Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

venüsten öldürdün bugün beniiiii:roflol: yaaa.kızlar en iyisi vajiyi yenenler diye bir sayfa açıp bugünkü muhabbeti orda yapmak. burda arkadaşlara yardımcı olmak gerek..kızan olmasın sonra

canım takma kafana sen rahat ol yeter adet yaklaşmış da ondan sinirlisindir.olunca geçer sen de dinlenmiş olursun

Selam kızlar bu gün acayip yoğunum... arasıra baktım ama yazamadım bir türlü...dün akşam 2.denemeyi yaptık oldu ama bu defa ben alttaydım ama hiç rahat değildim kasmadım ama çiş varmış gibi bi his oldu hep.. zaten dün akşamda işten geç çıktım sinirlerim tepemdeydi hafta sonu misafir gelecek yatılı evde her taraf her tarafta şey yapacaz diye dağıttım valla hihoyyytbirde üstüne işler yoğun psikopata bağladım...eşim benden 2.denemede harikalar bekliyordu sanırım onada baya bi çıkıştım kaydirigubbakcemile3 biraz kendimi şımartıp ondan sonra yapacam 3.yü.... bu arada mide bulantılarım tavan yaptı yarın sonunu içicem hapın sonra regl gircek araya birazda ondan gerginim gömlek giyemiyorum yaaa patlayacak bişeyler yakında şiş şiş nereye kadar olsun şu reglde bi rahatlayayımsositososito

venüscüm o his normal ilk başlarda oluyor penis sidik torbasına baskı yapıyor sende çiş hissi uyandırıyor:1rolleyes: zamanla vaji açılınca o his geçiyor egzersizleri uzun tutsaydın p..s te o hissi hissetmezdin. daha çabuk geçmesini istersen egzersize devam et ama p..s boyutunda bir aletle çalışırsan alışır..:teselli:

benım dayımın kızı vardı bugun burda.. oda 7 aylık evlı bugun bana açıldı megersem oda vajınısmusmuş .. anlattım ona neler yapmasını gerektıgını ıns oda başarır kısa sürede

Bahar hoşgeldin. Ne indiharı aa :eek:klava: Daha parmagini değdiremeyenler ne yapsın o zaman. Sen penis başını alabidiğini söylüyorsun. Bu durumu rahatça aşabilirsin. Penis vajina arasinda bir problem olmaz. Büyük olmuyor diye düşünme. Şimdi sana ne kadar itici gelse de parmak egzersizleriyle bu durumu çözebilirsin. Jel al. Tek parmak egzersizinden başlamayı dene. Daha önceki yazıları okursan daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsin. Takıldığın yerde bize sorabilirsin.

çok teşekkür ederim Ece 111 fakat eşimin penis boyuyaklaşık 20 cm .ve çok çok kalın bir türlü alamıyorum

kizlar nasilsiniz iyimisiniz bir kac gundur giremiyordum babama geldim ordan yaziyorum simdi benim internet bozuldu bilmiyorum ne zaman acilir basaran arkadaslar var mi varsa tebrik ederim yeni haberlerden mahrum etmeyin beni hamile olanlar var mi? ben beklyorum umarim bu ay tutar hepinizi cok sewdigimi unutmayin

X