- 23 Ocak 2010
- 8.713
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.321
banada özelden yazarmısın canım şu kaynatmayı sırnaşık şey
Ne kaynatıyorlar anlamadım ki :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada özelden yazarmısın canım şu kaynatmayı sırnaşık şey
Ne kaynatıyorlar anlamadım ki :)))))
valla canım bugün kızlar iyi bir muhabbet yapmış.. bide kaynamayı bilen biri paylaşım yapmış nasıl bişey bende öğrenmek istedim...:1rolleyes:
Kız kaynama ne demek onu anlamadım ben :)))))
Ben de yoktum bugün bizimkiler gelmişti...
vajınal orgazm :))
İlk defa birisi açıkça yazdı... :)))
E zaten olan birşey değil mi bu?
Olması için özel bişey mi yapmak gerekiyo?
yooooook kız zaten olması gereken o .. yeni yenen arkadaslar daha olamamısda o yuzden konustular bugun . :) ... sende sorun yok dimi
Yok canım bende o konuda sorun yok, ondan şaşırdımya :))))
Sen test yaptın mı bu arada?
canım takma kafana sen rahat ol yeter adet yaklaşmış da ondan sinirlisindir.olunca geçer sen de dinlenmiş olursun
Selam kızlar bu gün acayip yoğunum... arasıra baktım ama yazamadım bir türlü...dün akşam 2.denemeyi yaptık oldu ama bu defa ben alttaydım ama hiç rahat değildim kasmadım ama çiş varmış gibi bi his oldu hep.. zaten dün akşamda işten geç çıktım sinirlerim tepemdeydi hafta sonu misafir gelecek yatılı evde her taraf her tarafta şey yapacaz diye dağıttım valla hihoyyytbirde üstüne işler yoğun psikopata bağladım...eşim benden 2.denemede harikalar bekliyordu sanırım onada baya bi çıkıştım kaydirigubbakcemile3 biraz kendimi şımartıp ondan sonra yapacam 3.yü.... bu arada mide bulantılarım tavan yaptı yarın sonunu içicem hapın sonra regl gircek araya birazda ondan gerginim gömlek giyemiyorum yaaa patlayacak bişeyler yakında şiş şiş nereye kadar olsun şu reglde bi rahatlayayımsositososito
sidik torbasi :roflol: :roflol:
eeee öyle ama..:dilcikar::1rolleyes:
Bahar hoşgeldin. Ne indiharı aa klava: Daha parmagini değdiremeyenler ne yapsın o zaman. Sen penis başını alabidiğini söylüyorsun. Bu durumu rahatça aşabilirsin. Penis vajina arasinda bir problem olmaz. Büyük olmuyor diye düşünme. Şimdi sana ne kadar itici gelse de parmak egzersizleriyle bu durumu çözebilirsin. Jel al. Tek parmak egzersizinden başlamayı dene. Daha önceki yazıları okursan daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsin. Takıldığın yerde bize sorabilirsin.
çok teşekkür ederim Ece 111 fakat eşimin penis boyuyaklaşık 20 cm .ve çok çok kalın bir türlü alamıyorum
çok teşekkür ederim Ece 111 fakat eşimin penis boyuyaklaşık 20 cm .ve çok çok kalın bir türlü alamıyorum
cocuk sayini neden 1 yazdin? yine fake bir karakterle karsi karsiyayiz sanirim.
yaptım kız sorma negatıf cıktı.. 17gün gecikti hafta ıcı dr.a gıtcez