Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende o vajinal orgazmı çok merak ediyom zaten kaydirigubbakcemile3 ya belki zevk alıyorumdurda anlamıyorumdur diye düşünüyorum çünkü o anda bi tek içimdeki şeye konsantre oluyorum girdimi gircekmi ne kadar girdi falan filan sositosositodr üzerine basa basa söyledi zaten biz kadınlar başka şeylere odaklandığımzdan o anın tadını çıkaramıyormuşuz yawww bu kadınlıkta ne zor zanaatmış :roflol:

evet canım her pozisyona alıştım artıkk...no problem...

maşallah canım sen aştın artık kendini kaydirigubbakcemile3bende p....s denemesinde önce çok pozisyonlar deniyodum ama nasıl olsa bişey girmeyecek diye şimdi o kadar aşamadım kendimi 2-3 defa daha yapalımda bizde değişiklikler yapcas hihoyyytzevk alma olayın nasıl peki düzene girdimi ? meşhur vajinal orgazmı yakaladınmı ?

ay yok ya zevk alsan anlarsin kesinlikle delikafadulden zamanla düzeliyo o olay. bir de pozisyondan kaynaklaniyo. tek pozisyonla deniyosan değişik dene ki hangisi sana zevk veriyo anlarwin. kama sutra kariştirma dönemine girdin sen de :dance:

ilk 2 sinde zevk almadım bende ama ,şuan zevk alıyorum daha yenii yeniii,ama en uç noktada deil tabiiii,,,,

şu ana kadar 3 standart pozisyon denedik zaten kaydirigubbakcemile3hiç birinden bişey anlamadım :bbo: 3. denemeye saklayayım hevesimi bakalım nolcak şakkıdı

ay seyı esım bana soylemıstı ...uzulmutum cok oyle degınce mafoldumben....
ama sımdı kaynıyor ıcerısı delikafadulden zamnla vucut alısıyor ve sen zevk almaya baslayınca tam olarak tedırgınlık gıdınce vucut ısınıyor yanı bıraz zamn sonra hersey cok guzel olcak..

canım benim sağol içime serin sular serpildi kaydirigubbakcemile3 dedim vaji gitti yeni bişeymi çıktı onun yerine ne biliyim ben hep kaynıyo sanıyodum kaynatamıyomuşum demekki o anda sositososito

canım benim sağol içime serin sular serpildi kaydirigubbakcemile3 dedim vaji gitti yeni bişeymi çıktı onun yerine ne biliyim ben hep kaynıyo sanıyodum kaynatamıyomuşum demekki o anda sositososito

ben o kaynatma olayının ilmini biliyorum ama burdan söyliyemem ayıpppp kaydirigubbakcemile3

bahara sölemiştim dimi bahar?sonra kaynama hat safhalara çıktı :dance:

hoşgeldin canım yardım edebileceğimiz bir şey olursa çekinme sor

ben o kaynatma olayının ilmini biliyorum ama burdan söyliyemem ayıpppp kaydirigubbakcemile3

bahara sölemiştim dimi bahar?sonra kaynama hat safhalara çıktı :dance:

ay neymiş o banada söyleyin burda söylenmiyosa kulağıma fısılda yawrum kaydirigubbakcemile3 olan var olmayan var nefis bu can çekiyo kızım bende öğrenmek istiyorum hihoyyyt

ya bana da bana daaa bilmiyorumkismile

canlarım biraz açık olcak ama kaydirigubbakcemile3 ilişki sırasında sadece seksi giyinmek işe yaramıyo eşlerinizin doruk noktarını keşfederseniz ve biraz onlara çalışırsanız bakın görün o zaman kaynama noktasını :dance: :dance: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…