Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar slm..içinde bulunduğum durumu anlatmak istiyorum..
sevgilim benden uzakta yaşıyordu ve aramızda problemler de oluyordu.bigün geldi işte neyse ilk denememi yaşadım.yeteri kdr ıslanmıştım,ama o yüklendikçe yan bacak kaslarım kasıldı çok ,ve sanki bi duvar varda oraya çarpıyo gibi oldu,parmakla denedi bi sorun yok,tekrar penis denedi olmadı,tekrar parmak denedi 3-4 tane rahat almaya devam ediyorum ama penisle denediğinde yine olmadı üstüne bir de sanki çişim gelecekmiş gibi inanılmaz bi his oluştu ki çişim olmamasına rağmen.sonra bnm moralim bozuldu bozulunca kurudum kuruyunca değdiği an bile acımaya başladı bıraktık.çok moralim bozuldu tabi..3 ay sonra tekrr denedik yne aynı şeyler.gerçi şimdi ayrıldık ama inan başka bi erkekle yakınlaşmaya ödüm kopuo özellikle ilerisi için evlendiimde fln of vajinusmus muyum acaba ???

bu gidişle listenin başına gelcem ve hep öle kalcam evliligim 4yılına giriyorum ve ben halen ümitisizm :sinifsinif:

arkadaşlar bende hala bir gelişme yok. sanırım doktorluk olmam gerekiyor. kendi kendime çözemedim . ne olur bana doktor adı verin dr. ulusoy ve hera çok pahalı maddi gücümüz yok. ne olur yardım edin yeni üye olduğum için özelden de msj atamıyorum elim kolum bağlı. şimdiden herkese teşekkür ederim

arkadaşım sen hangi aşamadasın,hangi şehirdesin

ankarada isen ankara ruh ve sinir hastalıkları hastanesi bildiğim kadarıyla bu sorunu ssk var ise ücretsiz çözüyolar,,,çünkü istanbulda bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde biçok kişi tedavi görüyo,ve başaranları çok duydum...

saol kader hiç başlayamıyorum egzersizlere aşama yok yani çok sağol gideceğim en kısa zamanda işim gereği ist.. ankara arası gidip geliyorum. yollarda geçtiği için hep erteliyorum ist ve ankara olabilir. aynada tanımayı yaptım daha sonrada mum deneyeyim dedim pasta mumu yapamıyorum kader durumum bu yani

canım bende daha yeni üye oldum bu siteye ,1 hafatada yendim,mumu bırak kendi parmağımla bile yapamadım,eşim 1 parmak 1 boğum denedi ve gerisi geldi,eğer sende kendi parmağınla yapamıyorsan,kayganlaştırıcı gleitgelen jel alıp,eşin denesin,

utanıyorum kader ondan böyle bir şey istemeyi

canım doktara bile gitsen önce kendi parmağınla yaptırıyor,sonrada eşli parmak egzersizi yaptırıyor,yani eşinede görev düşüyo,bunu ona söylemelisin,sitede parmak egzersizleri hakkında yeterince bilgi var eşin de okusun ozaman anlar senin söylemene bile gerek kalmaz,ne kadarlık evlisin?

10 ay oldu evleneli zamanda çok çabuk geçiyor maalesef haklısın kader artık düzelmek istiyorum zor bir süreç

başaracaksın inşlh,bizde yardımcı oluruz,isteğini sorabilirsin,herkes burda cevaplar,,,yeterki sen iste ,azimli ol,bu işin peşini bırakma ,erteleme bence,yoksa öyle gidiyo,,,,sen şimdi kendi parmağınla en küçük parmağına vazelin yada kayganlaştırıcı sür,illa ilk yapışta tamamını yapacan diye bişey yok,yavaş yavaş,dairesel hareketlerle yapabildiğin kadar yap,müzik aç,kulaklık tak ne bileyim ayna karşısında serçe parmağınla başla ozaman ,kafaya koyduysan acele etmeden halledicen inşlh,bizimde dualarımız sizlerle olucak,,,,

10 ay oldu evleneli zamanda çok çabuk geçiyor maalesef haklısın kader artık düzelmek istiyorum zor bir süreç

bence ewdede cözebilirsin canım kendını öyle sınıflandırdıgın ıcın ewde cözemem diyorsun baslangıcta devamlı kegel egzersızını yap daha sonra aynayla vajınanı ıncele emın ol doktor sana burda söylenenlerden farklı bır sey yaptırmıycak bak balım vajınusmusun üstesinden gelmek dıye bır kıtap var onu tehmın edebılırsen ben sana yardımcı olurum ordakı doktor neler yapcagını cok guzel bır sekılde anlatıyor

kaderin söylediği gibi siteyi iyce incele oku yenenlerıde oku o zaman ben neden ypamıycam bunu onca kısı basarmıs benım onlardan ne farkım dıyorsun ıyce heveslenıyorsun

canım bu söylediklerin vajınusmus baslangıcı oldugunu gösteriyor doğru sitededesın sanırım senın ıcın kızlık zarının önemi yok onun önemi yoksa sana yardımcı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…