-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.921
görceksin bak başarıcaksın ikincisinde çok fazla sürme çok kaymasın
ama umutlan biraz şunun şurasında ne kalmışkine yahuuuu kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 oh oh sabahlar olmasınnnnnn aferin kız crescent süpersin, valla maşallah burda acayip bir sinerji oluştu kaydirigubbakcemile kocasını kapan başarıyo kaydirigubbakcemile crescentcim benim de hep kayıyodu ben de şu şekil başardım denemeden hemen önce kayganlaştırıcıyı bolca kendi vaji girişine ve parmağınla içine dışına sür eşine sürme veya çoook az sür o zaman tutması daha kolay hem kontrol sende olurkaydirigubbakcemile kendin tutar kendin yerleştirirsin kendin hazır oldukca ittirirsin....benim bu şekil oldu.
Tamam canım dediğin doğru biz heyecandan ne yapacağımızı şaşırmış durumdaydık mumu aldım ya o kadar sevindimki hemen p..si alırım diye düşündüm ama eşime çok jel sürmüştük bu defa öyle yapmayacağım.Sende üstte yaptın kaçıncı denemede oldu?Hep kendin tuttun değilmi p..s i?
Tamam canım dediğin doğru biz heyecandan ne yapacağımızı şaşırmış durumdaydık mumu aldım ya o kadar sevindimki hemen p..si alırım diye düşündüm ama eşime çok jel sürmüştük bu defa öyle yapmayacağım.Sende üstte yaptın kaçıncı denemede oldu?Hep kendin tuttun değilmi p..s i?
günaydın herkese cresentcim tbr ederim canım insallah devamı hemen geliverir ben ilk denememde üstte ve sonraki denemelerde alttaydım ben altta daha rahat ettim ve cok daha kolay oldu tabi sen yinede nası rahat ediyorsan öyle dene canım
yok hayatım ben üstte değildim, mantıken öyle başarırım diyordum çünkü kontrol bende olsun istiyordum fakat o zaman gevşeyemedim ben, oysa alttayken iyice rahat olabiliyorsun tabi bu benim tecrübem. Ben altta yarı yatar yarı oturur haldeydim kader tarif etmişti daha önce....ve bu şekilde kontrolü üstlendim eşim sadece önümde dizini kırarak durdu bekledi ben yerleştirip kendim ittirdim istediğimde ara verdim bi ara takılır gibi oldu ıkındım (baharcım sağol!) sonra tamamı girdi....o zaman ben kendimi eşime bıraktım zaten girdikten sonrası daha da basit gitgel hareketinden korkma, güzel bile oluyo.:1rolleyes:
Günaydın kızlar..Bugün başardım yazmayı çok isterdim ama olmadı.Güzel bir gelişme oldu ama benim için dün hiiç olmadığı kadar rahattım yarısını aldım sanırımzemuszemus venüstencim dün demiştin ya p..s egzersiz yapar gibi yap kendin parmağınla diye bende öyle denedim ve iki parmak sonuna kadar oldu ardından mumu denedim eşim şok oldu nasıl girdiaklinialirimsmile mum inceydi bugün dahada kalınlaştırıp yapmayı düşünüyorum baharcım nefes olayı o kadar işe yarıyorki hepinize çok teşekkürler.P..n egzersizine gelirsek ben yine üstteydim kararlıydım ama başaramadım biraz açık olacak kusura bakmayın bir düzgün durmadı jellerden zor tuttum kayıyor nasıl tam denk getirdiniz anlayamadım.Her pozisyonu denedik:kedi: altta daha iyi oluyor sanki kaymıyor ama bu defada bende tedirginlik oluyor.Denemelere devam daha sıklaştırmak lazım önerilerinizi bekliyorum inşallah bende başaracağım biliyorum benimki geç olacak ama olsun razıyımboshayallersmile
bence çokta geç değil seninde başarman çok yakın gibi geliyor :)) yazdıklarından çok belli endişeli değilsin bu konuda zemuszemus başarmana çok az kaldı belki yarın belki yarındanda yakın kaydirigubbakcemile3
Bende altta rahat edeceğimi düşünüyordum canım ama ne dileyim tedirgin oldum ileri gitmesine izin vermedim kendimde tutamadım olmadı.Üstte daha rahat oldum aslında benim hiç yapamayacağımı düşündüğüm bir pozisyondu üstte olmak:kedi: Her şekli deneyeceğiz bakalım hayırlısı inşallah :Saruboceq:
kızlar merhaba, dün ilk defa eşimle p.nis denemesi yaptık, ben birazının girdiğini düşünüyorum ama eşim hiç anlamadığını söyledi, üzüldüm..üstelik ben üstte olduğum pozisyonda içime alamadığımı düşünüyorum, eşim uzun süre ereksiyon halinde kalmakta da zorlandı ve sonrasında çok başı ağrıdı..bunu nasıl yenebiliriz...
bu sabah venüsteni gören varmı :)) işe gelmedi heralde kaydirigubbakcemile3
kocısınden ayrılamamıstır belkı ...eee onca zamanın acısını cıkartıcaklarbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar..Bugün başardım yazmayı çok isterdim ama olmadı.Güzel bir gelişme oldu ama benim için dün hiiç olmadığı kadar rahattım yarısını aldım sanırımzemuszemus venüstencim dün demiştin ya p..s egzersiz yapar gibi yap kendin parmağınla diye bende öyle denedim ve iki parmak sonuna kadar oldu ardından mumu denedim eşim şok oldu nasıl girdiaklinialirimsmile mum inceydi bugün dahada kalınlaştırıp yapmayı düşünüyorum baharcım nefes olayı o kadar işe yarıyorki hepinize çok teşekkürler.P..n egzersizine gelirsek ben yine üstteydim kararlıydım ama başaramadım biraz açık olacak kusura bakmayın bir düzgün durmadı jellerden zor tuttum kayıyor nasıl tam denk getirdiniz anlayamadım.Her pozisyonu denedik:kedi: altta daha iyi oluyor sanki kaymıyor ama bu defada bende tedirginlik oluyor.Denemelere devam daha sıklaştırmak lazım önerilerinizi bekliyorum inşallah bende başaracağım biliyorum benimki geç olacak ama olsun razıyımboshayallersmile