Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

emlayı nerden bulabilirim? artık yenmek istiyorum bu durumu. aranızda burdaki tavsiyelerle yenen varmış. ne mutlu size allah bir daha yaşatasın sizede
hosgeldın aramıza...ıhsallh cok kısa zamnada bıtıcek butun sıkıntıların..emla krem eczanelerde satılıyor yanı cok kolay bulabılrısın ..ve parmak egzersızıne baslıyosun hemen serce parmakla baslıycaksın ılk sonra kademe kademe sende bızler gıbı basarıcaksın...:lepi:

sezeryanla doğum yaptım. ama öncesinde normal doğum için sancı odasından geçtim. 6 , 7 defa alttan bakıldı. açılmam çok iyi ilerlememişti. doğum için zamanımda geçmişti. kolay yola başvurup sezeryan oldum. ama bu nedenle normal doğum yapamayacağım hiç aklıma gelmemişti.
muyanelerde kendimi çok kasıyordum. kasma diyorlardı mümkün deği,l. ama çığlık da atmadım. ahlayarak geçirdim hep .doktoruma sölememiştim. ilşkiye giremediğimi. ben neyim anlamadım. ama gerçk bir ilşki yaşayamadım hiçççç

allah bagıslasın.. yenı üye olmuş bırının 47 msjı olmasıda ılgınc:) nasıl hamıle kaldın esın orayamı bosaldı? pe..s hıcmı alamıyosun ıcıne yoksa sadece ucunu felanmı.
parmak egzersızıne basla yavas yavas halledersın öyle. 1parmak ıkı parmak derken gerısı gelır canım naniknanik

canım kusurabakma gebelik döneminde üye olmuştum bebekle ilgili. içeri boşalmıştı diyorum ya sadece bir kere canım yanmamıştı içeri girebilmişti. onda da kısmet hamile kaldım. emleyı kullanıp parmak egzersizi yapıcam. süresi var mı bu egzersizin peki

sezeryanla doğum yaptım. ama öncesinde normal doğum için sancı odasından geçtim. 6 , 7 defa alttan bakıldı. açılmam çok iyi ilerlememişti. doğum için zamanımda geçmişti. kolay yola başvurup sezeryan oldum. ama bu nedenle normal doğum yapamayacağım hiç aklıma gelmemişti.
muyanelerde kendimi çok kasıyordum. kasma diyorlardı mümkün deği,l. ama çığlık da atmadım. ahlayarak geçirdim hep .doktoruma sölememiştim. ilşkiye giremediğimi. ben neyim anlamadım. ama gerçk bir ilşki yaşayamadım hiçççç

doktorlara alttan baktırabıldıysen ılıskıye gırmende zor olmayacakdır bence.. sonucta vajınısmus olanlar hıııc dokunduramıyo bıle .. yavas yavas alıstır kendını ayna al elıne vajınanı tanı once sonra jel kullan bol bol parmagını ıcıne sokmaya calıs yavas yavas.
1 parmak 2 parmak derken penis calısmasına gec ama once parmagını soktugunda ıyıce hazır oldugunu hıssetmen lazım buda 1 gün ıcınde olmuyo bıraz zaman alıyo

bebegın hayırlı olsun ...saglıkla buyusun..
bence durumun hıcte kotu degıl yanı bu ne demek oluyo parmnak egzersızleırnı cok guzel yapabılecksın ..bence hıc bekleme hemen basla egzersızlere ...bır an bıle zman kaybetme sıva kolaları ve sunu beynıne yerlestır send eyapabılrısın

emla eczanelerde satılıyo ama once parmak egzersızlerıne basla beynını alıstır canım.. gerısı cok kolay olacakdır ınan.

evet sizleri, yenenleri gördükten sonra inanıyorum kendime artık. bir sorun var ve artık çözülmeli. üstünü kapatarak sonuca ulaşamam. saol desteğiniz için. artık burdan sizlerle hep görüşücem. aranıza girdiğim için çok mutlu oldum.

canım kusurabakma gebelik döneminde üye olmuştum bebekle ilgili. içeri boşalmıştı diyorum ya sadece bir kere canım yanmamıştı içeri girebilmişti. onda da kısmet hamile kaldım. emleyı kullanıp parmak egzersizi yapıcam. süresi var mı bu egzersizin peki

canım nekadar erken baslarsan okadar ıyı.. bebegını uyuttukca egzersız yap 1 haftadada basaran var 3-4 ay dada kısıden kısıye degısıyo canım. agırlık ver egzersıze dıyorumya aşama aşama git 1 parmak 2 parmak....
bırde hemen bı parmagın hepsını almaya calısma once ucunu sonra yarısını sonra hepsını... burda bızımle paylasabılırsın hangı asamada oldugunu

kaç kişi var sırada :) başaranları mavi takıma geçireceğiz...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Hayat_acil
3- Cara
4- Fimu
5- Crescent84
6- Hephuzunlu
7- Nehir_0685
8- Bembeyazev
9- Yaseminimm
10- Smooty
11- Krizantem78
12- Secir
13- Mmerviss
14- Hayrunemin
15- Tobeornottobe

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- :nazar: Derin (06/04/2010) :hooray:
2- :nazar: Besen (06/04/2010) :hooray:
3- :nazar: Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray:
4- :nazar: Cgdm85 (10/04/2010) :hooray:
5- :nazar: G_y (16/04/2010) :hooray:
6- :nazar: Ayumut (...............) :hooray:
7- :nazar: Hayatnur86(25/04/2010):hooray:
8- :nazar: Munisse (27/04/2010) :hooray:
9- :nazar: Kad_er (29/04/2010) :hooray:
10- :nazar: Aysecikkk (30/04/2010) :hooray:
11- :nazar: Guinnes (30/04/2010) :hooray:
12- :nazar: Zerr (30/04/2010) :hooray:
13- :nazar: Ela _emre (02/05/2010) :hooray:
14- :nazar: Venüsten (04/05/2010) :hooray:
15- :nazar: Mızmız (05/05/2010):hooray:

beni de kırmızı listeye eklemeyi unutma venüscüm

evet sizleri, yenenleri gördükten sonra inanıyorum kendime artık. bir sorun var ve artık çözülmeli. üstünü kapatarak sonuca ulaşamam. saol desteğiniz için. artık burdan sizlerle hep görüşücem. aranıza girdiğim için çok mutlu oldum.
bebesını uyututugn anlarda mutlaka 5 dakkada olsa egzersız yap ...her anını degerlendır ...egerkı sık egzerszı yaparsan gun bellı olmaz beynın ne zamn hazır olursa o zamn basarırsın..ve cok surmuycek bnece

bebesını uyututugn anlarda mutlaka 5 dakkada olsa egzersız yap ...her anını degerlendır ...egerkı sık egzerszı yaparsan gun bellı olmaz beynın ne zamn hazır olursa o zamn basarırsın..ve cok surmuycek bnece

çok saolun. çok saolun. çok mutluyum şimdiden. çünkü bu kadar kolay olabileceğine inanmamıştım hiç. başaracağıma inanıyorum. ve gelişmeleri sizlerle paylaşıcam. kırmızı listeye bende giricem sizlerin desteğiyle. yardımlarınız için teşekür ederim. morel çok lazım bu işte.

Gerçekten zor zamanlar geçirmişsiniz...
Allah bebeğinize analı babalı büyümeyi nasip etsin...

çok saolun. çok saolun. çok mutluyum şimdiden. çünkü bu kadar kolay olabileceğine inanmamıştım hiç. başaracağıma inanıyorum. ve gelişmeleri sizlerle paylaşıcam. kırmızı listeye bende giricem sizlerin desteğiyle. yardımlarınız için teşekür ederim. morel çok lazım bu işte.
canım parmak egzersizlerini yaparken zorlandığın yerde derin nefes al nefesini verirken parmağını ittir bunun çok faydası oluyor:))kolay gelsin

X