- 7 Ekim 2009
- 2.855
- 1.430
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.241
egeguzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne durumdasın sen takıbımdesın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşla öncelikle herkese merhaba,ben yeni kaydoldum ama epeydir sizi takip ediyorum,özellikle khaderim beni çok gaza getirdi,bana da yardımcı olacağınızı biliyorum,beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek güzel...
cnm ik once cok zor bı sınavı basarıyla atlatmıssın tebrık edrım senı sımdı esının kafasında soru ısaretlerı var dıyosun bu sorunu bende yasadım yıllarca tam 7 sene bunun tek cozumu esını alıp dr gıtmekte
arkadaşla öncelikle herkese merhaba,ben yeni kaydoldum ama epeydir sizi takip ediyorum,özellikle khaderim beni çok gaza getirdi,bana da yardımcı olacağınızı biliyorum,beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek güzel...
merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim. çok iyi kullanamyorum bana sıkıştığım zamanlarda yardım ederseni sevinirim
vajinismus konusunda bnde aynı dertten muzdaribim.martta 4 sene olcak evliliğim ama hala aşamadım drlar vajinismus değilsin diyor
ama bir türlü olmuyor kafam iyice karıştı.denemediğim şey kalmadı.sizlerin paylaşımlarını okurken biraz daha bilinçeniyorum
inşallah bu durumdan bi an önce kurtulurum....ve sizlerde inşallah........
merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim. çok iyi kullanamyorum bana sıkıştığım zamanlarda yardım ederseni sevinirim
vajinismus konusunda bnde aynı dertten muzdaribim.martta 4 sene olcak evliliğim ama hala aşamadım drlar vajinismus değilsin diyor
ama bir türlü olmuyor kafam iyice karıştı.denemediğim şey kalmadı.sizlerin paylaşımlarını okurken biraz daha bilinçeniyorum
inşallah bu durumdan bi an önce kurtulurum....ve sizlerde inşallah........
merhabalar...
benimde o kadar aparata rağmen başaramayışım..
şimdi yeniden dr a gitmeler,yeniden egzersiz...
nolcak bu haller.......
hamıle kaldığın zamannn zaten annelık duygusundan hıcbıseyden korkmuyosun allah sana oye bır guc verıyorkı...ben suan normal doğmda yaparımmmm altanda baksınlarr hıc korkmuyorumm yeterkı yavrum ıyı oolsun hıcbırsey onun canından kıymetlı değıl ben butun acılara dayanırım.ozman gelıce sızde boye dusunceksınız.ama tavsıyem ılk once vajınusmusu yenmenız cunku hamıleyken vajınusmusla zor olur denem yapamazsınız sonucta ıcınde bır can var korkun ıkıye katlanıyor.ayrıcada ıyı bır doktor son anda sadece altan bakar hamıelleıkte.ben 23.haftamdayım doktorum daha bırkere bıle altan bakmadı hamıelleıkte tehlıkelı altan bakmak zaten
ben vajiyken hamile kalmadimku.yendikten sonra kaldim..vajiyken nasıl hamile kaldın ben niye kalamıyorum yaaaaaaaaaa
Zeytinyağı satışlarında patlama olacak bu site sayesinde
Kızlr selamm ben 5 6 gundur yoktum malesef yogun mısafır trafıgi var ben 6 gun egzesrzı yaptım 10cm rahat alıyodum aaparatta şimdı mısafırler geldı gelelı bıraktımm yanı 5 6 gundr yapamdım ve bugün yarın regl olucam gıbı neyapapamalıyıım sızce reglım bıtınce gene bıraz egzesız yapıp ölemı denemye gecsem neyapsamm offff(
Kızlr selamm ben 5 6 gundur yoktum malesef yogun mısafır trafıgi var ben 6 gun egzesrzı yaptım 10cm rahat alıyodum aaparatta şimdı mısafırler geldı gelelı bıraktımm yanı 5 6 gundr yapamdım ve bugün yarın regl olucam gıbı neyapapamalıyıım sızce reglım bıtınce gene bıraz egzesız yapıp ölemı denemye gecsem neyapsamm offff(
slm kizlar bn yoktm bir haftadir kaynanm bndeydi bugn gitti zatn reglydim de btti ama bnde deniycek hal yok yorgunm :)) ancak hafta sonu denerm ins ve guzwl gecer allah yardimcimz olsun
slm cnm takilma iyle yaparmiyim yapazmiyim diye sn zatn asmissin bi p...s kalmis onuda yaparsin apart gbi dusun ilk denemeyi reglin bitnce bikwre yapsan olur yapabildigini gormk icn snrasi es denemesi kolay gelsin
Canim sen yenmismiydin nasil yaptin peki
ya cidden bazen erkeklerin cahilliği de beni deli ediyo. hayatım aç internetten okusun eşin. herkesten kan gelecek diye bi kural yok. Kan gelmemesi niye bu kadar büyütülüyo anlamıyorum ya. hayır zaten kadın olarak yeterince zor şeylere katlanıyoruz bir de erkeklerin kafalarındaki takıntılarına çare aramak zorundayız. Eşinle beraber git doktora gerekirse açıklasın
ah canım benim ahhhhhh birazdan gelir işten zaten söyleyecem yarına beraber gidelim diye randevu almakta o kadar zorki şimdi baktım taaa aralık 3 te var gittiğimde insanlar tıkış tıkış içeriye almıyorlar yani böyle karmaşığım....
sen kafana takma canım benim.Kan vs bilmem ne işte hep yanlış öğretiliyo onlarda marifet sanıyo kan gelmesini. Sen yapabileceğine inan gerisi gelir. Bu forumdan çok destek gördüm ben. herkesede destek olucam. bu hastalıkta yalnız değiliz kızlar !!
canım inşallah çok mutlu olursun ve bütün o seni üzen izler, sen farkında olmadan silinir gider.evet bence vajiyi yaşayanlar karakter olarak birbirine yakın, mesela hepimiz cana yakın olabiliriz ama içten içe utangacız bu konularda, ailelerimiz hep ayıplarla yetiştirmiş bizi , ben buna hiç kızmıyorum ama ailede öğrenilmez cinsellik, sadece evlenmeden önce keşke birileri kenara çekipte adam akıllı anlatsa olması gerekeni.canım dertleşmek istersen seni üzmeden sıkmadan dinlemek isterim, ama anlatmak sana acı verecekse hiç gerek yok.belkide anlattıkça rahatlarsın.