- 23 Şubat 2010
- 716
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.541
gunaydın kızlarrr ay catlıcam hadı kızlar ela _emre venusten hadı ya beklıyoz bak
Kimseden ses çıkmıyor heralde sürpriz yapacaklar bizehihoyyyt güzel haberler alsakda haftaya mutlu başlasak...
Kimseden ses çıkmıyor heralde sürpriz yapacaklar bizehihoyyyt güzel haberler alsakda haftaya mutlu başlasak...
gunaydın kızlarrr... nasılsınız. NE KACIRDIMMMM BENNN? NE HABERI BEKLIYOSUNUZ ELA DAN VENUSTEN vajınısmus bıttı haberımı hamılelık haberımı .. hepınız doluşmuşunuz haber ıcın benıde aydınlatın neymıs :)))
saziyecim vajii haberi yaaa,haftasonu deneme yapacaklardı da,,,çatladık meraktan
ayyy ınsallah yenmıslerdır benımde yenelı 6 ay olcak.. şaka gıbııııııııııııı
şaziyecim bişi sorcam aynı dönemlerde yenmişizde senin halen ilk girişte kasma felan oluyomu tedirginlik?:uhm:
heeeeeeee :)) oluyo canım ılk gırıste bıraz ıkınmam lazım yavaş yavaş gırıyoz sonra gırdıkten sonra bı sıkıntı kalmıyo gırıs cıkıs kolaylasıyo sadece ilk başta yavaş hareket edıyoruz. buda bıraz normal sanırım sıkıntı cektık hala etkısınde kalıyoruz zaman zaman. ben ultrason jelı kullanıyorum hala bıraz gırerken
demekki herkeste aynı
evet bizde aynısını yapıyoruz
ayy çok şükür diyorum yinede ama şu ilk girişide bi atlkatsak tamamen bitti desem daha mutlu olcam boshayallersmile
neyse bakalım bunada şükür
evet valla bunada sukur .. üstümden koca bı yük kalktıya baska bısey ıstemem.
sımdıde bebek calısmasındayım ıns olur yakın zamanda
bencede çok şükür..
inşallah en kısa zamanda tutar canım
doktora gittinmi hiç peki?bebek istiyorum diye hiç vajiden sonra kontrol yaptırdınmı?
gıttım canım cunku adetım gecıkmıstı gıtmısken orayıda kont. ettırdım bı sorun yok dedı aferın dedı :) sonra adetımı duzene sokmak ıcın hap felan kullandım yumurtalarım tembelmış gectımız ay catlama ıgnesı vurundum ama bebek tutmadı. bu ayda suan yıne gecıkmem var test yaptım negatıf .. bakalım nezaman olcam adet ıns olmam :)