S
saziye19
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.561
süper inşallah en kısa zamanda tutar canım
muhtemel belki ilaç felan kullandınya adet için ondan tutmamış olabilir hadi hayırlısı bakalım sende zehra gibi yap 4 gün boyunca banyo felan yapma kaydirigubbakcemile3
haha :)) yok canım duramamkı namaz kılıyorum günah :)
tabi tabi durma zaten
hayırlısı canım takma kafana taktıkça bekledikçe herşey alt üst oluyo boşver en kısa zamanda tutar inşallah
günaydın kızlarrrrrrrrrr...
ctesi dr. gittik anlattık durumu bi gece yaşadığım tedirginliğide anlattım bence hazırsınız denemek için dedi ama siz hazır hissetmiyorsanız eş parmağını 2ye çıkartıp 1 hafta daha egzersiz yapın dedi sonra sen üstte ol ve p...s denemesi yap ve sakın girdimi falan diye p...se bakma dedi bi sürü şeyler söyledi işte çıktık gezdik bol bol eve gittiğimizde saat 23.00 olmuştu eşimle birbirimize baktık hadi deneyelim dedik önce ben parmak egzersizi yaptım her zamanki gibi rahat bi şekilde sonra eş parmağı yapsammı diye düşündüm ama vazgeçtim hadi deneyelim dedik ben üste geçtim hiç farketmedim yarısını almışım ne acı ne sızı hiç bi şey hissetmedim hiç heyecanlanmadım o kadar sakin ve kendimden emindimki eşim şok oldu sonra tabi p....s küçüldü benimki benden çok heyecanlandı sanırım kaderin dediği pozisyonda yapalım dedik yastık falan koyduk kapattım gözlerimi hiç farkında olmadan yine yarısı girdi ama ben girdiğini bile hissetmedim hihoyyyt sonra telefonlar bi yandan kapı bi yandan dedik noluyor hemen toparlandık benim kuzenler hepsi kapıda sürpris yapmışlar bize hey allahım kaydirigubbakcemile3 gece bizde kaldılar sabah kahvaltı ediyorduk benimkinin akrabaları egzersiz yüzünden 2 defadır erteliyoduk mecbur kabul ettik akşam mangal falan derken saat 2yi geçti bi daha deneme yapamadık çünkü gece kalanlar oldu ama ben çok mutluyummmmmmmmm inanamıyorummmmmm hala :teytey:yarı başardımmmmmm yani hihoyyyt birazcık daha dualarınıza ihtiyacım var :Saruboceq: yalnız ne kadar salakmışım korkulacak bişey yokmuş p...s parmaktan çok daha rahat...yarın yazcam inşallah oldu diye hihoyyyt
ctesi dr. gittik anlattık durumu bi gece yaşadığım tedirginliğide anlattım bence hazırsınız denemek için dedi ama siz hazır hissetmiyorsanız eş parmağını 2ye çıkartıp 1 hafta daha egzersiz yapın dedi sonra sen üstte ol ve p...s denemesi yap ve sakın girdimi falan diye p...se bakma dedi bi sürü şeyler söyledi işte çıktık gezdik bol bol eve gittiğimizde saat 23.00 olmuştu eşimle birbirimize baktık hadi deneyelim dedik önce ben parmak egzersizi yaptım her zamanki gibi rahat bi şekilde sonra eş parmağı yapsammı diye düşündüm ama vazgeçtim hadi deneyelim dedik ben üste geçtim hiç farketmedim yarısını almışım ne acı ne sızı hiç bi şey hissetmedim hiç heyecanlanmadım o kadar sakin ve kendimden emindimki eşim şok oldu sonra tabi p....s küçüldü benimki benden çok heyecanlandı sanırım kaderin dediği pozisyonda yapalım dedik yastık falan koyduk kapattım gözlerimi hiç farkında olmadan yine yarısı girdi ama ben girdiğini bile hissetmedim hihoyyyt sonra telefonlar bi yandan kapı bi yandan dedik noluyor hemen toparlandık benim kuzenler hepsi kapıda sürpris yapmışlar bize hey allahım kaydirigubbakcemile3 gece bizde kaldılar sabah kahvaltı ediyorduk benimkinin akrabaları egzersiz yüzünden 2 defadır erteliyoduk mecbur kabul ettik akşam mangal falan derken saat 2yi geçti bi daha deneme yapamadık çünkü gece kalanlar oldu ama ben çok mutluyummmmmmmmm inanamıyorummmmmm hala :teytey:yarı başardımmmmmm yani hihoyyyt birazcık daha dualarınıza ihtiyacım var :Saruboceq: yalnız ne kadar salakmışım korkulacak bişey yokmuş p...s parmaktan çok daha rahat...yarın yazcam inşallah oldu diye hihoyyyt
ctesi dr. gittik anlattık durumu bi gece yaşadığım tedirginliğide anlattım bence hazırsınız denemek için dedi ama siz hazır hissetmiyorsanız eş parmağını 2ye çıkartıp 1 hafta daha egzersiz yapın dedi sonra sen üstte ol ve p...s denemesi yap ve sakın girdimi falan diye p...se bakma dedi bi sürü şeyler söyledi işte çıktık gezdik bol bol eve gittiğimizde saat 23.00 olmuştu eşimle birbirimize baktık hadi deneyelim dedik önce ben parmak egzersizi yaptım her zamanki gibi rahat bi şekilde sonra eş parmağı yapsammı diye düşündüm ama vazgeçtim hadi deneyelim dedik ben üste geçtim hiç farketmedim yarısını almışım ne acı ne sızı hiç bi şey hissetmedim hiç heyecanlanmadım o kadar sakin ve kendimden emindimki eşim şok oldu sonra tabi p....s küçüldü benimki benden çok heyecanlandı sanırım kaderin dediği pozisyonda yapalım dedik yastık falan koyduk kapattım gözlerimi hiç farkında olmadan yine yarısı girdi ama ben girdiğini bile hissetmedim hihoyyyt sonra telefonlar bi yandan kapı bi yandan dedik noluyor hemen toparlandık benim kuzenler hepsi kapıda sürpris yapmışlar bize hey allahım kaydirigubbakcemile3 gece bizde kaldılar sabah kahvaltı ediyorduk benimkinin akrabaları
egzersiz yüzünden 2 defadır erteliyoduk mecbur kabul ettik akşam mangal falan derken saat 2yi geçti bi daha deneme yapamadık çünkü gece kalanlar oldu ama ben çok mutluyummmmmmmmm inanamıyorummmmmm hala :teytey:yarı başardımmmmmm yani hihoyyyt birazcık daha dualarınıza ihtiyacım var :Saruboceq: yalnız ne kadar salakmışım korkulacak bişey yokmuş p...s parmaktan çok daha rahat...yarın yazcam inşallah oldu diye hihoyyyt
kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum iyiki varsınız kaydirigubbakcemile3 o anda aklıma direk siz geldiniz ve dualarınızı hissettim sanki hihoyyyteşime tekrar tekrar soruyorum beni kandırmıyorsun dimi oldumu gerçekten diye :dance: Allahım nasılda gözümüzde büyütmüşüz egzersiz yapan arkadaşlar sakın korkmayın yemin ederim rahat bırakın kendinizi yaptığınız egzersizlerden çok daha kolay
süpersin yaaa işte budur :hooray: :hooray: :hooray:
bu gece kesinlikle tekrar deneme yapmalısın :dance:
yapmazmıyım yawrum pazar günü zor tuttum kendimi kelli felli misafirler olmasaydı direk gizli mizli deneyecektim ama çoluk çocuk vardı kaçamak yapamadık kaydirigubbakcemile3 15 kişi vardı evde malesef olcak gibi değildi hihoyyyt
supersın canım benım basarmısın gerısı cokkk kolay..tebrık edıyourmmm bu aksma mutlaka denıyosun ıkınmayı untuma:hooray:günaydın kızlarrrrrrrrrr...
Tam senden beklediğim sözler bunlarkaydirigubbakcemile3 biliyordum herşey çok kolay olacak inşallah.iki parmak yapacakmısınız yoksa hep p..s denemesimi olacak?
Canım bu büyük bi gelişme,tebrikler,ara vermeden tekrar denemelisin...zemuszemus
Allah seni iyi etsin venüscüm....öldürdün bizi meraktan, klavyenin güncelleme tuşunu bozacaktım artık...süprizzzzz süpersin!