Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

acilen ışık hızıyla burada gördüklerinden yola çıkarak egzersizlere başla vee bir hafta sonra buraya başarı hikayeni yaz :))))

canım merhaba bizde senin gibiydik ve burdaki kılzarın sayesinde egzersz yaparak yendik...
itici gelecek biliyorum ama aparat yada parmak egerszleri ile bu sıkıtının üstesinden gelebilirsn cnm... bence muhakkak egzersze başlamaya karar vermelisin ???? sana adım adım yardımcı olur burdaki herkes zevk ile bak ne güzel erkenden burayı keşvetmişsin yıllarca bu sıkıntyı erteleyen arkadaşlarımız var

hımm anladımm.. doktor bikeresinde bi krem vermişdi kayganştırıcı olarak ismini tam hatırlayamadım birde eşim bi kayganlaştırıcı almışdı ama tam sulu jel gb değil biraz katımsı kıvamı yoğun ozman bide onlarla deniyeyim. birde sanki içeride bir şişme olmuş gb. bu 8 cm yaptıkdan sonra genişlemeden dolayı bir gerginlik mi oldu acaba. onun etkiside olabilirmi 10 cm girmemesnde.

canım psikoloğa para verme bizde sana gaz veririz merak etme, aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede çözersin, tavsiyem şu ki önce
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html ilk sayfayı okuyup uygulama yapmanı eğer ki olmazsa egzersizlere geç bence.hepimiz aynı yollardan geçtik canım sakın üzülme ümitsizliğe yer yok burda

bu kayganlaştırıcı jeli eşlere mi sürüyoz, kullanım şekli nasıl.? almaya gerek kalmadı benim, ama zaman zaman ihtiyaç duymuyo değilim böyle bişeye.

tam alışana kdr bence kullan cnm faydasını göreceksin ne kadar kaygan okdr rahat bende kullanıorm hala. normalde bayan sürüo cnm ama ben eşimede sürüorm . gerçekten faydası oluo.

canım aparatı ilk girdirirkende ilerlemeyip takıldığında da çıkarırkende kabız olmuş gibi ıkın nacizane tavsiyem.

sana öle geliyor cnm 10 cmde ilk biraz zor oluo eş denemesini başardıktan sonra penisin 10 cm den çok çok daha kolay girdiğini göreceksin. doğası gereği bendekide oky in jeli mesela oda böle tam sulu değil tabii yoğun bişii cnm.

evet tesadüf oldu bu durumu keşfetmem, ünkü doktora gittim,ilişkiye giremiyoruz diye,bana herşey yolunda dedi,eşim herşey kafanda başlayıp bitiyo dedi diye offfff neler kurdum kafamda,neler okudum,ilk ilişki durumu rahat oldu,canım yandı biraz ama rahat oldu önceki denemelere oranla,ama geçen yine olmadı (( parmakla oluyo denedim ama aparat hiç kullanmadım,hm nerden alıcam,nasıl alcam utanırım ben :)))

ayy evet o benim :) kaderim sen süpersin yaa

estağfurullah canım yaşlansamda kalmış demek ki aklımda, canım ilk şu girişte ki afedersin ama kabarık hava dolu yer varya sanki orası zorluyor ama sonra sonra alışıyorsun, çok kalınlaştırmıyor aslında bize öyle geliyor, zile basma yöntemi varya öyle yapıyor musun, sanki öyle kolay oluyor ilk giriş, hani buton ziller varya, bastığında parmağın içine gömülür, vajina parmak olsun p zil düğmesi canın yanmayacak şekilde minik minik darbeler yap vajinayla p ye.

ıkınırken ama geri dışarı itiyo gb oluyo içerisi dışarı kaydıgını görünce ıkınarak içeri itmeyi bırakıyorum ozman

banada öle oluodu cnm değişio demekki kişiden kişiye. bende ıkınıodum ucunu yerleştiriodum .yerleştrdikten sonra ıkınmayı kesip nefesimi verirken itiodum yavaşş yavaşşşş bakmadan

inş yaa çok heyecanlıyım yaa bian önce artık sonuçlansın istiyorum. eşimde heyecanla bekliyo. bu aparatları hiç yapamamışdım daha önce hep yanlış yerden itmeye çalışıyodum yerini bile bulamamışdım. buldukdan sonra doğru yeri itmeye başladıkdan sonra sanki olmuş gözüyle hep bakıp oldukdan snra ki olacak heyecan gb heyecanla geziyorum ortalıkda.. :)

tam alışana kdr bence kullan cnm faydasını göreceksin ne kadar kaygan okdr rahat bende kullanıorm hala. normalde bayan sürüo cnm ama ben eşimede sürüorm . gerçekten faydası oluo.

melisa bebek düşünüyorsan jel kullanma tatlım, spermleri öldürüyor diyordu dr.birde bence bırak derim, şu hani klitorisi p ye sürtün diyoum ya uyarılınca ıslaklık artıyor, sonrada ıkınarak zile bas çek gibi bir hareket varya o şekilde rahat oluyor, çok gerekirse ıkın ama bence doğal haline devam et, kimyasal bebeğim sonuçta.

bak cnm sen çok çok ilerdesin o yüzden egzersze başlamadan şu bölümü bi oku bakalam bence sana çoook çook yardımcı olacak gene olmazsa egzerszlere başlarsın almana gerek yok aparatları evde kendimiz hazırlıyoruz. bak oku cnm burayı olurmu hemen
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html

bende sormuştm jelin etkisi yok demişti doktor ama çocuk düşünmüyoruz cnm o yüzden ilaç kullanıyordum. oda müthiş kuruluk yaptı. şimdi ilacı bıraktım daha yeni. ben düzelene kdr kullancam mecbur

banada öle oluodu cnm değişio demekki kişiden kişiye. bende ıkınıodum ucunu yerleştiriodum .yerleştrdikten sonra ıkınmayı kesip nefesimi verirken itiodum yavaşş yavaşşşş bakmadan

melisa tatlım beni yanlış anlama sakın ben yapamadığım için soruyorum, parmağımla denemeye çalıştım tam karşıya değilde arada su kanalı gibi biryer gidiyor sanki parmağın gidince, ben parmakla bulamadım o yeri olmuyor. belki faydası olur empati yapayım dedim yapamadım, helal olsun size valla.beni yanlış anlama olur mu dalgasına falan sormuyorum ciddi ciddi bulamıyorum parmakla.

evet cnm az kaldı azzzz emin oll yeterki sakın umutszluğa kapılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…