S
saziye19
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.061
Yok canım yaa bunun ilişkiye alışmakla hiç alakası yok. Kişisel bişey sevmiyorum çocukları... Yani hiç sabrım yok onlara karşı...
olabilir tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım yaa bunun ilişkiye alışmakla hiç alakası yok. Kişisel bişey sevmiyorum çocukları... Yani hiç sabrım yok onlara karşı...
gnydın kızlar,tebrikler kayracım süpersini ya meleklerimiz var topikte basarı getirdi onlarda.hamişlerimiz;ben,duyun,elifnur,aysecik bunlar geldi aklıma ve meleklerimiz.size güç veriyorlar galiba allahında izniyle basarı sayısı artıyor
eşin istemiyormu cocuk cnm?
senın melegını sevsınler kızzzz... doguyunca bebek hemen resmını koy buraya sevelım ekrandan :))
Yoo. Okula başlamadan önce istemişti ama şuan okul nedeni ile istemiyor, gerek yok diyor...
İstediği zaman da vajili olduğum için gerek yoktu...
kız korkarım ben nazar eden olur bebişime,sende yapta bir tane çogalsın melekler3haftamız kaldı allahın izniyle 3aylık olacak şaka maka:)beni mahvediyor ama doğsun ısırıcam yanaklarını iyce.))))dünden beri uyumaktan gözlerim agrıyor uykucu oldum iyce sayesinde bu ayın sonuna sınav var ders çlşamıyorum allah yrdımcım olsun ilk sınav sonuçlarım fena degil en yüksek matematiktn çekmişimkaydirigubbakcemile3lisede hocaya yalvar yakar gecirtrdim demekki okadarda zor dglmiş.neyse duanızı bekliyorum bu sınavı da verirsem sınıfı gececem inş.:Saruboceq:yoksa bütünlemeye hazır ol 7aylıkken sınava grecem sıraya sıgmam artık:roflol:
sen bilirsin cnm okul bitice ister gibime geldi baska sebep kalmıyor cnki:) bende normalde pek sevmezdim cocukları ama evlenince çok istedim kendi çocugunda olunca inan allah sabrınıda verir.kendi canın cigerini tasıyorsun ya bazen kızıyorum bulantılarım olunca falan ama kalp atısını falan duyunca hepsini unutuyorum.anne dedğinide düşün değmeyin keyfime inş.allah herkese nasip etsin(sanada)yerimseniben
Okulun bitmesi için 4 yılım var daha :)
Canım bu iki tarafın istemesi ile olan birşeyse o istese de ben istemiyor yani...
Kendisi bakacaksa doğurup vereyim eline...
HAHAHA İLAHİİ KIZ kaydirigubbakcemile3
KEŞKE ÖLE BAKMA İHTİMALLERİ OLSA HEMEN DOĞURUVERİRDİM
dun aksam canım aılem dızısıne bakıyodum ordakı kız hamıle ...esıde cıcek verıyo anneler gunun kutlu olsun dıye...anam bırden benım gozumden yas akmazmı durduramıyorum tabı elımlede gızlemeye calsıyorum esımden ....ama nafıle gordu ...coketkılendım ....ıhsallhhh bu ay olur ama bu hafta dr gıdıcem ...
dun aksam canım aılem dızısıne bakıyodum ordakı kız hamıle ...esıde cıcek verıyo anneler gunun kutlu olsun dıye...anam bırden benım gozumden yas akmazmı durduramıyorum tabı elımlede gızlemeye calsıyorum esımden ....ama nafıle gordu ...coketkılendım ....ıhsallhhh bu ay olur ama bu hafta dr gıdıcem ...