Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hepinize merhabalar arkadaşlar. Biliorum çok merak ettiniz bende sabırsızlandım girmek için ama pazartesi sabahları çok yoğun oluyorum.
biz de dün gece yapabildik en sonunda, yani sonuna kadar girdi ama o kadar ileri geri yapamadık hepsi girince bi sıcaklık oldu, hee dedim kızların dediği bu olsa gerek tuvalet ihtiyacım gelmiş gibi hissediorum galiba die düşündüm aa bi baktım ki kanamam olmuş. Canım falan hiç acımadı ama (kanama deyince ürkütücü olabilio) Şimdi ben başardım mı kızlar?

hobaaaaaaaaaaaaa süper süper bitmiş işte sonuna kadar almışın daha ne kalmış kaydirigubbakcemile3

tebrik ederim canım :hooray:

başarmışsın ohaoldumsmile

Tebrik ederim canım başardın sen de...

yawrum sen beni sollamışsın kaydirigubbakcemile3bence olmuş başardım yazda tebrik edelim hihoyyyt kanama yerine kırmızı yazarmısın güzelim benim vajinin sebebi kırmızıydı çünkü kaydirigubbakcemile3 akşam bide bunu takmayayım kafaya :sm_cool:

evet canım başardın ben başardığımda da aynen ilkinde sadece tamamını almıştım sonra bıraktık.ileri geri hareketle 2.denemede yaptık hangipozisyonda yaptın bilmiyorum ama ben üstteyken başardım yavaş yavaş kalkıp oturdum bikaç kere yavaş yavaş gidip geldikten sonra hızlanıyorsun zaten ama sakın ara verme hemen bugün dene ikinciyi.

Venüscüm ben adet olmuşum sanırım daha altı gün vardı aslında devam edio şu an ve karnım ağrıo azıcık.. Seni de tebrik ederim bu arada :1hug:

Seni de tebrik ederim canım...

canım benım ınanırmıısn cok sveındımmm ..tabıykı basardınnnn tebrık edıyorummmmdelikafadulden:lepi::enbuyukkk:

teşekkür ederim canım. Kırmızıların sebebi adet sanırım olmasına daha bi hafta vardı ama aynı adet gibi. Birisi daha yaşamıştı sanki bunu, okudum gibi hatırlıyorum.
Devam ederse de deneyeyim mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…