- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.621
teşekkür ederim Allahım sizlere de göstersin
herşey için çok teşekkürler
hamile kalmak da yetmiyo bebeğe iyi bakmak lazım .....
Seni de tebrik ederim canım...
Hepinize merhabalar arkadaşlar. Biliorum çok merak ettiniz bende sabırsızlandım girmek için ama pazartesi sabahları çok yoğun oluyorum.
biz de dün gece yapabildik en sonunda, yani sonuna kadar girdi ama o kadar ileri geri yapamadık hepsi girince bi sıcaklık oldu, hee dedim kızların dediği bu olsa gerek tuvalet ihtiyacım gelmiş gibi hissediorum galiba die düşündüm aa bi baktım ki kanamam olmuş. Canım falan hiç acımadı ama (kanama deyince ürkütücü olabilio) Şimdi ben başardım mı kızlar?
venusten kendını neden sılmedın lıstedennnn
Hepinize merhabalar arkadaşlar. Biliorum çok merak ettiniz bende sabırsızlandım girmek için ama pazartesi sabahları çok yoğun oluyorum.
biz de dün gece yapabildik en sonunda, yani sonuna kadar girdi ama o kadar ileri geri yapamadık hepsi girince bi sıcaklık oldu, hee dedim kızların dediği bu olsa gerek tuvalet ihtiyacım gelmiş gibi hissediorum galiba die düşündüm aa bi baktım ki kanamam olmuş. Canım falan hiç acımadı ama (kanama deyince ürkütücü olabilio) Şimdi ben başardım mı kızlar?
ayyyy ne kaaadaann mikemmel bi gün yaaaa:)))))çok sevindim kızlar ikinizi de tebrik ediyorum tekrardan:)
tebrik ederim arkadaşım Allah mutluluğunu daim etsin...özelden attğn msj için teşşkr ederm.henüz bi gelişme yok bende başlayamadım bitürlü.inşallah bende başarırım bigün...
Elacım tebrik ederim canım a.s.
canım tebrikler,çok sevindim,Allah ağzınızın tadını bozmasın....:teytey:
Teşekkür ederim yaseminim. Seni ilk hallerime benzetmiştim. Bende çok kötü durumdaydım. ama bi gün bi anda oluverdi. hadi canım sende bi adım at korkma sakın.:1hug:
ela emre sana yazdım mesajı:))canım özelden mesaj yazdım okur musun:)
canımm bi sprey önermiştin ben daha almadım onu ama kullanımı,yan etkisi olup olmadığı falan yazar dimi.denemek istiyorum onu.
ela emre sana yazdım mesajı:))