Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yawrum sen ciddimisin bende diyodum noluyo uleynnnn bana hihoyyyt anam bi yeri yapıyoruz öbür taraf bozuluyo napcas böyle kaydirigubbakcemile3

valla şahsen benim öle oldu yeni yeni geçiyo gaz sorunu ki ben bu yaşıma kadar hiç öyle bir sorunum olduğunu hatırlamıyorum
böle kokoş kokoş giyinirsek böle olur mafoldumben

valla gülseksiniz ama ilk zamanlar ben acaip sıkıntı çektim davul gibiydim artık
bi ara şıkır şıkır giyindim ama ayaklarımda çorap kaydirigubbakcemile3 tam kuzular gibiydim
ama napim çok feciydim yani ultrosana gittim doktor gazdan bakamadı düşünün kaydirigubbakcemile3

ay gazolayı bendede vardı ..ondanmıymısakannehir

valla ben nette araştırdım öyleymiş ama ne kadarı doğrudur blemem

yani 28 yaşındayım mide hastasıyım 7-8 senedir böle sorunum olmamıştı şahsen vajiyi yendiğim ilk günler başladı açıkcası sonra nette araştırdım bundan dolayı yazıyo hava alıyomuş :uhm: yani alttan üşütmüş oluyoruz

madem sordun canım ben dün akşam BAŞARDIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMM . Ama daha kaliteli olduğu zaman başardım haberini vermek istedim. zamanla olacak inan buna vaji zamanla alışıyor ve genişliyor. ben çok zor bir hastaydım vajim şimdi çok alıştı. eminim buradaki bütün arkadaşlar başaracaklar. Ben yapabildiysem herkes yapar diyorum.. ama dogru yöntem çok önemli. tekrar söylüyorum parmakla çalışmak bana göre imkansız hala sokamam parmağımı.parmakla çalışamayan arkadaşlar lütfen kendinize dilatör bulun zamanınızı boşa harcamayın derim. İnanıyorum ki hepiniz başaracaksınız. Ayrıca çok zorlanan arkadaşlara doktor yardımı almalarını tavsiye ederim. Doktorum olmasaydı ben bu hastalığı kendi çalışmalarımla asla yenemezdim. Ben buradaki bir çok kişi gibi kendi başına parmakla,aletle çalışabilecek durumda değildim çünkü o yüzdende yapamayan arkadaşlar mukakkak yardım alın hayatı kendinizede, eşinizede zindan etmeyin.

Başardıııııııııııımmmmmmmmm :sm_cool: başardıım sonunda :dance:hihoyyyt:teytey:

darısı sizlerin başına :Saruboceq:

mızmızcım tebrikler canım,süpersiinnnnnnnnnn,valla bugün de güzel bi haber geldi ya,çok sevindim canım,Allah ağzınızın tadını bozmasın.....alkisalkisalkis

tebrik ederim Mızmız hayırlı olsun daim olsun parmakla calısmak sandıgınız kadar zor degil arkadasım burda belki niyetlenen arkadaslar olabilir olumsuz etkilenmesinler sonra parmakla calısmayı herkes kabullenmeyebilir zor gelebilir ama imkansız degil kocaman öpüyorum tekrar tebrik ederim

CANIMMMMMMM tebrikler hihoyyyt hangi arada demin öteki msjnı okuyodum daha yanlışmı görüyorum diye bi daha baktım :dance: çok sevindim balımmmmm ayyyy ayyyyy ne bu hız kızlar listeyi değiştirmekten işe güce bakamaz oldum maşallah

kaç kişi var sırada :) başaranları mavi takıma geçireceğiz...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Hayat_acil
3- Cara
4- Fimu
5- Crescent84
6- Hephuzunlu
7- Nehir_0685
8- Bembeyazev
9- Yaseminimm
10- Smooty
11- Krizantem78
12- Secir
13- Mmerviss
14- Hayrunemin
15- Tobeornottobe

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- Derin (06/04/2010) :hooray:
2- Besen (06/04/2010) :hooray:
3- Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray:
4- Cgdm85 (10/04/2010) :hooray:
5- G_y (16/04/2010) :hooray:
6- Ayumut (...............) :hooray:
7- Hayatnur86(25/04/2010):hooray:
8- Munisse (27/04/2010) :hooray:
9- Kad_er (29/04/2010) :hooray:
10- Aysecikkk (30/04/2010) :hooray:
11- Guinnes (30/04/2010) :hooray:
12- Zerr (30/04/2010) :hooray:
13- Ela _emre (02/05/2010) :hooray:
14- Venüsten (04/05/2010) :hooray:
15- Mızmız (05/05/2010):hooray:

sağol venüscüm..senden imrendim canım çektii kaydirigubbakcemile3 dün akşam :kedi: hallettim. daha güzeli olsun diye sonra haber verecektim.arkadaş sormuş naptın diye bende söylim dedim. 3 gündür vakit bulamıyorduk dün bulduk :roflol:

kızlar şu anda egzersiz yapanlarla başaranlar başabaş gidiyor 15 kırmızı 15 mavi hadi bakalım atağa kalktılar maviler...kırmızı takıma eklenecek kimse kaldımı benim bilmediğim gamyoncuiremsu

heheheheh canım benim inşallah herkes senin gibi imrenir birbirinede hemen ilerleme kaydeder kaydirigubbakcemile3 eee nasıl oldu anlat bakalım diğer arkadaşlarda heveslensinler hihoyyytyaw zaten bu vajiyi hiç beklemediğin anda yeniveriyosun...hazırlıklı olunca beklenti yüksek oluyo heralde lülülülülülü

AYNEN ÖLE YAA KATILIYORUM BENİMD EÖLE HİÇ BEKLEMEDİĞİM AN OLUVERMİŞTİ ŞOK OLMUŞTUK EŞİMLE TAM TARTIŞCAKTIKKİ Bİ BAKAYIM ANAĞĞĞMMM ANAVATAN KAN AĞLIYO :teytey:

sağol arkadaşım sende yenmişsin listede gördüm tebrikler..alkisalkisalkis

etkilenecek bişey yokki. parmağınızla yapmayın olmuyor demedim. ama bazılarına zor geliyor parmakla çalışmak onlara yardımcı olmak adına öneride bulunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…