- 31 Ekim 2013
- 296
- 447
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.281
Ayyyy ... nerdeyse emindim uzunluk olduguna ama yazilanlardan supheye dustum.... aman allahim.... ama parmagi duyunca da sok gecirmustim ve 2 parmak hayatta yapamam demistim. Dun 10 kez 2çevresi canım. iple yada mezro ile ölçebilirsin
kaderimmm, doktor beni tanıyor artık((keşke hiç tanımasaydı ama tanıyor (((şimdi eş denemesinde vajinanın içine doğrumu süreyim zeytinyağını kayıyor diye yapamıyorum yaa onu :))))))ama kaymasıda daha kolaylaştıracak işimi bir yandanda öyle düşünüyorum bakalım eşim gelsin işten önce onun kafasındaki soru işaretleri gitsin bakalım....isteyerek bişey söylemedğini biliyorum oda biliyorki hayatımda ondan başkasıyla olmadım dokunmadım....
Ayyyy ... nerdeyse emindim uzunluk olduguna ama yazilanlardan supheye dustum.... aman allahim.... ama parmagi duyunca da sok gecirmustim ve 2 parmak hayatta yapamam demistim. Dun 10 kez 2
Parmak egzersizi yaptim ... demek ki bunu da yapabilirim... sadece bana zaman lazim.....
arkadaşla öncelikle herkese merhaba,ben yeni kaydoldum ama epeydir sizi takip ediyorum,özellikle khaderim beni çok gaza getirdi,bana da yardımcı olacağınızı biliyorum,beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek güzel...
kkaderım herkesın hayatını guzellestırıyor tesekkurler kkkaderım
canım benim,eşim geldi işten direk bana sarıldı özür dilerim gergindim isteyerek söylemedim dedi...bende yarın doktora beraber gidelim dedim oda olmaz öyle şey dedi bende olur dedim inanıyorum sana felan dedi saçmalama dedi bende o zaman ben sana doktordan rapor getiririm dedim kızdı bana yani sorun yok şimdilik...biliyordum zaten isteyerek söylemediğini...sen hikayen nedir...hepimizin acı tatlı hikayesi var biliyorum bunların hepsi geçecek...birgün biz eşimle çok zor zamanlar atlattık ben onun sayesinde iyi oldum...o benim herşeyim nefesim...ona böyle bir şey yaşattığım için çok suçluyorum kendimi...
kızlar gunaydınn valla bize bır mısafır geldı gıttı planlar degıstıyaa ne guzel 10cm kadr geldım10cm 2 gun rahtlıkla yaptım apratta sonra 1hfta ara verdım mısfr nedıyle sımıde bugün yarın regl olucam maleseff neyapsamkıı off reglımden sonra 11cm mı yapsam yoksa
eş denemsınemı
gecsem
Kızlarrr egzersizler bitti.Az önce geldim doktordan.Bugün eş denemesi yapabilirmişiz.Başabilirsem bir halay da bana gelsin miiii? :) Hadi bakalım,yarın yazarım size :)
Zeytinyağı satışlarında patlama olacak bu site sayesinde
Kızlar okadar üzgünümki ssatlerdır ağlıyorum gözyaslarım kurudu nerdeyse..
merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim. çok iyi kullanamyorum bana sıkıştığım zamanlarda yardım ederseni sevinirim
vajinismus konusunda bnde aynı dertten muzdaribim.martta 4 sene olcak evliliğim ama hala aşamadım drlar vajinismus değilsin diyor
ama bir türlü olmuyor kafam iyice karıştı.denemediğim şey kalmadı.sizlerin paylaşımlarını okurken biraz daha bilinçeniyorum
inşallah bu durumdan bi an önce kurtulurum....ve sizlerde inşallah........
bebek ıcın yumurtlama gunlerını takıp etmenı tavsıye ederım canım
halay da ne kelime, yıkılacak buralar, davullar zurnalarbi tane de cumhuriyet altını benden D
lafı ağzımdan aldın canım =)) tabi saatler öncesinden
Saol guzel duan icin , umarim oyle olur. Gercekten buna ihtiyacim var, evlendim kisa surede cok sey yasadim. Henuz evliligimi anlayamadim bile. Halbuki hersey cok guzel olacakti, yani oyle dusunuyorduk.Simdi vajisiz bir hayat istiyorum insallah basaricam.
Neyse canim arkadasim seninle dertlesmek iyi geldi, cokta memnun olurum beni dinlersen..
Sende yasanilan ne varsa sadece kendin icin iyi olmayi dene.. Sana boyle sicak olmak gercekten yakisiyor.
Mutlu ol, dualarimizda seninle..Allah isini her daim rast getirsin..
İyi geceler..
yumurtlamıs bırı olarakkkkk alırım ağzındannnn
benim reglim düzensiz oluyo ben nasıl belirleyebilirim yumurtlama günümü belirtisi filan varmı
benim reglim düzensiz oluyo ben nasıl belirleyebilirim yumurtlama günümü belirtisi filan varmı
bugün regl oldum hamile değilmişim sevindim aslında vajiyi yenmeden hamile kalmak istemiyordum :)
offffffffffffff okayoka cok guldurdun benı canım:):)bendende besıbıyerde ozamannn