- 23 Ocak 2010
- 8.713
- 23
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.341
cocuk sayini neden 1 yazdin? yine fake bir karakterle karsi karsiyayiz sanirim.
Sanırım geçen ay kendimi çok üzdüm. her başarısız egzersiz denemesinden sonra ağlıodum o zamanlar. Stresli bi ayın sonunda böyle yaşamış olabilirim adetimi. Mevsim de değişio.. Ondan da olabilir. Fazla kafama takmayayım en iyisi..
Görüşmek üzere..
ben ılıskı yasadıktan sonra her ya aynı anlattıgın gıbı yasıyorum adet donemını belkıde kadınlıgın farkıdır...Günaydın kızlar. İyisinizdir umarım. İşlerimin yoğunluğundan bir türlü giremedim foruma. Aslında benimde kafama takılan bi sorunum var gireyim de bi paylaşayım dedim.
İlk ilişkiye girdiğimizde kırmızılar gelmişti ya hatırlarsınız belki adetime bi hafta vardı, bi gün sürdü bitti.
Sonra adet günümde sadece ufak bi kahverengi leke geldi bugün 3 gün oldu hala leke gelio ne oldu ki bana anlamadım. Hap da kullanmıyorum ben.bilmiyorumkismile
ben ılıskı yasadıktan sonra her ya aynı anlattıgın gıbı yasıyorum adet donemını belkıde kadınlıgın farkıdır...
ılk 10.10 2009 hepsı oldugu gun cumartesı gunuydu:lepi:Baharcım sen yeneli ne kadar zaman oldu ? birde ilk p...s girişinden sonra ne kadar zamanda alıştın ? tavsiyelerin varmı kaydirigubbakcemile3
ılk 10.10 2009 hepsı oldugu gun cumartesı gunuydu:lepi:
ılk denemelr zor gecıyordu gerce ben hala ılk gırıs kısmında cok kasıyorum kendımı yanı normal kadınlar gıbı rahatca gırmeıyorum ama hepsı gırdıkten sonra rahat oluyo duzelıyor...bence beyınle alakalı hala ebynımın kosesınd ebır yerde korku kalmıs galıba sankı acıycak gıbı ama acı yok hemen bend ebeynıme komut verıyorum o anda acı yok ve duzelıyo....bende egzersız yapıyorum bence egzersızız bırakmamak gerek ....ve on sevısme cok onemlı on sevısmede o anı hıc duusnme sadece yasadııgnı dusun cok ıyı hıssedıceksın o zmaqn ...ve pe... hepsı gıırnce hemen hareket etmeyın ben hepsı olunce beklıyourm oyle bırazcık ve ıyıce ganıslıyor ondan sonra hareket etmeye aslıyoruz ..zevkte zamnla oluyor ...sıklıkla yapmak gerek denemelerı...yanı eskıye gre cok cok ıyıyım sukur
cocuk sayini neden 1 yazdin? yine fake bir karakterle karsi karsiyayiz sanirim.
Merhaba Ece 111,Profilimde ve adımda hiç bir fake durumu söz konusu değil.Adım Bahar yani rumuzum değil.Eşimin daha önceki evliliğinden beş yaşındaki bir yetim yavruya annelik yapıyorum ve beni gerçekten annesi sanıyor bende onu öz evladım sayıyorum.Benim ilk evliliğim.Müteasıp bir ailenin tek kızı olduğumdan cinselliği bir kenara bırakın öncesinde erkek eli bile değmedi bana.Lisans durumuna gelince:ıstanbul üniversitesi iktisat mezunuyum.on beş yıllık yöneticilik hayatım oldu lakin bir yıldır işsizim.Kimselere bunları açıklamak zorundada değilim fakat siz bu forumda herşeyden şüphelenir olmuşsunuz.Bu şüphelere gerek yok.ısteyene msn'den camera açarak görüntülüde konuşmaya hazırım.Biraz forumdaki konuşmalardan güç alarak açık konuşmuş olabilirim.Eğer bundan rahatsız olduysanız ne sohbetinize girerim nede bu paronayak forumdaki konuları takip ederim.Alın forumunuzu turşusunu kurun.Sorunum çok büyük.eşimle ayrılma raddesine kadar geldik.Ne yapacağımı şaşırmış kutu kutu depresyon ilacı içer hale gelmiş bir kadınım.Sorunlarıma çare ararken siz beni sahtecilikle suçluyorsunuz.Günah değilmi bilmeden tanımadan ve anlamadan bu ithamlarda bulunmak.Birde derdinize çare arıyorsunuz Allah size kalbinizdeki ve gönlünüzdeki gibi çareler versin şimdilik söyleyeceklerim bu kadar sizi ve sizleri Allaha havale ediyor ve bu forumdan çekiliyorum.Allah size şifa versin
mrb kızlar bir haftadır giremiyordum ...basaran arkadaşlar olmuş tebrik ederimm........
bende durumlar aynı şehir dışına gidip geldiğimden egzersiz yapamıyorum düzenli olarak ..
dün sinirlerim çok bozuktu..eşimi özledim geldiğimde birlikte olmaya çalıştık ön sevişme olayı mükemmelll ama yine tıkandım resmen içime alacağım zaman delik kayboluyor.
p..s kayıyor osırada ne zevk kalıyor ne istek baslıyorum ağlamaya....
9 aylık evliyim ama şimdiye kadar hiç bu kadar ağır bir çaresizlik bıkkınlık hisetmemeştimm hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım yatakta.... sabaha kadar da ağlaya ağlaya uyumuşumm
artık kurtulmak istiyorum hemde hiç vakit kaybetmeden şu dr ulusoyu düşünmeye b,asladım maddi olarak da zordayız ama gözüm hiç bir şeyi görmez oldu.....
duaLARINIZA İHTİYACIM VAR