- 29 Mayıs 2009
- 1.562
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.961
yawrum sen ciddimisin bende diyodum noluyo uleynnnn bana hihoyyyt anam bi yeri yapıyoruz öbür taraf bozuluyo napcas böyle kaydirigubbakcemile3
ay gazolayı bendede vardı ..ondanmıymısakannehir
yawrum sen ciddimisin bende diyodum noluyo uleynnnn bana hihoyyyt anam bi yeri yapıyoruz öbür taraf bozuluyo napcas böyle kaydirigubbakcemile3
Miz Miz sen hangi asamadasin arkadasim..dilatorle calisiyodun sanirim..ne kadar suredir calisiyosun dilatorler ile..ve ne zaman penis denemesine geciceksiniz? beni sorarsan ben serce parmakla basladim tek bogum yapabildim ve ordada kaldim ..1 bogumdan sonrasini resmen yapamiyorum henuz..
Başardıııııııııııımmmmmmmmm :sm_cool: başardıım sonunda :dance:hihoyyyt:teytey:
darısı sizlerin başına :Saruboceq:
ACİL OLARAK NİCKİNİ DEĞİŞİYOSUN :hooray: :hooray: :hooray:
TEBRİK EDERİM...
mızmızcım tebrikler canım,süpersiinnnnnnnnnn,valla bugün de güzel bi haber geldi ya,çok sevindim canım,Allah ağzınızın tadını bozmasın.....alkisalkisalkis
CANIMMMMMMM tebrikler hihoyyyt hangi arada demin öteki msjnı okuyodum daha yanlışmı görüyorum diye bi daha baktım :dance: çok sevindim balımmmmm ayyyy ayyyyy ne bu hız kızlar listeyi değiştirmekten işe güce bakamaz oldum maşallah
heheheheh canım benim inşallah herkes senin gibi imrenir birbirinede hemen ilerleme kaydeder kaydirigubbakcemile3 eee nasıl oldu anlat bakalım diğer arkadaşlarda heveslensinler hihoyyytyaw zaten bu vajiyi hiç beklemediğin anda yeniveriyosun...hazırlıklı olunca beklenti yüksek oluyo heralde lülülülülülüsağol venüscüm..senden imrendim canım çektii kaydirigubbakcemile3 dün akşam :kedi: hallettim. daha güzeli olsun diye sonra haber verecektim.arkadaş sormuş naptın diye bende söylim dedim. 3 gündür vakit bulamıyorduk dün bulduk :roflol:
heheheheh canım benim inşallah herkes senin gibi imrenir birbirinede hemen ilerleme kaydeder kaydirigubbakcemile3 eee nasıl oldu anlat bakalım diğer arkadaşlarda heveslensinler hihoyyytyaw zaten bu vajiyi hiç beklemediğin anda yeniveriyosun...hazırlıklı olunca beklenti yüksek oluyo heralde lülülülülülü
tebrik ederim Mızmız hayırlı olsun daim olsun parmakla calısmak sandıgınız kadar zor degil arkadasım burda belki niyetlenen arkadaslar olabilir olumsuz etkilenmesinler sonra parmakla calısmayı herkes kabullenmeyebilir zor gelebilir ama imkansız degil kocaman öpüyorum tekrar tebrik ederim