Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol hayatcım darısı herkesin başına..
ben daha öncede çalışmalarımdan bahsediyordum zaten.doktora gittim fakat çok vahimdi benim durumum oyüzden klasik tedaviyle çalışmaya başladık. 4 boy dilatörüm vardı hepsiyle 3 er gün çalışacaktım fakat ben ilk 3 yle 3 er gün çalıştım son aparatla 10 gün kadar çalıştım ona alışmam biraz uzun sürdü.. araya regl dönemlerimde girdiği için 1 ay gibi bir sürede başardım. üst pozisyonda denedik biz.. egzersizler çok önemli ben günde 30 - 50 defa giriş çıkış yapıyordum bir an önce vajiyi alıştırmak için çok çalışıyordum.. çalışmalarınızı aksatmaz düzenli yaparsanız inanınki vaji alışıyor ve genişliyor p...s girişi daha kolay oluyor...

jel bosuna almayın ben koca şişe aldım nafile kaydırmıyo akıp gidiyo illaki yağ olacak istersenizde eczaneden deil medikalcilerde bedava jel var

jel bosuna almayın ben koca şişe aldım nafile kaydırmıyo akıp gidiyo illaki yağ olacak istersenizde eczaneden deil medikalcilerde bedava jel var

güzelim jel yağdan daha iyi kaydırıyor birde yağ herkese yaramıyor jel su bazlı olduğu için tereddütsüz kullanabilirsiniz çünkü vajina için özel yapılmış ben önce bebe yağı sürüyorum üzerinede kayganlaştırıcı jel sürüyorum hiç bir sorun olmadı şu ana kadar...herkesin yapısı farklıdır tek tek deneyerek bulacak herkes kendine en uygununu normal zeytinyağı ile bile yapan vardı burada yanlış hatırlamıyorsam....

ben 10 aydır çekiyorum ne doktorar ne yöntemler kaldı yine başa döndüm parmak egzersizlerine önceden hiö dokunamayıp çıldırırdım şimdi emla ile 2 parmak giriyo emlasız tek parmak ama emlanın etkisi gidince çok aşırı yanmam kasılmam oluyo pen.. denemesi yaptık dokunduğunu hissettiğim an kaçıyorum gerikliyorum emlayı az sürsem uyusmuyo çok sürsem tahriş yapıyo sonrasında ne yapıcam bilmiyorum burayıda devamlı takip edemiyorum internet yok pozisyonuda bulamadık üste his sokamam kendi kendime alttada bacakları gerince kötü oluyorum biri anlatsın nolur vaktimde yok

arkadaşım bende kendim girdirememiştim,alt pozisyonda da kasılıyodum iyice,istersen yatak ucuna kadar gel bacaklarını aç,belinin altına yastık koy,sırtınada koy istersen rahat ol,gevşe,derin nefes al,eşin yerde ve ayakta olucak,ben bol vazelinle başarmıştım,eşin bolca sürsün,başta biraz zor olabilir ama gerisi kendiliğinden kayıveriyo,bu benim başarı şeklim uygulaması sana kalmış,canım,sormak istediğin bişi varsa yine sorabilirsin

emla yı çok fazla kullanmanı tavsiye etmem. kullanmaki vaji içeriye giren cisme karşılık neler hissettiğini görsün .egzersizleri bol bol ve düzenli yaparsan vaji alışacak. ama biraz zamana ihtiyacın var acele etmemek gerek 1ay - 2 ay vakit alabilir kendini hazır hissettiğinde p..s denemesi yaparsın.

hayrunemin arkadaşım tabi bunları p.....s denemesine kendini hazır hissettiğinde yapmanı tavsiye ederim,egzersizlerle alıştır biraz daha istersen....

BUYRUN BENİM kaydirigubbakcemile3

BEN BEBE YAĞIDA KULLANDIM HİÇ Bİ İŞE YARAMADI ŞİMDİ VÜCUDUMA SÜRÜYORUM zemuszemus KAYGANLAŞTIRICIDA ALDIM SU BAZLI AKSİNE BENDE YANMA YAPIYODU HEMDE GİTTİM EN İYİSİNİ ALDIM AMA DEDİĞİM GİBİ HİÇ BİŞEY ZEYTİNYAĞININ YERİNİ TUTMADI AÇIKCASI
BİRAZ KENDİME BİRAZ EŞİME SÜRDÜM VIJJJJJJJJJJJJJ DİYE KAYDI GİTTİ VALLA kaydirigubbakcemile3

hayrunemin arkadaşım tabi bunları p.....s denemesine kendini hazır hissettiğinde yapmanı tavsiye ederim,egzersizlerle alıştır biraz daha istersen....

PEKİ BEN ŞİMDİ VAZELİNLE YADA YAĞ İLE DENEYEYİM AMA ÖNCE BİR KAÇ GÜN PARMAĞA DEVAM BİRDE BİR PARMAK RAHATIM AMA 2 PARMAĞI EMLA İLE YAPABİLİYORUM EMLADA KULLANMAK İSTEMİYORUM ARTIK RAHATSIZ EDİYO BAŞKA BİR CİSİMDE SOKAMIYORUM GİRMİYO ELİMİ HİSSETTİĞİM İÇİN SOKUYORUM AMA ONU İTEMİYORUM:sinifsinif::sinifsinif:

çok ihtiyaç olmadıkça emla kullanmayabilirsin,madem çok yaktı diyosun,,,2 parmak için acele etme,yavaş yavaş,dairesel hareketlerle vazelin kaydırıyo zaten ,egzersize nefesle başla,nefes al ve ıkın,ıkındıkça genişliyo ,giremediğinde derin derin nefes al ver,nefes alış verişinde yavaş yavaş ittir,

canım dün gece sana cevap yazdım oku onu istersen.
ayrıca emlayı bırakıp egzersize en baştan başlamanı tavsiye ederim.
biz emlayi yan araç olarak rahatlık vermesi için kullanıyoruz sen tamamen emlaya bağlanmişsin.

canim bak mantar olabilirsin yağla. Egzersiz yap diyoruz bi kaç gün parmak deniyim penise geçiyim diyosun. sen bilirsişn valla artik dicek bişey yok.

Son düzenleme:

Naber kader ? Pozisyon işini ne yaptin değişik deneyebiliyo musun

ya kızlar bende içeri alma problemi yok kayıyo mayıyo ama bi yandan eşim bi yandan ben bi şekilde sokuyoruz içeriye zaten başı girince öbür taraflar otomatik kayıyo ama ben içerdeyken bi tuhafım acımıyo ama buna alışmak lazım heralde orada bişey olmasına zamanlamı alışıcaz yoksa zevk alırken onlara dikkat etmeyecekmiyiz benmi çok detaycıyım anlamadımki kaydirigubbakcemile3bize zevk verecek olan git gel olayımı oluyor hihoyyyt bide içeri girince sıcaklık hissediyomuşya erkek benimki o sıcaklığı hissetmiyorum henüz diyor acaba bol kayganlaştırıcıdanmıdır ? yoksa benim o andaki soğuk nevaleliğimdenmi sositososito

naber bacularrr.. test yaptım negatıf cıktı.. ıns haftaya ıyı cıkar her hafta yapıyom nerdeyse hahahaha kaydirigubbakcemile3

ilk başlarda klitorisin uyarilmasiyla zevk aliyosun artik sonra başarirsan vajinal orgazm oluyomuş ki hiç eremedim o kısma daha ohaoldumsmile
içeride sıcaklık mı hıssediyolarmiş. öğrenmiş olduk bence kayganlaştırıcıdan. çoğu erkek istemezmiş zaten kayganlaştirici falan. zamanla birakirsin kayganlaştiriciyi.
bir de kendi teorimi söylyim sen zevk almiyosun ya ilk başlarda eşin de bunu hissettiği için o da zevk almiyo olabilir. bi kaç deneme sonra düzelir merak etme

naber bacularrr.. test yaptım negatıf cıktı.. ıns haftaya ıyı cıkar her hafta yapıyom nerdeyse hahahaha kaydirigubbakcemile3

Hayırlı zamanda gelir inşallah. Kafana takma bence. Biliyosun takinca olmuyo takmayinca oluyo. Herşeyde böylee. Sabir taşi olduk

hımmm kısmet hayırlısı neyse o olsun canım..keşke kan yapsaydın o daha garantiya bazen idrar çıkmayabiliyor ya o açıdan dedim ama sen bu gecikmelerden doktara git yine derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…