- 1 Nisan 2010
- 1.415
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.581
size bir haberim var o yazmamıs galiba elifnurda hamileymiş 6haftalık müjdemi isterim vallahi:CüvCüv:hihoyyyt
size bir haberim var o yazmamıs galiba elifnurda hamileymiş 6haftalık müjdemi isterim vallahi:CüvCüv:hihoyyyt
ay neguzeeeeel.. senın bebiş nasıl canım
iyi cnm çok şükür nerelerdesin sen ya:) hamiş doluyor vallahi
iyi cnm çok şükür nerelerdesin sen ya:) hamiş doluyor vallahi
ayyy hep öle oluyo zaten yaaa
neyse bu akşam olsun yorgunlukmuş başka şeymiş boşverin direk yatak odası eve gelince ışıklarıda kapatın evde yok sansınlar sizi kaydirigubbakcemile3 kapı çalarsa bile bakmayın kaydirigubbakcemile3
yok yawrum artık hiç bi allahın kulu durduramaz bizi kaydirigubbakcemile3 yalnız bizim yatak odası ön tarafa bakıyo aksi gibi gelen ışığı görüyo loşta olsa hihoyyytsalonda falan deniyces artık sositosositokapıyada otellerde olduğu gibi lütfen rahatsız etmeyin yazıcam artık işimiz gücümüz var aaaaa :sm_cool:
benim haberim vardı sölemişti ama unuttum size sölemeyi
ben senden çok yasıycm galibakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yok yawrum artık hiç bi allahın kulu durduramaz bizi kaydirigubbakcemile3 yalnız bizim yatak odası ön tarafa bakıyo aksi gibi gelen ışığı görüyo loşta olsa hihoyyytsalonda falan deniyces artık sositosositokapıyada otellerde olduğu gibi lütfen rahatsız etmeyin yazıcam artık işimiz gücümüz var aaaaa :sm_cool:
yurtdısındaydım canım yoktum bayadır ama bomba gıbı gerı döndüm
enerji tamam dyorsun yani kocişlemi gttn,yoksa adamı parcalama ya da bosver saldır gtsn:roflol:
kaydirigubbakcemile3
napıyo bebişin bakalım? hazırlıklara başladınızmı? nasılsın sen?
bebiş iyi cnm hazırlıklara basladık yavastan işte,simdilik her iki cinsede gdeceek şeyler örüyoruz vallahi.babanneside örmeye baslamış hayırlısı ve saglıkla dogsaydı inş.
canım çook sevindim başardın say kendini derin nefes olayını unutma sakın güzel haberlerini bekliyorum:)günaydın kızlarrrrrrrrrr...
ctesi dr. gittik anlattık durumu bi gece yaşadığım tedirginliğide anlattım bence hazırsınız denemek için dedi ama siz hazır hissetmiyorsanız eş parmağını 2ye çıkartıp 1 hafta daha egzersiz yapın dedi sonra sen üstte ol ve p...s denemesi yap ve sakın girdimi falan diye p...se bakma dedi bi sürü şeyler söyledi işte çıktık gezdik bol bol eve gittiğimizde saat 23.00 olmuştu eşimle birbirimize baktık hadi deneyelim dedik önce ben parmak egzersizi yaptım her zamanki gibi rahat bi şekilde sonra eş parmağı yapsammı diye düşündüm ama vazgeçtim hadi deneyelim dedik ben üste geçtim hiç farketmedim yarısını almışım ne acı ne sızı hiç bi şey hissetmedim hiç heyecanlanmadım o kadar sakin ve kendimden emindimki eşim şok oldu sonra tabi p....s küçüldü benimki benden çok heyecanlandı sanırım kaderin dediği pozisyonda yapalım dedik yastık falan koyduk kapattım gözlerimi hiç farkında olmadan yine yarısı girdi ama ben girdiğini bile hissetmedim hihoyyyt sonra telefonlar bi yandan kapı bi yandan dedik noluyor hemen toparlandık benim kuzenler hepsi kapıda sürpris yapmışlar bize hey allahım kaydirigubbakcemile3 gece bizde kaldılar sabah kahvaltı ediyorduk benimkinin akrabaları egzersiz yüzünden 2 defadır erteliyoduk mecbur kabul ettik akşam mangal falan derken saat 2yi geçti bi daha deneme yapamadık çünkü gece kalanlar oldu ama ben çok mutluyummmmmmmmm inanamıyorummmmmm hala :teytey:yarı başardımmmmmm yani hihoyyyt birazcık daha dualarınıza ihtiyacım var :Saruboceq: yalnız ne kadar salakmışım korkulacak bişey yokmuş p...s parmaktan çok daha rahat...yarın yazcam inşallah oldu diye hihoyyyt
tek gıttım canım bı geldım o benı parçaladı kudurmuş adam kaydirigubbakcemile3
canım çook sevindim başardın say kendini derin nefes olayını unutma sakın güzel haberlerini bekliyorum:)
ama çok güzel oluyor kız arada bırakıp gtmek lazım daha tutkulu oluyor vallahi:))))