Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim,eşim geldi işten direk bana sarıldı özür dilerim gergindim isteyerek söylemedim dedi...bende yarın doktora beraber gidelim dedim oda olmaz öyle şey dedi bende olur dedim inanıyorum sana felan dedi saçmalama dedi bende o zaman ben sana doktordan rapor getiririm dedim kızdı bana yani sorun yok şimdilik...biliyordum zaten isteyerek söylemediğini...sen hikayen nedir...hepimizin acı tatlı hikayesi var biliyorum bunların hepsi geçecek...birgün biz eşimle çok zor zamanlar atlattık ben onun sayesinde iyi oldum...o benim herşeyim nefesim...ona böyle bir şey yaşattığım için çok suçluyorum kendimi...

cnm ben tam 7 sene yasadım bu sıkıntıyı dr gıttım ve vajı oldugumu ogrendım dr bana dedıkı senı uyutup bı sekılde yapamak lazım dedı ve ben cok korktum ondan sonra hıc dr gıtmedım cok sıkıntılar cektım ve allaha bınlerce sukurler olsunkı bu sıte sayesınde egzersızlere basladım ve tam 8 gun sonra yendım kendı cabamla ve burdakı melekler sayesınde egzesızlerımı hıc aksatmadan 1 saat boyunca hergun yaptım sımdı tam 3 ay oldu yenelı ve mutluyum artık basımı yastıga daha rahat koyuyorum ve sucluluk duygusu yok sımdı tek istedıgım bır bebegımın olması allah onuda nasıp eder ınsallah cnm bana sormak ıstedıgın ne olursa olsun yaz bana

cnm ben tam 7 sene yasadım bu sıkıntıyı dr gıttım ve vajı oldugumu ogrendım dr bana dedıkı senı uyutup bı sekılde yapamak lazım dedı ve ben cok korktum ondan sonra hıc dr gıtmedım cok sıkıntılar cektım ve allaha bınlerce sukurler olsunkı bu sıte sayesınde egzersızlere basladım ve tam 8 gun sonra yendım kendı cabamla ve burdakı melekler sayesınde egzesızlerımı hıc aksatmadan 1 saat boyunca hergun yaptım sımdı tam 3 ay oldu yenelı ve mutluyum artık basımı yastıga daha rahat koyuyorum ve sucluluk duygusu yok sımdı tek istedıgım bır bebegımın olması allah onuda nasıp eder ınsallah cnm bana sormak ıstedıgın ne olursa olsun yaz bana

bebek ıcın yumurtlama gunlerını takıp etmenı tavsıye ederım canım

kızlarrrrr bugun cok sesız burasııı:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:nerelerdesınız napısounuz egzersızler nasıl gıdıyor huhuuuuuuuu:emir_bebek::emir_bebek::KK16::KK16:

kızlar gunaydınn valla bize bır mısafır geldı gıttı planlar degıstıyaa ne guzel 10cm kadr geldım10cm 2 gun rahtlıkla yaptım apratta sonra 1hfta ara verdım mısfr nedıyle sımıde bugün yarın regl olucam maleseff neyapsamkıı off reglımden sonra 11cm mı yapsam yoksa
eş denemsınemı
gecsem

kızlar gunaydınn valla bize bır mısafır geldı gıttı planlar degıstıyaa ne guzel 10cm kadr geldım10cm 2 gun rahtlıkla yaptım apratta sonra 1hfta ara verdım mısfr nedıyle sımıde bugün yarın regl olucam maleseff neyapsamkıı off reglımden sonra 11cm mı yapsam yoksa
eş denemsınemı
gecsem

kuzummmmm gunaydınnnn...sansına kotu olmus reglını bekle cnm reglın bıter bıtmez 10 cmle calıs 10 cm yeterlı olucak bence sonrada hemen es denemsıne gec denmeye gecmedne once bıze yaz sana yapcakların hakkında bılgı verelım sonrada vajı felen kalmıcak ınss canımmmm sona geldın azdaha sık dısını:KK16:

eş denemsınemı
gecsem
arkadaslar ben doktora hic gitmedim.. 10 cm dediginiz uzunluk mu yoksa cevre mi ???? Lutfen cevappppp

Kızlarrr egzersizler bitti.Az önce geldim doktordan.Bugün eş denemesi yapabilirmişiz.Başabilirsem bir halay da bana gelsin miiii? :) Hadi bakalım,yarın yazarım size :):KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Son düzenleme:
X