-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.041
canım 2 defa denedik birşey olmadı.yani kan gelmdi belkide inanamıyorum ondan sanki kan gelse emin olurdum.rahatlatmak için kendimi o kadar uğraştım ki ne oldu tam anlayamadm
canım 2 defa denedik birşey olmadı.yani kan gelmdi belkide inanamıyorum ondan sanki kan gelse emin olurdum.rahatlatmak için kendimi o kadar uğraştım ki ne oldu tam anlayamadm
bıkac kez yaptıkdan sonra gelır kan (alışınca hızlı hızlı yapıyosunuzya) ozaman gelebılır.
tebrikler o zaman :teytey: bak rahat bırakınca çok kolay oluyor girdiğini bile anlamıyorsun...
inşallah az öce wc ye gittim açık kave toda 1-2 damla vardı artık oldu diyeceğim en azından kendimi rahatlatmak için
oldu olduuuu calışmalara devam et boş bırakma herifi koş peşinden kaydirigubbakcemile3
madem sordun canım ben dün akşam BAŞARDIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMM . Ama daha kaliteli olduğu zaman başardım haberini vermek istedim. zamanla olacak inan buna vaji zamanla alışıyor ve genişliyor. ben çok zor bir hastaydım vajim şimdi çok alıştı. eminim buradaki bütün arkadaşlar başaracaklar. Ben yapabildiysem herkes yapar diyorum.. ama dogru yöntem çok önemli. tekrar söylüyorum parmakla çalışmak bana göre imkansız hala sokamam parmağımı.parmakla çalışamayan arkadaşlar lütfen kendinize dilatör bulun zamanınızı boşa harcamayın derim. İnanıyorum ki hepiniz başaracaksınız. Ayrıca çok zorlanan arkadaşlara doktor yardımı almalarını tavsiye ederim. Doktorum olmasaydı ben bu hastalığı kendi çalışmalarımla asla yenemezdim. Ben buradaki bir çok kişi gibi kendi başına parmakla,aletle çalışabilecek durumda değildim çünkü o yüzdende yapamayan arkadaşlar mukakkak yardım alın hayatı kendinizede, eşinizede zindan etmeyin.
arkadaşlar acil yardım.!!!!!!!!!!!!!az önce deneme yaptık.ama tam girdiğini hisssettim ama kanama omadı yani tam olarak başardımmıbaşaramadım mı anlamadım.bunu aşan arkadaşlardan acil yardım istiyorm
sağol canım ben de başardım diyebilirim sanırım artık
Başardıııııııııııımmmmmmmmm :sm_cool: başardıım sonunda :dance:hihoyyyt:teytey:
darısı sizlerin başına :Saruboceq:
sağol canım ben de başardım diyebilirim sanırım artık
:))) kız vajınısmuslukdan tam anlamıyla kurtulup ılıskıye iyce alışınca istersin sende .. lülülülülülü
ya ne kadar guzel gene bırı basarmıs...ya kızlar su kırmızı olayına takılmanızıanlamıyorum benımde gelmedı ılalakı gelecek dıye bır sey yok...sonucta amac pe... basarmak degılme ...canım hıc dusunme basarmıısn ıst etebrıkkıkkk edıyorummm senı:hooray::hooray:arkadaşlar acil yardım.!!!!!!!!!!!!!az önce deneme yaptık.ama tam girdiğini hisssettim ama kanama omadı yani tam olarak başardımmıbaşaramadım mı anlamadım.bunu aşan arkadaşlardan acil yardım istiyorm
Ben vajiden kurtuldum canım ilişkiyle de hiçbir sorunum yok...
Yine de istemiyorum...
Hem ben eşimi paylaşamam...
bılıyom canım kurtuldugunuda hanı cok cok alışınca belkı ıstersın gıbısıne soyledım.. tercih senin tabı bana laf düşmez