Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım 2 defa denedik birşey olmadı.yani kan gelmdi belkide inanamıyorum ondan sanki kan gelse emin olurdum.rahatlatmak için kendimi o kadar uğraştım ki ne oldu tam anlayamadm

geldiysede 1-2 damla bişey geliyor p..s akıntısıyla karışık geldiyse anlamamışsındır.

canım 2 defa denedik birşey olmadı.yani kan gelmdi belkide inanamıyorum ondan sanki kan gelse emin olurdum.rahatlatmak için kendimi o kadar uğraştım ki ne oldu tam anlayamadm

bıkac kez yaptıkdan sonra gelır kan (alışınca hızlı hızlı yapıyosunuzya) ozaman gelebılır.

tebrikler o zaman :teytey: bak rahat bırakınca çok kolay oluyor girdiğini bile anlamıyorsun...

Ayyy Tebrik ederim Arkadasim ..Dun sordum bugun super bir cevapla dönmussun :)))
Mutlulugun daimi olsun!..darisi bizlerede ins.:Saruboceq:
eee artik dilatorle nasil calismaya basladin,,asama asama neler yapmistin bizede anlatirsin..kac gun deneme yapiyodun boyut degistirmeden once dilatorlerde..bide hangi pozisyoda denediniz basardigin gun..dualarini bekliyoruz..tekrar tebrik ederim ..supersin..:lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::hooray:

arkadaşlar acil yardım.!!!!!!!!!!!!!az önce deneme yaptık.ama tam girdiğini hisssettim ama kanama omadı yani tam olarak başardımmıbaşaramadım mı anlamadım.bunu aşan arkadaşlardan acil yardım istiyorm

Canim ben daha deneme yapmadim ama tam girdigini HISSETIM diyosun,,eger esinde oyle diyor ve gormusse basarmissindir yani..Kan gelmesine niye takiliyosunki..onemli olan birlesme islemini yapabilmeniz degilmi? Birlesmenin oldugu sadece kan gelmesiyle anlasildigini sanmiyorum ben..ayrica burda bir cok arkadasta birlesme sonrasi kan gelmemis..Yani kisacasi : TEbrikler bitmis bu is bence..sen ne asamadaydin ..nasil yendin yaz yinede olur mu?..:hooray::hooray:

sağol canım ben de başardım diyebilirim sanırım artık

Tebrikler sonunda başardın sende bakalkisalkisalkis Kısa zamanda başardın ne güzel zannedersem tam olarak parmak egzerszilerinide yapmıyordun buna rağmen güzel bir başarı.Allah mutluluğunuzu daim etsin:Saruboceq:

arkadaşlar acil yardım.!!!!!!!!!!!!!az önce deneme yaptık.ama tam girdiğini hisssettim ama kanama omadı yani tam olarak başardımmıbaşaramadım mı anlamadım.bunu aşan arkadaşlardan acil yardım istiyorm
ya ne kadar guzel gene bırı basarmıs...ya kızlar su kırmızı olayına takılmanızıanlamıyorum benımde gelmedı ılalakı gelecek dıye bır sey yok...sonucta amac pe... basarmak degılme ...canım hıc dusunme basarmıısn ıst etebrıkkıkkk edıyorummm senı:hooray::hooray:

bılıyom canım kurtuldugunuda hanı cok cok alışınca belkı ıstersın gıbısıne soyledım.. tercih senin tabı bana laf düşmez

Yok canım yaa bunun ilişkiye alışmakla hiç alakası yok. Kişisel bişey sevmiyorum çocukları... Yani hiç sabrım yok onlara karşı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…