Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

balım kaymağım reçelim biz daha eşimizin noktasının n sini yeni bulduk onu nerden bulacas artık evliliğimin bi 8 ayınıda onu aramaklamı geçirecem hihoyyyt kendi noktalarımdan bi haberdim onları 28 yıldan sonra ancak anladım lülülülülülü artık bizde P.Ö ve P.S çağı var bizde çağ atladıkta o kadar hızlı değil be güzelim azcık ipin ucunu göster bize biz gerisini buluruz :dance:

yeni yenenler anlamışmıdır bılmıyom ama benımde 6 ay oldu bende anlamadım ne demek ıstedıgını :)))))) :roflol: :roflol: gerçi bana lazım degıl 10yıllık evlı gıbı oldum pozısyon pozısyon atlıyom :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çatlaksın sen yaaaa
28 yılda onun için uğarşırsan vay haline yahuuuuu

'' buna şükür'' de kızzzz kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çatlaksın sen yaaaa
28 yılda onun için uğarşırsan vay haline yahuuuuu

napıyım kızım çatır çatır çatlattın beni kaydirigubbakcemile3 P.S. çağına geçmeden önce rahattım her bi türlü şey yapıyodum nasıl olsa giren çıkan yok diye ama şimdi işler değişti hihoyyytartık amatör kümeden çıkıp 1. ligde oynamak istiyoruz olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız koparıyon sen beni gülmekten
özeline yazdım bak

canım özele yazma bizde öğrenelimiyice merak ettik.zaten yeni yeni herşeyi öğrenioruz

canım öle açık seçik burdan konuşaamam lmaz: ama şölyle söyliyim
sonuçta bişz banayanlarda zevk almadan bişey yapamıyoruz doğrumu?o yüzden erkellerde aynı durumda onların perf. ne kadar iyi olursa siz o kadar başarılı olursunuz dolayısıyla iki taraflı rahat ilişki istiyorsanız ve zevk almak istiyorsanız öncelikle eşlerinin hoşlandığı zevk aldığı şeyleri yerleri keşfedin biraz gereirse netten araştırın erkekler -nelerden zevk alır diye bakın deneyin görün ve ilk olarak ilişikiye onu bu uygulamaları yaparak rahatlatmakla başlayın sonrası size kalmış artık burdan konuşamıyoum...kaydirigubbakcemile3

okudum hocam tşk ederim kaydirigubbakcemile3 aklıma çok acayip tilkiler soktunhihoyyyt biraz daha zamanı var gerçi ama yavaş yavaş uygulayacam sositososito

yok yok zamana bırakma sakın hemen uygulamaya geç kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

görürsün sonra zevk olayını kaynamayı daha neler neler :dance: :dance: :dance:

ıste budurrrrrdelikafaduldenalkisalkisalkis

anladım canım sağol

HADİ BAKALIM HERKESE BOL SEVİŞKENLİ HAFTASONLARI DİLİYORUM..:teytey:

KIRMIZI LİSTEDEN BUGÜN KİMSE YOKTU AMA GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİNİZ İNŞALLAH HEPİNİZ

BU ARADA TÜM HAMİŞLERİMİZİNDE :CüvCüv: ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN...a.s.a.s.a.s.

evet ya nerde bu kırmızlar hepsi hafta sonu denememi yapacak acaba egzersizmi yapıyorlar kaydirigubbakcemile3 kızlar dualarımız sizinle Allah işinizi kolaylaştırsın bir an önce kurtulun...

kızlarrrr bı krıstal dıye arkadasımız vardı....hıc gelmıyor artık baska topıklerde yazılarını okuyorumm kustumu kıne bıze

yok yok zamana bırakma sakın hemen uygulamaya geç kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

görürsün sonra zevk olayını kaynamayı daha neler neler :dance: :dance: :dance:

okudum hocam tşk ederim kaydirigubbakcemile3 aklıma çok acayip tilkiler soktunhihoyyyt biraz daha zamanı var gerçi ama yavaş yavaş uygulayacam sositososito

yaaaa ne yazmıış bende istiyoruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…