Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canım bişey kalmadı bencede ama yinede çok fazla umutlanmak istemiyorumboshayallersmile ben venüsten gibi olamam ikinci denemede mutlu sonzemuszemus dualarınızı eksik etmeyin yeterkaydirigubbakcemile5

ooooo balım sen beni bile geçeceksin kaydirigubbakcemile3 kendine güven hem ne önemi var 1. denemede olmuş 2. denemede olmuş en sonunda olsunda kaydirigubbakcemile3

ooooo balım sen beni bile geçeceksin kaydirigubbakcemile3 kendine güven hem ne önemi var 1. denemede olmuş 2. denemede olmuş en sonunda olsunda kaydirigubbakcemile3

Canım çok mutluyum inan olmuş gibi seviniyorum Allah en kısa zamanda kurtulmayı nasip etsin hepimize.Canım kayma problemini atlatınca olacak sanırım bu iş seni takip ediyorumkaydirigubbakcemile5 sizi tanıdığım için çok şanslıyım doktorla olacak iş değil bu gerçektende motivasyon önemli doktoru her an arayamazsın arasanda yaşayandan dinlemek öğrenmek başka oluyor.Eee sen ne yaptın dün varmı gelişmeler?

canım sen doktora kaç kez gitmiştin?bıraktın mı??

ayyyy kızlar dün akşam eve gittim şıkır şıkır giyindim süslendim püslendim neyse eşim geldi kaydirigubbakcemile3 yemek falan yedik mum bilem yaktım hihoyyytacil yetiştrimesi gereken bi iş vardı onu halledeyim rahat rahat şettiririz dedi olur dedim tabi ben saatlerce ortalıkta yarı çıplak dolaştığım için çok üşüdüm dedim o zaman ben yatak odasında seni bekliyim merkezi sistem olduğu için kaloriferler artık yanmıyo bizde elektrikli sobayı taktım bi güzel mayışmışım uyumuşum ki hayatta kolay kolay uyumam benimki işini bitirince gelmiş bakmış ben uyumuşum kıyamamış sarıp sarmalamış beni yatmış... sabah bi uyandım şok :dance: vuslat akşama artık... öyle çok hazırlık yapınca olmuyo anasını satayım laelaelaelaelae

hiiiii çok ayıp neler neler düşünmüşler yokum diye kaydirigubbakcemile3 adım çıkmış kuduruklukta 9a inmez 8e sositososito:dance:

Sana çok katılıyorum aynısı benimde başıma geliyor arada çünkükaydirigubbakcemile3 tam hazırlanıyorum birşey çıkıyor mutlaka neyse akşama artık hadi bakalım yarın haberlerini bekliyorum:kedi:

Aaaaaaaaaaaaaaaa ama olmazki şimdi yaaaa boshayallersmile

bizde dedik taz gelin bitkin düştü herhalde kaydirigubbakcemile3

Aaaaaaaaaaaaaaaa ama olmazki şimdi yaaaa boshayallersmile

bizde dedik taz gelin bitkin düştü herhalde kaydirigubbakcemile3

walla balım niyeti bozmuştum ama kısmet olmadı neyse akşama artıkın kaydirigubbakcemile3 bu arada size komik gelecek belki ama ben sanki alttan havalandırma açılmış gibi hava giriyo sanki içeriye sizdede öyle oldumu yoksa ben ciddi ciddi üşüttümde ondanmı oldu hihoyyyt

bence sana öyle geliyor canım kaydirigubbakcemile3 yani şahsen bana öle olmamıştı ama belkide üşüttün olabilir

amanın ayaklarını sıcak tut tatlım. bende giyincem şincik şıkır şıkır... çok geç vakte bırakmicam çünkü benim de uyuya kalma ihtimalim çok yüksekmirmirmirmir

nerdeeee balım elim ayağım bütün gün buz gibi akşam eve gidincede evi havalandırayım diye açıyom kapıyı bacayı bütün hava bana giriyo haberim yok kaydirigubbakcemile3 bir an önce yaz gelsede söööleee rahat rahat giyinsek ben zaten kış gelini olduğum için hiç bişeycikler giyemedim çok fazla hep üşüdüm gamyoncuiremsubu yaz bizim yazımız hihoyyyt

dikkat edin şekerler üşütürsünüz anlamazsınız valla lmaz:
bende ayısını yapıyorum habire biyerlerim ağrıyo

bide bende ne zaman vajiyi yendim o gün bugündür gaz sorunu çekiyorum meğersem yeni gelinlerde olurmuş bu dert okudum netten ilişki sırasında içerisi pek hava alıyomuş anlamıyormuşuz(biz tabi yavaş yavaş gıdım gıdım olunca öle oluyo maalesef)mafoldumben

yawrum sen ciddimisin bende diyodum noluyo uleynnnn bana hihoyyyt anam bi yeri yapıyoruz öbür taraf bozuluyo napcas böyle kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…