- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.221
Ben inaniyorum ki bu illetten kurtulucam. Aslinda insanin derinin de cok sey var dile getirmek istedigi ama vaji gibi bi kabus malesef ki bastiriyor yasanan kotu izleri ... En cook uzuldugum cook sevenlerde cok cabalayanlarda bu kabusun turemesi. Buda ne kadar hassas oldugumuzu gosteriyor. Benim yasadiklarim herkesin cahillik denen tarzdan ve esimi de cook bunaltip benden cikarmasi,buda isin kisacasi iste. Gerci ilk uye oldugumda anlatmistim hikayemi..
Velhasil zaman aciya alismayi bastirmayi ogretti, simdi tek derdim vajiyi yenmek...
Arkadasim senin zaten yardimci hallerinden caninin yandigi cok belli, kimse yasamasin diye de caban. Ben de o yuzden sana kendimi daha yakin hissediyorum, tabiki hepimizin yakinligi bu vaji meselesi. Kimseyi de ayirmam cekenimizin her biri ayni dili ifade ediyor,ayni kaygilar, ayni uzuntuler vs..
Cok tesekkur ederim arkadsim guzel sohbetin icin <3
canım inşallah çok mutlu olursun ve bütün o seni üzen izler, sen farkında olmadan silinir gider.evet bence vajiyi yaşayanlar karakter olarak birbirine yakın, mesela hepimiz cana yakın olabiliriz ama içten içe utangacız bu konularda, ailelerimiz hep ayıplarla yetiştirmiş bizi , ben buna hiç kızmıyorum ama ailede öğrenilmez cinsellik, sadece evlenmeden önce keşke birileri kenara çekipte adam akıllı anlatsa olması gerekeni.canım dertleşmek istersen seni üzmeden sıkmadan dinlemek isterim, ama anlatmak sana acı verecekse hiç gerek yok.belkide anlattıkça rahatlarsın.