Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşla öncelikle herkese merhaba,ben yeni kaydoldum ama epeydir sizi takip ediyorum,özellikle khaderim beni çok gaza getirdi,bana da yardımcı olacağınızı biliyorum,beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek güzel...

kkaderım herkesın hayatını guzellestırıyor tesekkurler kkkaderım

canım benim,eşim geldi işten direk bana sarıldı özür dilerim gergindim isteyerek söylemedim dedi...bende yarın doktora beraber gidelim dedim oda olmaz öyle şey dedi bende olur dedim inanıyorum sana felan dedi saçmalama dedi bende o zaman ben sana doktordan rapor getiririm dedim kızdı bana yani sorun yok şimdilik...biliyordum zaten isteyerek söylemediğini...sen hikayen nedir...hepimizin acı tatlı hikayesi var biliyorum bunların hepsi geçecek...birgün biz eşimle çok zor zamanlar atlattık ben onun sayesinde iyi oldum...o benim herşeyim nefesim...ona böyle bir şey yaşattığım için çok suçluyorum kendimi...

tatlim hg 4 sene uzun bir zamn ama artik yalniz deilsin en kisa zamnda yeniceksin ins.egzersiz yaptinmi hic durumun nedir bagsedermisin

merhabalar...
benimde o kadar aparata rağmen başaramayışım..
şimdi yeniden dr a gitmeler,yeniden egzersiz...
nolcak bu haller.......

tatlim mrb zeytinyagini denedinmi hic peki

vajiyken nasıl hamile kaldın ben niye kalamıyorum yaaaaaaaaaa

Kızlr selamm ben 5 6 gundur yoktum malesef yogun mısafır trafıgi var ben 6 gun egzesrzı yaptım 10cm rahat alıyodum aaparatta şimdı mısafırler geldı gelelı bıraktımm yanı 5 6 gundr yapamdım ve bugün yarın regl olucam gıbı neyapapamalıyıım sızce reglım bıtınce gene bıraz egzesız yapıp ölemı denemye gecsem neyapsamm offff(

ara ver. regl döneminde kafanı dinle biraz. ama kendini de reglden sonra bu işi bitirmeye odakla. yazılar falan oku bol bol motive et kendini. regl bitince bir gün aparatla deneme yap. tazelensin bilgilerin. sonra eşle denemeye hazırsan dene. ya aslında şu gün denicem gibi şartlama, akışına bırak. kendiliğinden gelişsin. şartlayınca insan ister istemez geriliyo

slm kizlar bn yoktm bir haftadir kaynanm bndeydi bugn gitti zatn reglydim de btti ama bnde deniycek hal yok yorgunm :)) ancak hafta sonu denerm ins ve guzwl gecer allah yardimcimz olsun

slm cnm takilma iyle yaparmiyim yapazmiyim diye sn zatn asmissin bi p...s kalmis onuda yaparsin apart gbi dusun ilk denemeyi reglin bitnce bikwre yapsan olur yapabildigini gormk icn snrasi es denemesi kolay gelsin

slm cnm takilma iyle yaparmiyim yapazmiyim diye sn zatn asmissin bi p...s kalmis onuda yaparsin apart gbi dusun ilk denemeyi reglin bitnce bikwre yapsan olur yapabildigini gormk icn snrasi es denemesi kolay gelsin

Canim sen yenmismiydin nasil yaptin peki

cnm unttunmu bni n yenmistim ya ama esimde sorunlar cikmisti isteksizlk var bide surtunerk bosalmaya alismis vajinaya bosalma yasayamadk zatn toplasan iki uc kere yaptik gun asiri yapamiyo aradan en az bi hafta gecmesi lazm iste bnde regl olmstm kaynanm faln geldi gtti bi onbes gun gecti bakalm bndan snra nolcak hayirlisi o yuzden diyorm uzatmadn bitirin su isi inanki bisey yok olmuyosun canin acimiyo acimasida senin elnde acimamasida senin elnde kndini sikarsan o an acir raht birakirsan yag gbi kayar gider tmm cnm lutfn yap artk bak bn erteledim erteledim gozumde okadr buyttum okadr imknsizlastirdimki bi baktm bes yillk evliyim vevkndime kndine gel dedm basla artk dedm ve bir ayda btti snde ve burdaki herkes yapick yetrki bi adim atin

Saol guzel duan icin , umarim oyle olur. Gercekten buna ihtiyacim var, evlendim kisa surede cok sey yasadim. Henuz evliligimi anlayamadim bile. Halbuki hersey cok guzel olacakti, yani oyle dusunuyorduk.Simdi vajisiz bir hayat istiyorum insallah basaricam.
Neyse canim arkadasim seninle dertlesmek iyi geldi, cokta memnun olurum beni dinlersen..

Sende yasanilan ne varsa sadece kendin icin iyi olmayi dene.. Sana boyle sicak olmak gercekten yakisiyor.
Mutlu ol, dualarimizda seninle..Allah isini her daim rast getirsin..

İyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…