Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çevresi canım. iple yada mezro ile ölçebilirsin
Ayyyy ... nerdeyse emindim uzunluk olduguna ama yazilanlardan supheye dustum.... aman allahim.... ama parmagi duyunca da sok gecirmustim ve 2 parmak hayatta yapamam demistim. Dun 10 kez 2
Parmak egzersizi yaptim ... demek ki bunu da yapabilirim... sadece bana zaman lazim.....

evet canım vajina içine ulaşabildiğin kadar ileriye sür istersen önce p ye hiç sürmeden sadece vajinayı bolca yağlayarak dene, ama keşke eşin sürse vajinaya daha derine kadar sürer. şimdi p yedesürünce çok kayabilir, ama baktın yetmezse p ye de tekrar sür.birde maşallah bu kendi kendine egzersiz yapanlarda neye imreniyorum biliyor musun? ben kendi kendime süremem asla o yüzden eşimden yardım almıştım, sizin ne güzel muhtaj olmanıza gerek yok, itiraz etse tiksinirim dese kendiniz sürersiniz olur biter. zaten eşlerimizide anlamıyorum güvenmediysen neden evlendin, güveniyorum diyorsan neyin imasını yapıyorsun. neyse hatasını anlar merak etme.mümkünse dr a telefonla ulaş kendini hatırlat eşim bu şekilde konuştu zor durumda kaldım yardımcı olur musunuz falan de. hem seni hatırlasın hem belki sadece tel de anlatır o kadar beklemene gerek kalmaz.

2 parmağı yaptıktan sonra 10 cmide tabiiki yaprsın cnm. bence hiçte zaman ihtiyacın yok artık gerisi çabuk gelir yeterki peşini bırakma
parmağına yada aparatına prezervatf geçirip öle kayganlaştırısan çok çok daha hijyenik ve çok çok daha raat edersin cnm bilgin olsun daha kolay kayıo

kkaderım herkesın hayatını guzellestırıyor tesekkurler kkkaderım

Allah razı olsun ya bugünlerde hep beni mutlu eden bu yorumları görüyorum , nasıl utanıyorum nasıl seviniyorum çocuklar gibi, arkadaşlar fazla yardımcı olamıyorum biliyorum nezaket gösterdiğinizi ama elimden birşey gelse keşke herkesi tutup çeksem bu karanlık kuyudan =(

olsun sen raporunu al koy bir kenara yine bir stresle canını yakacak bir cümle kurarsa imkanın olmayabilir, elinden birşey gelirken yazdır raporunu bence o utansın canım, çünkü ne kadar stres olsada bu kadar kolay onurumuzu kırmaya hakları yok.bak sakın bu konuda duygusal davranıp almamazlık etme derim, tamam o seni sende onu seviyorsun ama bu konu başka, insanlar bazen hiç çekinmeden kalbimizi kırıyorlar bu kadar kolay olmamalı.yanlış anlama gaza getirmeye çalışmıyorum canım.

Slm canim bende 9cm yapabiliyorum.10 cm daha denemedim.Regl olmadan kurtulayim istiyordum ama bugun yarin olcam galiba.Ben 10 cm den sonra es denemesi yapayim diyorum.P...s 14 cm kadar ama ben 10 cm den sonra es denemesi yapcam bi kac denemeden sonra hala olmassa aparati buyuturum diyorum.Bu arada aparatla calisirken senin zar yirtilmasi kanaman oldumu.Bende olmadi henuz

arkadaşım ilk önce size tavsiyem
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html#post32758237 burda ilk sayfada yazılanları bir deneyin sonra da eğer ki olmazsa biran önce egzersizlere başlayın. inşallah birkaç hafta sürmeden kurtulursunuz sizde.

sıkıntını bilmiyorum ama bende senin gibiim kuzum inan evlendiğimin farkında değilim, yaşayamadım ağız tadıyla, ama Allah bugünlerimizi aratmasın.sonuna kadar dinlerim özel msj yazacaktım dün çok telaşlıydım msn yolladım mı bilmiyorum dilersen konuşuruz canım
"Sende yasanilan ne varsa sadece kendin icin iyi olmayi dene.. Sana boyle sicak olmak gercekten yakisiyor.
Mutlu ol, dualarimizda seninle..Allah isini her daim rast getirsin.."

msj ın bu kısmı bitirdi beni , çünkü eninde sonunda kendinden başka kimsen yok diyor ya,kendimiz için iyi olmak zorundayız, ailemiz için,benimde dualarım hep sizinle inşallah bu sıkıntıları birgün gülümseyerek bile hatırlamayız.

benim reglim düzensiz oluyo ben nasıl belirleyebilirim yumurtlama günümü belirtisi filan varmı

tatlım adet olduğun gundne ııtbaren 14. gune kadar say 12. ve 14 gun arası genelde yumurtlama gunu oluyor.benım yumurtala ma gunlerımde akıntım cok olurdu kasıklarım ağrırdı mesela.ama kısıden kısıye değısır tabıkı tatlım

bugün regl oldum hamile değilmişim sevindim aslında vajiyi yenmeden hamile kalmak istemiyordum :)

tabi canım en mantıklısı yndikten sonra biraz alışıp sonra bebek düşünmek, bak riskli bir hamilelikse çünkü dr ilişkiyi 3 ay başta3 ay sonda yasaklıyor.

offffffffffffff okayoka cok guldurdun benı canım:):)bendende besıbıyerde ozamannn

onu bana taksana yaa, güldüren benim, beşibiyerdeyi kapan o,ohh kebap valla ya bu arada sana mı demiştim unuttum, ben eşim prezervatif takınca zorlanıyorum die. gitmiş bi de geciktirici etkili prezervatif almış,anam ağlıcak yaa :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…