-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.501
ikincisi daha rahat olucak canım basnız saolsun bu arada üzüldüm
kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))
1- Rabia
2- Guinnes
3- Venüsten
4- Cara
5- Fimu
6- Crescent84
7- Ela _emre
8- Nehir_0685
9- Bembeyazev
10- Yaseminimm
11- Smooty
12- Krizantem78
13- Zerr
14- Mmerviss
15- Hayrunemin
16- Tobeornottobe
17- Hayat_acil
18- Mızmız
19- Hephuzunlu
20- Aysecikkk
Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1-Derin (06/04/2010) :hooray:
2-Besen (06/04/2010) :hooray:
3-Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray:
4-Cgdm85 (10/04/2010) :hooray:
5-G_y (16/04/2010) :hooray:
6-Ayumut (...............) :hooray:
7-Hayatnur86(25/04/2010):hooray:
8-Munisse (27/04/2010) :hooray:
9-Kad_er (29/04/2010) :hooray:
Bir kere olunca gerisi geliyor ne güzel.İkinci denemeni alttamı yaptın canım pozisyonlara takılmış haldeyim biraz bilgi verirmisin?
sağol canım, evet ikinci gerçekten daha kolay oluyomuş:kedi:
bu gidişle listenin başına gelcem ve hep öle kalcam evliligim 4yılına giriyorum ve ben halen ümitisizm :sinifsinif:
arkadaşlar bende hala bir gelişme yok. sanırım doktorluk olmam gerekiyor. kendi kendime çözemedim . ne olur bana doktor adı verin dr. ulusoy ve hera çok pahalı maddi gücümüz yok. ne olur yardım edin yeni üye olduğum için özelden de msj atamıyorum elim kolum bağlı. şimdiden herkese teşekkür ederim
arkadaşlar bende hala bir gelişme yok. sanırım doktorluk olmam gerekiyor. kendi kendime çözemedim . ne olur bana doktor adı verin dr. ulusoy ve hera çok pahalı maddi gücümüz yok. ne olur yardım edin yeni üye olduğum için özelden de msj atamıyorum elim kolum bağlı. şimdiden herkese teşekkür ederim
saol kader hiç başlayamıyorum egzersizlere aşama yok yani çok sağol gideceğim en kısa zamanda işim gereği ist.. ankara arası gidip geliyorum. yollarda geçtiği için hep erteliyorum ist ve ankara olabilir. aynada tanımayı yaptım daha sonrada mum deneyeyim dedim pasta mumu yapamıyorum kader durumum bu yani
utanıyorum kader ondan böyle bir şey istemeyi
10 ay oldu evleneli zamanda çok çabuk geçiyor maalesef haklısın kader artık düzelmek istiyorum zor bir süreç
10 ay oldu evleneli zamanda çok çabuk geçiyor maalesef haklısın kader artık düzelmek istiyorum zor bir süreç
kızlar slm..içinde bulunduğum durumu anlatmak istiyorum..
sevgilim benden uzakta yaşıyordu ve aramızda problemler de oluyordu.bigün geldi işte neyse ilk denememi yaşadım.yeteri kdr ıslanmıştım,ama o yüklendikçe yan bacak kaslarım kasıldı çok ,ve sanki bi duvar varda oraya çarpıyo gibi oldu,parmakla denedi bi sorun yok,tekrar penis denedi olmadı,tekrar parmak denedi 3-4 tane rahat almaya devam ediyorum ama penisle denediğinde yine olmadı üstüne bir de sanki çişim gelecekmiş gibi inanılmaz bi his oluştu ki çişim olmamasına rağmen.sonra bnm moralim bozuldu bozulunca kurudum kuruyunca değdiği an bile acımaya başladı bıraktık.çok moralim bozuldu tabi..3 ay sonra tekrr denedik yne aynı şeyler.gerçi şimdi ayrıldık ama inan başka bi erkekle yakınlaşmaya ödüm kopuo özellikle ilerisi için evlendiimde fln ofvajinusmus muyum acaba ???