Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gunaydın kızlarrr... nasılsınız. NE KACIRDIMMMM BENNN? NE HABERI BEKLIYOSUNUZ ELA DAN VENUSTEN vajınısmus bıttı haberımı hamılelık haberımı .. hepınız doluşmuşunuz haber ıcın benıde aydınlatın neymıs :)))

saziyecim vajii haberi yaaa,haftasonu deneme yapacaklardı da,,,çatladık meraktan

şaziyecim bişi sorcam aynı dönemlerde yenmişizde senin halen ilk girişte kasma felan oluyomu tedirginlik?:uhm:

heeeeeeee :)) oluyo canım ılk gırıste bıraz ıkınmam lazım yavaş yavaş gırıyoz sonra gırdıkten sonra bı sıkıntı kalmıyo gırıs cıkıs kolaylasıyo sadece ilk başta yavaş hareket edıyoruz. buda bıraz normal sanırım sıkıntı cektık hala etkısınde kalıyoruz zaman zaman. ben ultrason jelı kullanıyorum hala bıraz gırerken

demekki herkeste aynı

evet bizde aynısını yapıyoruz

ayy çok şükür diyorum yinede ama şu ilk girişide bi atlkatsak tamamen bitti desem daha mutlu olcam boshayallersmile

neyse bakalım bunada şükür

demekki herkeste aynı

evet bizde aynısını yapıyoruz

ayy çok şükür diyorum yinede ama şu ilk girişide bi atlkatsak tamamen bitti desem daha mutlu olcam boshayallersmile

neyse bakalım bunada şükür

evet valla bunada sukur .. üstümden koca bı yük kalktıya baska bısey ıstemem.
sımdıde bebek calısmasındayım ıns olur yakın zamanda

evet valla bunada sukur .. üstümden koca bı yük kalktıya baska bısey ıstemem.
sımdıde bebek calısmasındayım ıns olur yakın zamanda

bencede çok şükür..

inşallah en kısa zamanda tutar canım

doktora gittinmi hiç peki?bebek istiyorum diye hiç vajiden sonra kontrol yaptırdınmı?

bencede çok şükür..

inşallah en kısa zamanda tutar canım

doktora gittinmi hiç peki?bebek istiyorum diye hiç vajiden sonra kontrol yaptırdınmı?

gıttım canım cunku adetım gecıkmıstı gıtmısken orayıda kont. ettırdım bı sorun yok dedı aferın dedı :) sonra adetımı duzene sokmak ıcın hap felan kullandım yumurtalarım tembelmış gectımız ay catlama ıgnesı vurundum ama bebek tutmadı. bu ayda suan yıne gecıkmem var test yaptım negatıf .. bakalım nezaman olcam adet ıns olmam :)

süper inşallah en kısa zamanda tutar canım

muhtemel belki ilaç felan kullandınya adet için ondan tutmamış olabilir hadi hayırlısı bakalım sende zehra gibi yap 4 gün boyunca banyo felan yapma kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…