- 22 Nisan 2010
- 4.888
- 5
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.281
naber bacularrr.. test yaptım negatıf cıktı.. ıns haftaya ıyı cıkar her hafta yapıyom nerdeyse hahahaha kaydirigubbakcemile3
ilk başlarda klitorisin uyarilmasiyla zevk aliyosun artik sonra başarirsan vajinal orgazm oluyomuş ki hiç eremedim o kısma daha ohaoldumsmile
içeride sıcaklık mı hıssediyolarmiş. öğrenmiş oldukbence kayganlaştırıcıdan. çoğu erkek istemezmiş zaten kayganlaştirici falan. zamanla birakirsin kayganlaştiriciyi.
bir de kendi teorimi söylyim sen zevk almiyosun ya ilk başlarda eşin de bunu hissettiği için o da zevk almiyo olabilir. bi kaç deneme sonra düzelir merak etme
evet canım her pozisyona alıştım artıkk...no problem...
bende o vajinal orgazmı çok merak ediyom zaten kaydirigubbakcemile3 ya belki zevk alıyorumdurda anlamıyorumdur diye düşünüyorum çünkü o anda bi tek içimdeki şeye konsantre oluyorum girdimi gircekmi ne kadar girdi falan filan sositosositodr üzerine basa basa söyledi zaten biz kadınlar başka şeylere odaklandığımzdan o anın tadını çıkaramıyormuşuz yawww bu kadınlıkta ne zor zanaatmış :roflol:
maşallah canım sen aştın artık kendini kaydirigubbakcemile3bende p....s denemesinde önce çok pozisyonlar deniyodum ama nasıl olsa bişey girmeyecek diye şimdi o kadar aşamadım kendimi 2-3 defa daha yapalımda bizde değişiklikler yapcas hihoyyytzevk alma olayın nasıl peki düzene girdimi ? meşhur vajinal orgazmı yakaladınmı ?
ay yok ya zevk alsan anlarsin kesinlikle delikafadulden zamanla düzeliyo o olay. bir de pozisyondan kaynaklaniyo. tek pozisyonla deniyosan değişik dene ki hangisi sana zevk veriyo anlarwin. kama sutra kariştirma dönemine girdin sen de :dance:
ay seyı esım bana soylemıstı ...uzulmutum cok oyle degınce mafoldumben....ya kızlar bende içeri alma problemi yok kayıyo mayıyo ama bi yandan eşim bi yandan ben bi şekilde sokuyoruz içeriye zaten başı girince öbür taraflar otomatik kayıyo ama ben içerdeyken bi tuhafım acımıyo ama buna alışmak lazım heralde orada bişey olmasına zamanlamı alışıcaz yoksa zevk alırken onlara dikkat etmeyecekmiyiz benmi çok detaycıyım anlamadımki kaydirigubbakcemile3bize zevk verecek olan git gel olayımı oluyor hihoyyyt bide içeri girince sıcaklık hissediyomuşya erkek benimki o sıcaklığı hissetmiyorum henüz diyor acaba bol kayganlaştırıcıdanmıdır ? yoksa benim o andaki soğuk nevaleliğimdenmi sositososito
ay seyı esım bana soylemıstı ...uzulmutum cok oyle degınce mafoldumben....
ama sımdı kaynıyor ıcerısı delikafadulden zamnla vucut alısıyor ve sen zevk almaya baslayınca tam olarak tedırgınlık gıdınce vucut ısınıyor yanı bıraz zamn sonra hersey cok guzel olcak..
canım benim sağol içime serin sular serpildi kaydirigubbakcemile3 dedim vaji gitti yeni bişeymi çıktı onun yerinene biliyim ben hep kaynıyo sanıyodum kaynatamıyomuşum demekki o anda sositososito
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Adım bahar.Bu arada çok utanıyorum ama bendede ilişkiye girememe rahatsızlığı var evleneli bir yıl oldu ama hala ilişkiye giremedik kocamın beni aldatmasından korkuyorum ne olur yardım edin.Eşim penisini vaşinama zorladığında canım çok çok yanıyor baş giriyor sadece fazla giriş olamıyor.acaba problem eşimde olabilirmi yani penisi çok kalın büyük geliyor olabilirmi anormal bir durum bir yıldır hiç ilişkiye giremedim depresyone girdim intaharı bile düşündüm ne olur yardım edin
canım benim sağol içime serin sular serpildi kaydirigubbakcemile3 dedim vaji gitti yeni bişeymi çıktı onun yerinene biliyim ben hep kaynıyo sanıyodum kaynatamıyomuşum demekki o anda sositososito
ben o kaynatma olayının ilmini biliyorum ama burdan söyliyemem ayıpppp kaydirigubbakcemile3
bahara sölemiştim dimi bahar?sonra kaynama hat safhalara çıktı :dance:
ay neymiş o banada söyleyin burda söylenmiyosa kulağıma fısılda yawrum kaydirigubbakcemile3 olan var olmayan var nefis bu can çekiyo kızım bende öğrenmek istiyorum hihoyyyt
ay neymiş o banada söyleyin burda söylenmiyosa kulağıma fısılda yawrum kaydirigubbakcemile3 olan var olmayan var nefis bu can çekiyo kızım bende öğrenmek istiyorum hihoyyyt
ya bana da bana daaa bilmiyorumkismile
konu pozısyonmu kızlar :)