo delik hemencik.
çok doğru söylüyosun,çok teşekkür ederim,hiçkimse bilmiyo ve kimseyle konuşamadım,ok iyi geldi bu site çok saolun allah razı olsun..sürekli burda mısınız
canım psikoloğa para verme bizde sana gaz veririz merak etme, aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede çözersin, tavsiyem şu ki önce
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html ilk sayfayı okuyup uygulama yapmanı eğer ki olmazsa egzersizlere geç bence.hepimiz aynı yollardan geçtik canım sakın üzülme ümitsizliğe yer yok burda
kkaderim çok sağol desteğin için zeytinyağı olayı şu an bana uygun değil yapamam ben dokunamıyordum bile inan hergün ayna karşısındayım başka hiçbişeye odaklanamıyorum istemiyorumda zaten parmak egzersizleri yapıyorum ama başaramıyorum. ıkınıyorum bebe yağı sürüyorum hem vajene hem parmağa ama olmuyor elim kolum kasılıyor içeriye girmiyor ne yapmam gerek bana yardımcı olun lütfen . bu arada sitede yeniyim o yüzden özel mesaj atamıyorum bi süre o yüzden mesajlarına cvp yazamadığım arkadaslar kusura bakmasın lütfen. özellikle parmak konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim benim gibi parmak sokma konusunda başarısız olup yenen arkadaşlar neler yaptınız anlatırmısınız
cnm zatn psikologla olmz bu is dedign gbi sadece konusr psikiyatra gitcksin univ.hastanelwrnde fakulte hast.cok guzel dok. var cinsel uslev bozuklugu bolumune gitcksin ama burdada asarsin kararli olursan birayda bitirirsin bnde senin gibydim kesinlikle parmk yapamam diyodum iki dk.degistirdim parmk veriyo diye en sonunda capa tup fakltesinde parmk yaopmayi becermstim iki sene once ama p...s korkumu asamamstim oncelkle kafani bosalt nye boyleyim mutsuzm yapamiycam faln deme ve basla biyerden mtlaka olcak burayi hic birkma takildigin seyleri sor vajinani incele ayna katrsisinda dokun bn kafama koymstum hast.eve gidnce yapicm dedm ve geldigm gbi hemn yaptm isart parmagimi guzelce yagladm vajinanin etrafnda gezdirdim dokunp biraktim dokunp birktim ve vajinanin agzina koydum parmagimi ve yavsca ittim hepsi girmsti dunyalar bnim olmstu yaprsin inan
canım bende parmak sokamıyordum irkiliyordum incecik aparatlar hazırladım kendime öle başladım aparat hazırlamazmısın???
Hiç denemedim blmiyorum ama sanki parmaktan daha zor aparat . nasıl bi aparat hazırlıycam yardımcı olrmusun
canım sakın ağlama inan bizde döktk o gözyaşlarını lütfen bizi dinle. ben parmakla içini hissetmek istemiodum içim garip oluodu. ilk kulak çubuğuna 1 kat peçete sardm streçledim güzelce. korktuğum için incecik hazırladım kalem kadar bişi.kayganlaştrdm onu güzelce. aldm aynayı elime. ilk apartı elime aldm ağlama krizine grmiştm inan. ağla ağla sorun çözülmüo inan gözyaşlarım akarken neler geçti gözmden yapıcam dedim.kayganlaştrdm aparatı. ıkındım. deliği görünce hafiffçe ittim aşağı doğru. baktm kaydı gitti.hissetmemiştm bile.
işte o anın mutluluğu nası bişi varya...öle gaza geliyorsunki sonra....
cnm sormak istedıklerın varsa bana yazabılırsın bende 3 ay once bu sıte sayesınde yendım
melisacım çok teşekkürler yarın aparat denicem bakalım inş. faydası olur. bana aparat daha itici geliyo nedense sonuçta yabancı bi madde içinde parmak en azından senin ya daha güvenli gibi geliyodu ama olmadı birde öyle deneyeyim. kayganlaştırıcı olarak ne sürüyorsun ben bebe yağı kullandım daha önce olur mu ki bebeyağı ile
hanggisi sana daha kolay gelirse cnm farketmez. inan incecik bi aparatla başlayıncada hiç bişi olmuo.
o yada bu şekilde yeterki başla cnm. bebe yağı kullanan arkadaşlarımız vardı. tabiiki olur. ama utanmazsan marketlerden kayganlaştırıcı jel al kendine . onun için üretilmiş bişi neticede. ama yetrki başla. inan 1 kere sokmayı başarırsan öle umutlanacak sevineceksinki. biz burdan adım adım yardm ederiz sana