Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sizden mi etkilendim nedir rüyamda hamileydim korkunç bi duyguydu valla kabus gibiydi ohaoldumsmile

Sanırım sen de benim gibi çocuk istemeyenlerdensin :)

ya sorma annelik içgüdüsünün a sı yok bende :KK70: çok korkuyorum hamilelik doğum daha da kotusu bi çocuğun sorumlulugunun yüzde doksanı sende falan filan. kabus gibi. inşallah eşim ileride çocuk istemez. :sinifsinif:

ya sorma annelik içgüdüsünün a sı yok bende :KK70: çok korkuyorum hamilelik doğum daha da kotusu bi çocuğun sorumlulugunun yüzde doksanı sende falan filan. kabus gibi. inşallah eşim ileride çocuk istemez. :sinifsinif:

Aynen canım aynı duyguları paylaşıyoruz...
Eşim istediği halde şuan okul bahanem var ilerde ne bahane bulucam bilemiyorum :KK43:
Ben asla çocuk bakacak bir insan değilim, o kadar sabırlı değilim...

Aynen canım aynı duyguları paylaşıyoruz...
Eşim istediği halde şuan okul bahanem var ilerde ne bahane bulucam bilemiyorum :KK43:
Ben asla çocuk bakacak bir insan değilim, o kadar sabırlı değilim...

ben de kendimi gerçekten tek zannediyodum. etrafimdaki herkes bayiliyo. bende bi sorun var diye düşünüyorum genellikle.

ben de kendimi gerçekten tek zannediyodum. etrafimdaki herkes bayiliyo. bende bi sorun var diye düşünüyorum genellikle.

Ben de kendimi tek sanıyordum ama değilmişim :)
Tamam çocuk severim ama uzaktan herkes sever. Bakmaya gelince uğraşamam diyorum...
Güzel şey tabi ona lafım yok, ama istemiyorum...

benim gibi bu şekilde hamile kalan var mı aranız da. hamileliğim çok rahat geçmişti.ilk jinokolojik muyanede doktor bebeği görebilmek için içime bir alet sokmuştu. kastım ama canım yanmadı. sonra son ay baktı onda canım yandı ama dayanabildim. birde tabi normal doğum odasında sancı çekerken açılmaya baktılar. onlarda da kastım ama bacaklarımı kapamadım. artık sezeryana geçmeden önce son alttan baktıklarında rahatlamıştım.ama o kadar zor değildi jinekolojik muyaneler.

Ben de kendimi tek sanıyordum ama değilmişim :)
Tamam çocuk severim ama uzaktan herkes sever. Bakmaya gelince uğraşamam diyorum...
Güzel şey tabi ona lafım yok, ama istemiyorum...

:))) kız vajınısmuslukdan tam anlamıyla kurtulup ılıskıye iyce alışınca istersin sende .. lülülülülülü

MIZMIZ arkadaşım tebrikler:lepi::lepi::lepi::lepi:

vallahi vaji patır patır dökülüyo burda artık vajiliden fazla vaji uzmanı var :lepi:kaydirigubbakcemile3

yeni gelen arkadaşlar iyiki geldiniz en doğru yerdesiniz ben burayı bulduğuma çok dua ediyorum siz de faydasını göreceksiniz ve yakın zamanda başaracaksınız ve burda birlikte kutlayacağız.

arkadaşlar acil yardım.!!!!!!!!!!!!!az önce deneme yaptık.ama tam girdiğini hisssettim ama kanama omadı yani tam olarak başardımmıbaşaramadım mı anlamadım.bunu aşan arkadaşlardan acil yardım istiyorm

sağolasın...teşekkürleer a.s

canım en yakında sen ştığına göre bana sen yardım edebilirsin.az önce denedim ama tam olup olmadığıdan emin değilim kan gelmedi.sadece pn...s akıntıları geldi oturunca ama eşim tamamını için aldın dedi anlayamadım irşey hep bir sızı olduğu için denemede o esnada bozuldumu kızlı zarı anlayamadım

canım en yakında sen ştığına göre bana sen yardım edebilirsin.az önce denedim ama tam olup olmadığıdan emin değilim kan gelmedi.sadece pn...s akıntıları geldi oturunca ama eşim tamamını için aldın dedi anlayamadım irşey hep bir sızı olduğu için denemede o esnada bozuldumu kızlı zarı anlayamadım

egzersiz yapıyormuydun sen . kanama olmayabilir çok kişide olmuyor.. eşin öyle diyorsa almışsındır ozaman. tekrar dene istersen.

egzersiz yapıyormuydun sen . kanama olmayabilir çok kişide olmuyor.. eşin öyle diyorsa almışsındır ozaman. tekrar dene istersen.

canım 2 defa denedik birşey olmadı.yani kan gelmdi belkide inanamıyorum ondan sanki kan gelse emin olurdum.rahatlatmak için kendimi o kadar uğraştım ki ne oldu tam anlayamadm

MIZMIZ arkadaşım tebrikler:lepi::lepi::lepi::lepi:

vallahi vaji patır patır dökülüyo burda artık vajiliden fazla vaji uzmanı var :lepi:kaydirigubbakcemile3

yeni gelen arkadaşlar iyiki geldiniz en doğru yerdesiniz ben burayı bulduğuma çok dua ediyorum siz de faydasını göreceksiniz ve yakın zamanda başaracaksınız ve burda birlikte kutlayacağız.

sağol arkadaşım...:eek: inşallah teker teker herkes kurtulacak dualarım sizlerle.

X