Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

diğer arkadaşları birkaç denemeden sonra heveslendireceğim...:1rolleyes: nasıl olsun işte cuuk diye oturdu kaydirigubbakcemile3 hiç bişey hissetmedim.. kayboldu içerde kaydirigubbakcemile3 ama şunu söyleyebilirim istekli olduğunuz anda hemen deneyin kızlar vaji inanılmaz açılıyor hiç hissetmezsiniz .korkmayın açıyacak diye düşünmeyin alacağınız zevke odaklanın:kedi:

walla kızlar iyi hoşta şimdi bu yenen 15 kişi patır patır hamile kalmaya başlayacak kaydirigubbakcemile3 ben bahar kalmadan kalmam önce baharkocişim istemiyo döne döne tadını çıkaracakmışız 2012 den önce hiç bebek deme diyo ooooo bi ömür var yawwww...

14 canım beni saymayın önümüzdeki 30 40 yıl boyunca çocuk düşünmüyorum...

diyom size nüfus patlaması yaşıcaz diye kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar merhaba. bende şimdi üye oldum. sizleri görünce çok mutlu oldum. bende bir buçuk yıllık evliyim. ve yeni doğum yaptım. 2 aylık bebeğim var. nasıl hamile kaldım bilmiyorum. aslında hamile kalabileceğim bir ilşkiden sonra hamile kaldım. kendimi hiç vajınusmus olacağımı hiç düşünmemiştim ama bende öleyim sanırım.hep zamana bıraktım ama bir gelişme yok. burda nebilgile varmış.
bana bir yol çizin. geçmişi çok okuyamıyorum bebeğim var malum.

emlayı nerden bulabilirim? artık yenmek istiyorum bu durumu. aranızda burdaki tavsiyelerle yenen varmış. ne mutlu size allah bir daha yaşatasın sizede

allah bagıslasın.. yenı üye olmuş bırının 47 msjı olmasıda ılgınc:) nasıl hamıle kaldın esın orayamı bosaldı? pe..s hıcmı alamıyosun ıcıne yoksa sadece ucunu felanmı.
parmak egzersızıne basla yavas yavas halledersın öyle. 1parmak ıkı parmak derken gerısı gelır canım naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…