- 24 Eylül 2009
- 2.275
- 1
- 42
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.001
hosgeldın aramıza...ıhsallh cok kısa zamnada bıtıcek butun sıkıntıların..emla krem eczanelerde satılıyor yanı cok kolay bulabılrısın ..ve parmak egzersızıne baslıyosun hemen serce parmakla baslıycaksın ılk sonra kademe kademe sende bızler gıbı basarıcaksın...:lepi:emlayı nerden bulabilirim? artık yenmek istiyorum bu durumu. aranızda burdaki tavsiyelerle yenen varmış. ne mutlu size allah bir daha yaşatasın sizede
emlayı nerden bulabilirim? artık yenmek istiyorum bu durumu. aranızda burdaki tavsiyelerle yenen varmış. ne mutlu size allah bir daha yaşatasın sizede
allah bagıslasın.. yenı üye olmuş bırının 47 msjı olmasıda ılgınc:) nasıl hamıle kaldın esın orayamı bosaldı? pe..s hıcmı alamıyosun ıcıne yoksa sadece ucunu felanmı.
parmak egzersızıne basla yavas yavas halledersın öyle. 1parmak ıkı parmak derken gerısı gelır canım naniknanik
sezeryanla doğum yaptım. ama öncesinde normal doğum için sancı odasından geçtim. 6 , 7 defa alttan bakıldı. açılmam çok iyi ilerlememişti. doğum için zamanımda geçmişti. kolay yola başvurup sezeryan oldum. ama bu nedenle normal doğum yapamayacağım hiç aklıma gelmemişti.
muyanelerde kendimi çok kasıyordum. kasma diyorlardı mümkün deği,l. ama çığlık da atmadım. ahlayarak geçirdim hep .doktoruma sölememiştim. ilşkiye giremediğimi. ben neyim anlamadım. ama gerçk bir ilşki yaşayamadım hiçççç
bebegın hayırlı olsun ...saglıkla buyusun..sezeryanla doğum yaptım. ama öncesinde normal doğum için sancı odasından geçtim. 6 , 7 defa alttan bakıldı. açılmam çok iyi ilerlememişti. doğum için zamanımda geçmişti. kolay yola başvurup sezeryan oldum. ama bu nedenle normal doğum yapamayacağım hiç aklıma gelmemişti.
muyanelerde kendimi çok kasıyordum. kasma diyorlardı mümkün deği,l. ama çığlık da atmadım. ahlayarak geçirdim hep .doktoruma sölememiştim. ilşkiye giremediğimi. ben neyim anlamadım. ama gerçk bir ilşki yaşayamadım hiçççç
emla eczanelerde satılıyo ama once parmak egzersızlerıne basla beynını alıstır canım.. gerısı cok kolay olacakdır ınan.
canım kusurabakma gebelik döneminde üye olmuştum bebekle ilgili. içeri boşalmıştı diyorum ya sadece bir kere canım yanmamıştı içeri girebilmişti. onda da kısmet hamile kaldım. emleyı kullanıp parmak egzersizi yapıcam. süresi var mı bu egzersizin peki
kaç kişi var sırada :) başaranları mavi takıma geçireceğiz...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))
1- Rabia
2- Hayat_acil
3- Cara
4- Fimu
5- Crescent84
6- Hephuzunlu
7- Nehir_0685
8- Bembeyazev
9- Yaseminimm
10- Smooty
11- Krizantem78
12- Secir
13- Mmerviss
14- Hayrunemin
15- Tobeornottobe
Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1-Derin (06/04/2010) :hooray:
2-Besen (06/04/2010) :hooray:
3-Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray:
4-Cgdm85 (10/04/2010) :hooray:
5-G_y (16/04/2010) :hooray:
6-Ayumut (...............) :hooray:
7-Hayatnur86(25/04/2010):hooray:
8-Munisse (27/04/2010) :hooray:
9-Kad_er (29/04/2010) :hooray:
10-Aysecikkk (30/04/2010) :hooray:
11-Guinnes (30/04/2010) :hooray:
12-Zerr (30/04/2010) :hooray:
13-Ela _emre (02/05/2010) :hooray:
14-Venüsten (04/05/2010) :hooray:
15-Mızmız (05/05/2010):hooray:
bebesını uyututugn anlarda mutlaka 5 dakkada olsa egzersız yap ...her anını degerlendır ...egerkı sık egzerszı yaparsan gun bellı olmaz beynın ne zamn hazır olursa o zamn basarırsın..ve cok surmuycek bneceevet sizleri, yenenleri gördükten sonra inanıyorum kendime artık. bir sorun var ve artık çözülmeli. üstünü kapatarak sonuca ulaşamam. saol desteğiniz için. artık burdan sizlerle hep görüşücem. aranıza girdiğim için çok mutlu oldum.
bebesını uyututugn anlarda mutlaka 5 dakkada olsa egzersız yap ...her anını degerlendır ...egerkı sık egzerszı yaparsan gun bellı olmaz beynın ne zamn hazır olursa o zamn basarırsın..ve cok surmuycek bnece
Başardıııııııııııımmmmmmmmm :sm_cool: başardıım sonunda :dance:hihoyyyt:teytey:
darısı sizlerin başına :Saruboceq:
sezeryanla doğum yaptım. ama öncesinde normal doğum için sancı odasından geçtim. 6 , 7 defa alttan bakıldı. açılmam çok iyi ilerlememişti. doğum için zamanımda geçmişti. kolay yola başvurup sezeryan oldum. ama bu nedenle normal doğum yapamayacağım hiç aklıma gelmemişti.
tebrikler canım çok sevindim:)Başardıııııııııııımmmmmmmmm :sm_cool: başardıım sonunda :dance:hihoyyyt:teytey:
darısı sizlerin başına :Saruboceq:
al benden de o kadar gerçi senin yaşın küçük sanırım ben 26yım ve hiç istemiyorum şimdilik tabiki Allah hayırlısını versim:)14 canım beni saymayın önümüzdeki 30 40 yıl boyunca çocuk düşünmüyorum...
canım parmak egzersizlerini yaparken zorlandığın yerde derin nefes al nefesini verirken parmağını ittir bunun çok faydası oluyor:))kolay gelsinçok saolun. çok saolun. çok mutluyum şimdiden. çünkü bu kadar kolay olabileceğine inanmamıştım hiç. başaracağıma inanıyorum. ve gelişmeleri sizlerle paylaşıcam. kırmızı listeye bende giricem sizlerin desteğiyle. yardımlarınız için teşekür ederim. morel çok lazım bu işte.
al benden de o kadar gerçi senin yaşın küçük sanırım ben 26yım ve hiç istemiyorum şimdilik tabiki Allah hayırlısını versim:)