-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.261
Ayyy Tebrik ederim Arkadasim ..Dun sordum bugun super bir cevapla dönmussun :)))
Mutlulugun daimi olsun!..darisi bizlerede ins.:Saruboceq:
eee artik dilatorle nasil calismaya basladin,,asama asama neler yapmistin bizede anlatirsin..kac gun deneme yapiyodun boyut degistirmeden once dilatorlerde..bide hangi pozisyoda denediniz basardigin gun..dualarini bekliyoruz..tekrar tebrik ederim ..supersin..:lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::hooray:
canım jeli bulamadım.kremi bulamdım.eczanede jeli sorunca çalışanların birbirine bakışı beni deli etti.şehir merkezine inicem artık.oordan sorucam.eşimde öyle bıkmış ki artık sağolsun araştırmıyo.deli oldum.
jel bosuna almayın ben koca şişe aldım nafile kaydırmıyo akıp gidiyo illaki yağ olacak istersenizde eczaneden deil medikalcilerde bedava jel var
Tebrikler canım gözünüz aydınalkisalkisalkis darısı tüm kırmızı takımın başına:Saruboceq:
ben 10 aydır çekiyorum ne doktorar ne yöntemler kaldı yine başa döndüm parmak egzersizlerine önceden hiö dokunamayıp çıldırırdım şimdi emla ile 2 parmak giriyo emlasız tek parmak ama emlanın etkisi gidince çok aşırı yanmam kasılmam oluyo pen.. denemesi yaptık dokunduğunu hissettiğim an kaçıyorum gerikliyorum emlayı az sürsem uyusmuyo çok sürsem tahriş yapıyo sonrasında ne yapıcam bilmiyorum burayıda devamlı takip edemiyorum internet yok pozisyonuda bulamadık üste his sokamam kendi kendime alttada bacakları gerince kötü oluyorum biri anlatsın nolur vaktimde yok
ben 10 aydır çekiyorum ne doktorar ne yöntemler kaldı yine başa döndüm parmak egzersizlerine önceden hiö dokunamayıp çıldırırdım şimdi emla ile 2 parmak giriyo emlasız tek parmak ama emlanın etkisi gidince çok aşırı yanmam kasılmam oluyo pen.. denemesi yaptık dokunduğunu hissettiğim an kaçıyorum gerikliyorum emlayı az sürsem uyusmuyo çok sürsem tahriş yapıyo sonrasında ne yapıcam bilmiyorum burayıda devamlı takip edemiyorum internet yok pozisyonuda bulamadık üste his sokamam kendi kendime alttada bacakları gerince kötü oluyorum biri anlatsın nolur vaktimde yok
arkadaşım bende kendim girdirememiştim,alt pozisyonda da kasılıyodum iyice,istersen yatak ucuna kadar gel bacaklarını aç,belinin altına yastık koy,sırtınada koy istersen rahat ol,gevşe,derin nefes al,eşin yerde ve ayakta olucak,ben bol vazelinle başarmıştım,eşin bolca sürsün,başta biraz zor olabilir ama gerisi kendiliğinden kayıveriyo,bu benim başarı şeklim uygulaması sana kalmış,canım,sormak istediğin bişi varsa yine sorabilirsin
güzelim jel yağdan daha iyi kaydırıyor birde yağ herkese yaramıyor jel su bazlı olduğu için tereddütsüz kullanabilirsiniz çünkü vajina için özel yapılmış ben önce bebe yağı sürüyorum üzerinede kayganlaştırıcı jel sürüyorum hiç bir sorun olmadı şu ana kadar...herkesin yapısı farklıdır tek tek deneyerek bulacak herkes kendine en uygununu normal zeytinyağı ile bile yapan vardı burada yanlış hatırlamıyorsam....
hayrunemin arkadaşım tabi bunları p.....s denemesine kendini hazır hissettiğinde yapmanı tavsiye ederim,egzersizlerle alıştır biraz daha istersen....
PEKİ BEN ŞİMDİ VAZELİNLE YADA YAĞ İLE DENEYEYİM AMA ÖNCE BİR KAÇ GÜN PARMAĞA DEVAM BİRDE BİR PARMAK RAHATIM AMA 2 PARMAĞI EMLA İLE YAPABİLİYORUM EMLADA KULLANMAK İSTEMİYORUM ARTIK RAHATSIZ EDİYO BAŞKA BİR CİSİMDE SOKAMIYORUM GİRMİYO ELİMİ HİSSETTİĞİM İÇİN SOKUYORUM AMA ONU İTEMİYORUM:sinifsinif::sinifsinif:
PEKı BEN ŞıMDı VAZELıNLE YADA YAĞ ıLE DENEYEYıM AMA ÖNCE BıR KAÇ GÜN PARMAĞA DEVAM BıRDE BıR PARMAK RAHATIM AMA 2 PARMAĞI EMLA ıLE YAPABıLıYORUM EMLADA KULLANMAK ıSTEMıYORUM ARTIK RAHATSIZ EDıYO BAŞKA BıR CıSıMDE SOKAMIYORUM GıRMıYO ELıMı HıSSETTıĞıM ıÇıN SOKUYORUM AMA ONU ıTEMıYORUM:sinifsinif::sinifsinif:
arkadaşım bende kendim girdirememiştim,alt pozisyonda da kasılıyodum iyice,istersen yatak ucuna kadar gel bacaklarını aç,belinin altına yastık koy,sırtınada koy istersen rahat ol,gevşe,derin nefes al,eşin yerde ve ayakta olucak,ben bol vazelinle başarmıştım,eşin bolca sürsün,başta biraz zor olabilir ama gerisi kendiliğinden kayıveriyo,bu benim başarı şeklim uygulaması sana kalmış,canım,sormak istediğin bişi varsa yine sorabilirsin
ya kızlar bende içeri alma problemi yok kayıyo mayıyo ama bi yandan eşim bi yandan ben bi şekilde sokuyoruz içeriye zaten başı girince öbür taraflar otomatik kayıyo ama ben içerdeyken bi tuhafım acımıyo ama buna alışmak lazım heralde orada bişey olmasına zamanlamı alışıcaz yoksa zevk alırken onlara dikkat etmeyecekmiyiz benmi çok detaycıyım anlamadımki kaydirigubbakcemile3bize zevk verecek olan git gel olayımı oluyor hihoyyyt bide içeri girince sıcaklık hissediyomuşya erkek benimki o sıcaklığı hissetmiyorum henüz diyor acaba bol kayganlaştırıcıdanmıdır ? yoksa benim o andaki soğuk nevaleliğimdenmi sositososito
naber bacularrr.. test yaptım negatıf cıktı.. ıns haftaya ıyı cıkar her hafta yapıyom nerdeyse hahahaha kaydirigubbakcemile3
Naber kader ? Pozisyon işini ne yaptin değişik deneyebiliyo musun
naber bacularrr.. test yaptım negatıf cıktı.. ıns haftaya ıyı cıkar her hafta yapıyom nerdeyse hahahaha kaydirigubbakcemile3