- 2 Mart 2010
- 893
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.521
çok teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN. DENEDİM MUMLA AMA ÇOK ACIYACAKMIŞ GİBİ GEDLİĞİ İÇİN BIRAKTIM. İNŞALLAH HAYIRLISIYLA ÇÖZECEĞİZ.
direk mumla deneme balım kulak çöpüyle denemelısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN. DENEDİM MUMLA AMA ÇOK ACIYACAKMIŞ GİBİ GEDLİĞİ İÇİN BIRAKTIM. İNŞALLAH HAYIRLISIYLA ÇÖZECEĞİZ.
canım bu söylediklerin vajınusmus baslangıcı oldugunu gösteriyor doğru sitededesın sanırım senın ıcın kızlık zarının önemi yok onun önemi yoksa sana yardımcı oluruz
cnm valla şu an korkudan kimseye yaklaşamıyorum inan yani of eyvahedigeldismile
bunu yenmek istiyorum eyvahedigeldismile ama ben mum parmak falan yapamam bi bilgim
yok bu konularda utanarak söylüyorum ki eyvahedigeldismile
Kulak ÇÖpÜnÜ bİlmİyordum nehİr onunlada mı boĞum boĞum İlerleyecek. PoŞette mİ geÇİrmemİzz gerekİyor. Buzdalabı poŞetlerİne nasıl kullanılıyor ?
canım streç film sarıp kayganlaştırıcı sür çok güzel kayar.bi de nefes verirken yavaş yavaş ittir çünkü nefes verirken vaji genişliyorKulak ÇÖpÜnÜ bılmıyordum nehır onunlada mı boĞum boĞum ılerleyecek. PoŞette mı geÇırmemızz gerekıyor. Buzdalabı poŞetlerıne nasıl kullanılıyor ?
ArkadaŞlar yardımlarınız İÇİn Çok teŞekkÜr ederİm İnŞallah baŞarabİlİrİm
bak canım benım ılk önce kegel egzersizi yap kegel egzersizinin tarifini sitenin en baş sayfasında anlatmıslar ordan oku daha sonra yap
bırde kafandan ben yapamam cümlesini cıkar emin ol yapamıycak bir şey degil cok kolay.. bır ayna al ve vajınanı ve o kısımları ıyce ıncele dokun ılk etabta parmakla yapamıycagın gayet normal 1 yada 2 gün incele incelemen bittikten sonra gleit gel al onu kulak çöpüne sür ve vajınana sok ılk etapta hepsını sokamazsın belkı ama yarısını dahı soksan yararlı olur ben cok istekli oldugum ıcın dırek beyaz mumla denemiştim ama senın korkuların var bu sekılde dene bende parmakla yaptım ama daha sonra tıksındım mumla denemıstım ondan sonra kulak cöpünden biraz buyuk ne olabılır dogum gunu mumu onunla dene bu sekılde buyuterek asamalara gecıyorsun en son asama var esli calışma onu sen yapamıycaksın cunku esın yok ama önemlı degıl bu asamaları yaparken ben vajınusmus falan degılım ben gzel bır kadınım benım vajınam zevk almak ve vermek ıcın yaratıldı dıye konusuyorsun ve beynınede hukmetmıs oluyorsun
cnm valla şu an korkudan kimseye yaklaşamıyorum inan yani of eyvahedigeldismile
bunu yenmek istiyorum eyvahedigeldismile ama ben mum parmak falan yapamam bi bilgim yok bu konularda utanarak söylüyorum ki eyvahedigeldismile
iliski sirasinda kac parmak alabilmistin ?
3 cnm.yani 4.yü denese belki o da olurdu da o ,1 -2 en son 3 denedi.
canım o zaman kendi parmağınla dene itici geliyor diyorsan mumla dene egzersizleri çok rahat yaparsın baksana 3 parmak alabilmişsin bu çok güzell eğer egzersiz yapmayı düşünüyorsan biz burdan sana yardımcı oluruz.3 cnm.yani 4.yü denese belki o da olurdu da o ,1 -2 en son 3 denedi.
canım ilk ilikşkiye girdiğimde bana da oldu sabaha kadar uyuyamadım çişim varmış çok sıkışmışım da tuvalete gidemiyormuşum gibi.sürekli tuvalete taşındım o normal bi durum rahat ol sen.aslında hiç korkum yok,ama dediğim gibi o yüklendikçe bu yan bacak kaslarım kasıldı birden belki karşı tarafın yanlışıdır o bilmiyorum.özellikle o insanın çişi varmış gibi hissetmesi olayı ztn beni zora sokan durum o ve neden oldu bilmiyorum
aslında hiç korkum yok,ama dediğim gibi o yüklendikçe bu yan bacak kaslarım kasıldı birden belki karşı tarafın yanlışıdır o bilmiyorum.özellikle o insanın çişi varmış gibi hissetmesi olayı ztn beni zora sokan durum o ve neden oldu bilmiyorum
canım ilk ilikşkiye girdiğimde bana da oldu sabaha kadar uyuyamadım çişim varmış çok sıkışmışım da tuvalete gidemiyormuşum gibi.sürekli tuvalete taşındım o normal bi durum rahat ol sen.
kontrol sende olmadigi icin kasilmissindir. ustteyken denersen rahat olur. bu durumu kafana takmana gerek yok bence. iliskiden korkucak kadar hayatini etkilemesin. uygun pozisyon vs halledilebilir bir sey. kafana takmadan hayatina devam et. bir problem yasarsan da cozuumu var merak etme