- 3 Ekim 2013
- 161
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.321
arkadaşlar merhaba, bu yorumları okumak beni çok mutlu etti ünkü yalnız olmadığımı anladım ve sizden güç aldım..bu gün tam 2 aylık evliyiz ama iki defa fln ilişkiye girebildik çünkü çok ağrı yapıyor ve ben kendimi çok kasıyorum,ilişki sonrası bacaklarım titriyo bir süre ve yanıyorum..2 hafta önce ilişkiye girebildik tam olmasa da ama geçen denedik olmadı,yine kilitledim kendimi...doktora gideyim diyorum ama onlar da psikolojik desteken başka bişey vermeyecekler...napsam sizce ??
arkadaşlar merhaba, bu yorumları okumak beni çok mutlu etti ünkü yalnız olmadığımı anladım ve sizden güç aldım..bu gün tam 2 aylık evliyiz ama iki defa fln ilişkiye girebildik çünkü çok ağrı yapıyor ve ben kendimi çok kasıyorum,ilişki sonrası bacaklarım titriyo bir süre ve yanıyorum..2 hafta önce ilişkiye girebildik tam olmasa da ama geçen denedik olmadı,yine kilitledim kendimi...doktora gideyim diyorum ama onlar da psikolojik desteken başka bişey vermeyecekler...napsam sizce ??
canım bak dediğim gibi zeytinyağını eş denemesinde kullan. egzerszlerinde kayganlaştırıcı jel al onla yap.. onlar zaten bu amaçla üretildikleri için sokarkende çıkarırkende içerisi yemio emin ol. ama böle az yağ ile deneme tahriş edersin
cnmm aparatına prezervatf geçir kayganlaştr çok çok daha kolay kayacak emin ol
kızlar merhaba bende 1 buçuk yıllık evliyim ve vajinusmusum psikoloğa gidiyorum ama sadece konusarak beni rahatlatıyor bir nevi gaz veriyor yani ama ben parmak egzersizini bile yapamıyorum parmağım vajen girişinde kalıyor ittirmeye korkuyorum elim kolum kasılıyor panik atakta var bende nefes alamıyorum resmen lütfen bana yardım edin özellikle parmağın vajene girmesi konusunda benm gibi zorlanıp aşan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum , hayattan zevk alamaz oldum ne evliliğimden bişey anlıyorum ne hayattan çok zor durumdayım yardım lütfen arkadaşlar ......
bu kayganlaştırıcı jeli eşlere mi sürüyoz, kullanım şekli nasıl.? almaya gerek kalmadı benim, ama zaman zaman ihtiyaç duymuyo değilim böyle bişeye.
prezarvatifle yapıyodum son bikaçgün çıkardım zeytinyağıyla yapıyorum. aparatı içeri sokup biraz bekletip çıkardığımda içersi yağı sanki yemiş oluyo prezevatif kuru çıkıyo kuruyuncada çıkarken acıyarak çıkıyo.
hımm anladımm.. doktor bikeresinde bi krem vermişdi kayganştırıcı olarak ismini tam hatırlayamadım birde eşim bi kayganlaştırıcı almışdı ama tam sulu jel gb değil biraz katımsı kıvamı yoğun ozman bide onlarla deniyeyim. birde sanki içeride bir şişme olmuş gb. bu 8 cm yaptıkdan sonra genişlemeden dolayı bir gerginlik mi oldu acaba. onun etkiside olabilirmi 10 cm girmemesnde.
canım aparatı ilk girdirirkende ilerlemeyip takıldığında da çıkarırkende kabız olmuş gibi ıkın nacizane tavsiyem.
canım merhaba bizde senin gibiydik ve burdaki kılzarın sayesinde egzersz yaparak yendik...
itici gelecek biliyorum ama aparat yada parmak egerszleri ile bu sıkıtının üstesinden gelebilirsn cnm... bence muhakkak egzersze başlamaya karar vermelisin ???? sana adım adım yardımcı olur burdaki herkes zevk ile bak ne güzel erkenden burayı keşvetmişsin yıllarca bu sıkıntyı erteleyen arkadaşlarımız var
ayy evet o benim :) kaderim sen süpersin yaa
ıkınırken ama geri dışarı itiyo gb oluyo içerisi dışarı kaydıgını görünce ıkınarak içeri itmeyi bırakıyorum ozman
sana öle geliyor cnm 10 cmde ilk biraz zor oluo eş denemesini başardıktan sonra penisin 10 cm den çok çok daha kolay girdiğini göreceksin. doğası gereğibendekide oky in jeli mesela oda böle tam sulu değil tabii yoğun bişii cnm.
tam alışana kdr bence kullan cnm faydasını göreceksin ne kadar kaygan okdr rahatbende kullanıorm hala. normalde bayan sürüo cnm ama ben eşimede sürüorm . gerçekten faydası oluo.
evet tesadüf oldu bu durumu keşfetmem, ünkü doktora gittim,ilişkiye giremiyoruz diye,bana herşey yolunda dedi,eşim herşey kafanda başlayıp bitiyo dedi diye offfff neler kurdum kafamda,neler okudum,ilk ilişki durumu rahat oldu,canım yandı biraz ama rahat oldu önceki denemelere oranla,ama geçen yine olmadı(( parmakla oluyo denedim ama aparat hiç kullanmadım,hm nerden alıcam,nasıl alcam utanırım ben :)))
bende sormuştm jelin etkisi yok demişti doktor ama çocuk düşünmüyoruz cnm o yüzden ilaç kullanıyordum. oda müthiş kuruluk yaptı. şimdi ilacı bıraktım daha yeni. ben düzelene kdr kullancam mecburmelisa bebek düşünüyorsan jel kullanma tatlım, spermleri öldürüyor diyordu dr.birde bence bırak derim, şu hani klitorisi p ye sürtün diyoum ya uyarılınca ıslaklık artıyor, sonrada ıkınarak zile bas çek gibi bir hareket varya o şekilde rahat oluyor, çok gerekirse ıkın ama bence doğal haline devam et, kimyasal bebeğim sonuçta.
bak cnm sen çok çok ilerdesin o yüzden egzersze başlamadan şu bölümü bi oku bakalam bence sana çoook çook yardımcı olacak gene olmazsa egzerszlere başlarsın almana gerek yok aparatları evde kendimiz hazırlıyoruz. bak oku cnm burayı olurmu hemen
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
banada öle oluodu cnm değişio demekki kişiden kişiye. bende ıkınıodum ucunu yerleştiriodum .yerleştrdikten sonra ıkınmayı kesip nefesimi verirken itiodum yavaşş yavaşşşş bakmadan
inş yaa çok heyecanlıyım yaa bian önce artık sonuçlansın istiyorum. eşimde heyecanla bekliyo. bu aparatları hiç yapamamışdım daha önce hep yanlış yerden itmeye çalışıyodum yerini bile bulamamışdım. buldukdan sonra doğru yeri itmeye başladıkdan sonra sanki olmuş gözüyle hep bakıp oldukdan snra ki olacak heyecan gb heyecanla geziyorum ortalıkda.. :)
AYYY Allah razı olsun yaa du bakiim hemen :)