-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.301
onu bana taksana yaa, güldüren benim, beşibiyerdeyi kapan o,ohh kebap vallaya bu arada sana mı demiştim unuttum, ben eşim prezervatif takınca zorlanıyorum die. gitmiş bi de geciktirici etkili prezervatif almış,anam ağlıcak yaa :18::18::18::18:
cnm seninki duzene girdimi yni iliskin
onu bana taksana yaa, güldüren benim, beşibiyerdeyi kapan o,ohh kebap vallaya bu arada sana mı demiştim unuttum, ben eşim prezervatif takınca zorlanıyorum die. gitmiş bi de geciktirici etkili prezervatif almış,anam ağlıcak yaa :18::18::18::18:
cnm ben tam 7 sene yasadım bu sıkıntıyı dr gıttım ve vajı oldugumu ogrendım dr bana dedıkı senı uyutup bı sekılde yapamak lazım dedı ve ben cok korktum ondan sonra hıc dr gıtmedım cok sıkıntılar cektım ve allaha bınlerce sukurler olsunkı bu sıte sayesınde egzersızlere basladım ve tam 8 gun sonra yendım kendı cabamla ve burdakı melekler sayesınde egzesızlerımı hıc aksatmadan 1 saat boyunca hergun yaptım sımdı tam 3 ay oldu yenelı ve mutluyum artık basımı yastıga daha rahat koyuyorum ve sucluluk duygusu yok sımdı tek istedıgım bır bebegımın olması allah onuda nasıp eder ınsallah cnm bana sormak ıstedıgın ne olursa olsun yaz bana
ben hala girişte kendim sokmaya çalışıyorum. bi kere sokup çıkarınca da kendimi eşime bırakıyorum o devam ediyo. yani tam anlamıyla düzene girdi sayılmam. ara sıra istemsizce eşimi itiyorum kasıyorum,eskiye oranla iyiyim ama. sen neler yaptın görüşemedik bayadır
merhaba kızlar.öncelikle cevap veren herkesten Allah razı olsun. İyı ki varsınız. En yakınımın bile yanımda olamadığı, en yakınıma bile içimi dôkemediğim bu sıkıntıda yanımdasınız. En büyük destekçimsiniz. Bugün sabah kalktım. 9 cm aparatla kayganlaştırıcı sürmeden 5 dakikalık bi egzersiz yaptım. Yağa çok fazla alışmak istemiyorum. Aparatı genişlettiğmde ilk denemede sürüyorum sonra yağsız deniyorum. 11 cm ye gelmeden eş denemesi yapmamaya karar verdim. Evde yatılı misafir olduğundan her gün egzersiz yapamıyorum. Egzersizden sonra gusül abdesti alıyorum. Bugün aparatımı 10 cmye genişleticem. Bundan sonra 10 cm ile çalişcm. 1 tane peçete sardığmızda 1 cm genişler mi
ben şuanda 8 cm lik bi aparatla çalışıyorum bir üst kalınlığıda 10 cm ama onunla bitürlü yapamadım girmiyo kayıp gitmiyoda diğeri gb. acaba bu aşamadayken eş denemesine geçsem olabilirmi. ben 10 cm denerken belki az bişe baskı uygulayarak itsem gider diye düşnüyroum ama onuda kendim yapamıyorum. belki eş denemesine geçsem o iticeği için girer.. mi yada sizce..
ben şuanda 8 cm lik bi aparatla çalışıyorum bir üst kalınlığıda 10 cm ama onunla bitürlü yapamadım girmiyo kayıp gitmiyoda diğeri gb. acaba bu aşamadayken eş denemesine geçsem olabilirmi. ben 10 cm denerken belki az bişe baskı uygulayarak itsem gider diye düşnüyroum ama onuda kendim yapamıyorum. belki eş denemesine geçsem o iticeği için girer.. mi yada sizce..
bn iste iki kere faln yaptik biray olcak nerdeyse esim gun asiri yapamiyo isteksizlik var haftada bi on gunde bir bide adet girdi ararya kaynanm gldi gtti hafta sonu artk deniycez bide bnimki surtunerk bosalmaya alismis vajinaya hic bosalamadi bilmiyorm bndede bu sornlar var iste vajiyi yendim hic umudm yokkn hayal bile edemzken cok sukur simdide bu ckti inan bu daha zor mus bolye iste((
yumurtlamıs bırı olarakkkkk alırım ağzındannnn
prezarvatifle yapıyodum son bikaçgün çıkardım zeytinyağıyla yapıyorum. aparatı içeri sokup biraz bekletip çıkardığımda içersi yağı sanki yemiş oluyo prezevatif kuru çıkıyo kuruyuncada çıkarken acıyarak çıkıyo.
bana söylediğini hatırlıyrum canım. zor oluyor sanki iki katına çıkıyor p demiştin galiba =) sen değil miydin yoksa. bende inceleri vardır onun demiştim.
kızlar merhaba bende 1 buçuk yıllık evliyim ve vajinusmusum psikoloğa gidiyorum ama sadece konusarak beni rahatlatıyor bir nevi gaz veriyor yani ama ben parmak egzersizini bile yapamıyorum parmağım vajen girişinde kalıyor ittirmeye korkuyorum elim kolum kasılıyor panik atakta var bende nefes alamıyorum resmen lütfen bana yardım edin özellikle parmağın vajene girmesi konusunda benm gibi zorlanıp aşan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum , hayattan zevk alamaz oldum ne evliliğimden bişey anlıyorum ne hayattan çok zor durumdayım yardım lütfen arkadaşlar ......
ya en kötü ihtimal eşin yine sürtünme yöntemini kullanır ama boşalmasına yakın içine girer o şekilde halledersiniz, bi de zamanla alışılıyo. ilk bikaç ay sallantıda gider sonra herşey rayına oturur,nasıl ki sürtünmeyle boşalmaya alıştıysa buna da alışır,sonra da şööyyle tontiş bi bebeğin olur inş