Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

venüstencim heyecan tabiki oluyor,eşine büyük bir rol düşüyo bence,,,ama sen o an çok cesur olacağın için sorun yok,,,o an bizleri düşün ,yenenleri,başaranları düşün,hiç bakma bile sen ,derin nefeslerle kendini rahatlat,ilk girişi yaptın mı gerisi geliyo,bacaklarını eşinin beline doğru sarıver daha rahat alırsın ,,,,tabiki bugün tüm konsantrasyonunu topla,ama illa olacak diye bişey yok sakın umutsuzluğada düşme,,,,

yawrum biliyosunuz bu aşamaya kadar hep hazırladım kendimi aylardır süren bu kabus bitecek şu an kendimi zaten hazır hissediyorum birazda dr hazırlayacak gidince eşim seyahatini erteletti gelmek isteyen misafirleri iptal ettik içim kıpır kıpır biraz fazla mükemmelliyetçiyim ben kaydirigubbakcemile3 egzersizler gibi sorunsuz geçsin gitsin istiyorum ama eski denemelerimi düşününce hep bu sefer olacak diye başladım olmadı ama o zaman hiç bişey bilmiyodum arada dağlar kadar fark var Allahım inşallah bende yaparım bu hafta sonu dua edin kızlar bana... iyiki varsınız en ufak bi tedirginlikte burada yazılanları aklıma getiriyorum desteğiniz için hepinize teşekkürler....a.s.

yawrum biliyosunuz bu aşamaya kadar hep hazırladım kendimi aylardır süren bu kabus bitecek şu an kendimi zaten hazır hissediyorum birazda dr hazırlayacak gidince eşim seyahatini erteletti gelmek isteyen misafirleri iptal ettik içim kıpır kıpır biraz fazla mükemmelliyetçiyim ben kaydirigubbakcemile3 egzersizler gibi sorunsuz geçsin gitsin istiyorum ama eski denemelerimi düşününce hep bu sefer olacak diye başladım olmadı ama o zaman hiç bişey bilmiyodum arada dağlar kadar fark var Allahım inşallah bende yaparım bu hafta sonu dua edin kızlar bana... iyiki varsınız en ufak bi tedirginlikte burada yazılanları aklıma getiriyorum desteğiniz için hepinize teşekkürler....a.s.

ilişkiye girerken sakın ol canım o zaman rahat olur bolca kremlenın ve kaderın dedıgı pozısyonda yap gercekten o pozısyonda cok kolay oluyor sayet o pozısyonda yapamıycak olursa uste dene ama her pozısyonu yap bırınde rahat olursun basaracagına emınım dualarım senınle:Saruboceq:

:nazar:kızlar bu ne hız vallahi ardı ardına :nazar:ya cnm okurken kndm geldi aklıma bende hem aglayıp hem gülmüştüm her yerim titriyordu agırlık kalkıvermişti üzerimden.çok sevndim allah bir daha yasatmasın cnm tekrar yasadım o geceyi müthişsnz haftasonu biri daha yener eminim artık bu gidişle kalmıycak vajili inş.alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyyt

cok tesekkur ederim zehracım güzel dileklerin için iyiki burası var en kısa zamanda herkes tatsın bu mutlulugu insallah a.s.

inanamıyorummmmmm yaaaaaa walla ağlatcaksınız beni siz bu gün kaydirigubbakcemile3 aylardır ağlamıyorum nasıl duygulandım birazdan toplantıya girecem iyice dağıldımmmm canımmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrr süpersinnnnnn o kadar duygulandımki yazacak söz bulamıyorum kelimeler takıldı kaldı....seninki bana sürpriz oldu ama çok sevindimmmmmma.s.:nazar::hooray:

bende inanamadım defalrca sordum eşime .. bugunde senin günü canım ben inanıyorum bu pozitiflikle elinden bişi kurtulamaz cok tesekkur ederim mutlulugumu paylaştıgın için saol cnm bütün gün hepinize dua ederek ve şükrederek gecti duamda ve aklımdasınız ..a.s.

bi kaç gündür de nehirin söyledigi bi kelime vardı onu tekrarlıyordum ben vajinismus falan degilim kendimi kandırıyorum hakkaten kandırıyomusum :) heralde beynim ikna oldu tmm abla dedi :)

Kızlar güleceksiniz belki ama ben yendiğim halde egzersiz yapıyorum...
Eşim hiç yapmıyor çünkü ve ben tekrar eski halime dönmekten çok korkuyorum :KK43:

ah canım iyiki burdasın,alıştık buraya,kimse olmayınca yalnız hissediyom kendimi...sen neler yapıyosun,egzersize devam ediyosun haaa,,,,daha hiç olmadı mı ,,,,,bizde birinciyi yaptık, eşim çok istiyooo 2. için ben pek istekli deilim,bakalım inşlh herşey yoluna girer...

ah canım iyiki burdasın,alıştık buraya,kimse olmayınca yalnız hissediyom kendimi...sen neler yapıyosun,egzersize devam ediyosun haaa,,,,daha hiç olmadı mı ,,,,,bizde birinciyi yaptık, eşim çok istiyooo 2. için ben pek istekli deilim,bakalım inşlh herşey yoluna girer...

Ynlış hatırlamıyorsam 6 nisanda yendim...
Yendiğimiz gün hariç bir defa yaptık sadece...
Bugün muhtemelen 3. defa yapıcaz ama eşim o kadar çok ara koydu ki eskiye döneceğimden korktuğum için egzersiz yapayım dedim...

mrb baharcım,sen napıyosun? bazen çok kalabalık oluyoruz,cvplara yetişemiyoruz,bazen de kimse olmuyo,iyi olmuyor yaa,bugünde sanırım biçok kişi deneme yapacağından egzersiz yapıyo herkes bol bol...
yapsınlar yapsınlarrrr ...tabı 1 mayıs ıscı bayramı ya cogu yer kapalı yanı evdeler ama ben calsıyorummmmafoldumben

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar başardımmmmmm darısı herkesin basına rabbim hepinizin yardımcısı olsun vaji bitti cok muhtesem bişimiş bu cok mutluyum sevincten agladım hemde güldüm tabi :) hepiniz yasayın insallah bu duyguyu nasıl olduguna gelirsek zaten mumu kalınlastırdım tüm gün egzersiz yapmıstım ve bugun olacagına inandım cok az kayganlaştırıcıyla rutin bi ön sevismeden sona ben üstteyken cok rahat bi sekilde girdi defalarca sordum eşime inanamadım emla yada anestol kullanmadım ben hepinizin Allah yardımcısı olsun :dance::dance::dance::dance:sositososito

Tebrikler canım ne güzel ya gitgide azalıyor vajilileralkisalkisalkis bizim içinde dua edin hafta sonu lütfen...

Ynlış hatırlamıyorsam 6 nisanda yendim...
Yendiğimiz gün hariç bir defa yaptık sadece...
Bugün muhtemelen 3. defa yapıcaz ama eşim o kadar çok ara koydu ki eskiye döneceğimden korktuğum için egzersiz yapayım dedim...
canım lütfen isteksizlik falan diye ara verme hemen yap ikinciyi ben yaptım tedirgindim birz hatta yarıda bırakıyordum sonra üstüne gittim daha kolay oldu ilk seferden ara verme sakın:)

heyecan varmıydı ? nasıl bastırdınız heyecanı kaydirigubbakcemile3nerelerde takıldınız ona göre dr yardım isteyecem ayyyy elim ayagım birbirine karıştı hihoyyyt
canım ben üstteyken yendim sanki egzersiz yapıyormuş gibi düşündüm olmadığı yerde bırakırım ne olacak diye başladım zorlandığım yerde durdum biraz bekledim geri çekilmedim derin nefes almayı ıkınmayı unutma.başaracaksın yarına seni tebrik ediyor olacağız ama sakın ya yapamazsam diye kaygılı bir şekilde başlama yapamazsam bi daha denerim şeklinde düşün yok yere kendini sıkma.hadi güzel haberlerle gel inşallah dualarım seninle:)

Maşallah kırmızı takımdan kızlar ikişer ikişer mavi takıma geçiolar.. ınşallah sıradaki ikili biz oluruz venüscüüüüm:))
biz bu akşam kayınbiradere kız istemeye gidicez söz falan da takılacak ama gelince yapıcam banane, bekleyemem artık:)))
canım mutlaka dene sakın bişeyleri bahane edip erteleme sen zaten son aşamaların hepsini tamamladın kesinlikle başaracaksın güzel haberlerle gel inşallah senin için de dua edicem:)

X