-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.981
heheheheh canım benim inşallah herkes senin gibi imrenir birbirinede hemen ilerleme kaydeder kaydirigubbakcemile3 eee nasıl oldu anlat bakalım diğer arkadaşlarda heveslensinler hihoyyytyaw zaten bu vajiyi hiç beklemediğin anda yeniveriyosun...hazırlıklı olunca beklenti yüksek oluyo heralde lülülülülülü
Tebrikler canım...
walla kızlar iyi hoşta şimdi bu yenen 15 kişi patır patır hamile kalmaya başlayacak kaydirigubbakcemile3 ben bahar kalmadan kalmam önce baharkocişim istemiyo döne döne tadını çıkaracakmışız 2012 den önce hiç bebek deme diyo ooooo bi ömür var yawwww...
walla kızlar iyi hoşta şimdi bu yenen 15 kişi patır patır hamile kalmaya başlayacak kaydirigubbakcemile3 ben bahar kalmadan kalmam önce baharkocişim istemiyo döne döne tadını çıkaracakmışız 2012 den önce hiç bebek deme diyo ooooo bi ömür var yawwww...
Hemşerim de varmış :)
Yenmiş olmanıza sevindim...
Başardıııııııııııımmmmmmmmm :sm_cool: başardıım sonunda :dance:hihoyyyt:teytey:
darısı sizlerin başına :Saruboceq:
TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRR :teytey::hooray:
evet hemşeriyiz:))bu siteyi keşfetmeden yendim.eğer bu siteyi keşfetmiş olsaydım hemen yenerdim..bu benim şanssızlığım.geç de olsa yendim çok şükür.darısı en yakın zamanda tüm vajililerin başına
arkadaşlar ben 2 parmak denedim oldu ama çoook acıdı korktum
canım benım kasmamaya calsı kendını mutlaka ondan canın yandıarkadaşlar ben 2 parmak denedim oldu ama çoook acıdı korktum
arkadaşlar merhaba. bende şimdi üye oldum. sizleri görünce çok mutlu oldum. bende bir buçuk yıllık evliyim. ve yeni doğum yaptım. 2 aylık bebeğim var. nasıl hamile kaldım bilmiyorum. aslında hamile kalabileceğim bir ilşkiden sonra hamile kaldım. kendimi hiç vajınusmus olacağımı hiç düşünmemiştim ama bende öleyim sanırım.hep zamana bıraktım ama bir gelişme yok. burda nebilgile varmış.
bana bir yol çizin. geçmişi çok okuyamıyorum bebeğim var malum.