- 23 Ocak 2010
- 8.713
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.021
Yarın görüşmek üzere kızlar...
Kendinize dikkat edin...
Kendinize dikkat edin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizden mi etkilendim nedir rüyamda hamileydim korkunç bi duyguydu valla kabus gibiydi ohaoldumsmile
Sanırım sen de benim gibi çocuk istemeyenlerdensin :)
canım parmak egzersizlerini yaparken zorlandığın yerde derin nefes al nefesini verirken parmağını ittir bunun çok faydası oluyor:))kolay gelsin
ya sorma annelik içgüdüsünün a sı yok bende çok korkuyorum hamilelik doğum daha da kotusu bi çocuğun sorumlulugunun yüzde doksanı sende falan filan. kabus gibi. inşallah eşim ileride çocuk istemez. :sinifsinif:
Aynen canım aynı duyguları paylaşıyoruz...
Eşim istediği halde şuan okul bahanem var ilerde ne bahane bulucam bilemiyorum
Ben asla çocuk bakacak bir insan değilim, o kadar sabırlı değilim...
ben de kendimi gerçekten tek zannediyodum. etrafimdaki herkes bayiliyo. bende bi sorun var diye düşünüyorum genellikle.
Ben de kendimi tek sanıyordum ama değilmişim :)
Tamam çocuk severim ama uzaktan herkes sever. Bakmaya gelince uğraşamam diyorum...
Güzel şey tabi ona lafım yok, ama istemiyorum...
mızmızcım tebrıkler canım...ınan cok sevındım..mutlulukklar dılıyorummmm
çok sevindim darısı başıma dua edin arkadaşlar
sağolasın...teşekkürleer a.s
tebrikler canım çok sevindim:)
Tebrikler mızmız .a.s.
Venüscüğüm sanada tebrikler . Dün gece girdiğimde tebrik etmiştim ama görmedin.Senden çok umutluydum zaten :))a.s.
canım en yakında sen ştığına göre bana sen yardım edebilirsin.az önce denedim ama tam olup olmadığıdan emin değilim kan gelmedi.sadece pn...s akıntıları geldi oturunca ama eşim tamamını için aldın dedi anlayamadım irşey hep bir sızı olduğu için denemede o esnada bozuldumu kızlı zarı anlayamadım
egzersiz yapıyormuydun sen . kanama olmayabilir çok kişide olmuyor.. eşin öyle diyorsa almışsındır ozaman. tekrar dene istersen.
MIZMIZ arkadaşım tebrikler:lepi::lepi::lepi::lepi:
vallahi vaji patır patır dökülüyo burda artık vajiliden fazla vaji uzmanı var :lepi:kaydirigubbakcemile3
yeni gelen arkadaşlar iyiki geldiniz en doğru yerdesiniz ben burayı bulduğuma çok dua ediyorum siz de faydasını göreceksiniz ve yakın zamanda başaracaksınız ve burda birlikte kutlayacağız.