Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Zerr arkadaşım tebrikler canım nasıl sevindimalkisalkisalkishihoyyytdelikafaduldensüprizzzzz çifte taze gelin olduk......

tebrik eden tüm arkadaşlara çooook teşekkürler, iyiki varsınız ben böyle birşey görmedim hepinizi çok yakın arkadaşlarım kadar seviyorum.hihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi:

HERKES ama HERKES başaracak lütfen inanın buna.

VAjiiiiiiii kork bizden kork!

Tebrikler canımcım çok sevindim :lepi:

Maşallah kırmızı takımdan kızlar ikişer ikişer mavi takıma geçiolar.. ınşallah sıradaki ikili biz oluruz venüscüüüüm:))
biz bu akşam kayınbiradere kız istemeye gidicez söz falan da takılacak ama gelince yapıcam banane, bekleyemem artık:)))

ağlarım ama mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben.Ya aslında ne deseniz haklısınız.

Ayrıca bu nisan ayı bayağı haraketli geçti.Baksanıza başaranlar bayağı var...
bu ay gercekten cok guzel gectıı..ıs yeırndekı sıkıntılarınada uuzulme takamamya calsı dıycem ama ne kadar desmede bos cunku bend eyanı sen gıbıyımmm..ıhsalhh bu ayda sen den gelrı guzel haberlerr:Saruboceq:

kızlar, bunu yazacağımı hep hayal etmiştim......

hala inanamıyorum ama.......evet mavi takıma transfer oldum

:sm_cool: BAŞARDIMMMMMMMM:sm_cool:

hepinizi koooooooskocaman öpüyorum, iyiki varsınız.

:nazar: süpersinnnnnnnnnnnnn canımmmmmmm benimmmmm:hooray: tebriklerrrrrrrrrrrrra.s.çok sevindimmmmm darısı başımızaaaaaaa hihoyyyt

bu ay gercekten cok guzel gectıı..ıs yeırndekı sıkıntılarınada uuzulme takamamya calsı dıycem ama ne kadar desmede bos cunku bend eyanı sen gıbıyımmm..ıhsalhh bu ayda sen den gelrı guzel haberlerr:Saruboceq:

İnşallah canım bol bol dua et bana.Bende bebeğin için ediyorum bitanem.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar başardımmmmmm darısı herkesin basına rabbim hepinizin yardımcısı olsun vaji bitti cok muhtesem bişimiş bu cok mutluyum sevincten agladım hemde güldüm tabi :) hepiniz yasayın insallah bu duyguyu nasıl olduguna gelirsek zaten mumu kalınlastırdım tüm gün egzersiz yapmıstım ve bugun olacagına inandım cok az kayganlaştırıcıyla rutin bi ön sevismeden sona ben üstteyken cok rahat bi sekilde girdi defalarca sordum eşime inanamadım emla yada anestol kullanmadım ben hepinizin Allah yardımcısı olsun :dance::dance::dance::dance:sositososito

:nazar:kızlar bu ne hız vallahi ardı ardına :nazar:ya cnm okurken kndm geldi aklıma bende hem aglayıp hem gülmüştüm her yerim titriyordu agırlık kalkıvermişti üzerimden.çok sevndim allah bir daha yasatmasın cnm tekrar yasadım o geceyi müthişsnz haftasonu biri daha yener eminim artık bu gidişle kalmıycak vajili inş.alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyyt

gözümü iyice kararttım kocam işten gelir gelmez biraz egzersiz peşindende hoooooooppp. Valla hep popoma doğru filan kayıyodu ya yine öyle sandım meğer içimdeymiş bile kaydirigubbakcemile3, yani eşim içime boşalmasa inanmicam hala.

ohhhhhhh be dünya varmış.opuyorumnanaktan

canım kendim yapmış kadar sevindim ağlayacam he şimdi hihoyyyt seninle hemen hemen aynı aşamadaydık bende yazarım inşallah bir an önce ayyyy çok duygulandım heee lülülülülülü inanamıyorum yaaa takım arkadaşım kupayı kaldırdı süperrrrrrrsinnnnnn taze gelinimiz gurur duyuyoruz seninle :nazar:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar başardımmmmmm darısı herkesin basına rabbim hepinizin yardımcısı olsun vaji bitti cok muhtesem bişimiş bu cok mutluyum sevincten agladım hemde güldüm tabi :) hepiniz yasayın insallah bu duyguyu nasıl olduguna gelirsek zaten mumu kalınlastırdım tüm gün egzersiz yapmıstım ve bugun olacagına inandım cok az kayganlaştırıcıyla rutin bi ön sevismeden sona ben üstteyken cok rahat bi sekilde girdi defalarca sordum eşime inanamadım emla yada anestol kullanmadım ben hepinizin Allah yardımcısı olsun :dance::dance::dance::dance:sositososito

inanamıyorummmmmm yaaaaaa walla ağlatcaksınız beni siz bu gün kaydirigubbakcemile3 aylardır ağlamıyorum nasıl duygulandım birazdan toplantıya girecem iyice dağıldımmmm canımmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrr süpersinnnnnn o kadar duygulandımki yazacak söz bulamıyorum kelimeler takıldı kaldı....seninki bana sürpriz oldu ama çok sevindimmmmmma.s.:nazar::hooray:

kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Venüsten
3- Cara
4- Fimu
5- Crescent84
6- Ela _emre
7- Nehir_0685
8- Bembeyazev
9- Yaseminimm
10- Smooty
11- Krizantem78
12- Secir
13- Mmerviss
14- Hayrunemin
15- Tobeornottobe
16- Hayat_acil
17- Mızmız
18- Hephuzunlu

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- :nazar: Derin (06/04/2010) :hooray:
2- :nazar: Besen (06/04/2010) :hooray:
3- :nazar: Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray:
4- :nazar: Cgdm85 (10/04/2010) :hooray:
5- :nazar: G_y (16/04/2010) :hooray:
6- :nazar: Ayumut (...............) :hooray:
7- :nazar: Hayatnur86(25/04/2010):hooray:
8- :nazar: Munisse (27/04/2010) :hooray:
9- :nazar: Kad_er (29/04/2010) :hooray:
10- :nazar: Aysecikkk (30/04/2010) :hooray:
11- :nazar: Guinnes (30/04/2010) :hooray:
12- :nazar: Zerr (30/04/2010) :hooray:

Günaydın baharcım. Ne güzel haberler aldık dimi bu sabah.
bu akşam ya da yarın denemem var olana kadar pes etmiycem ya olacak ya olacak.
iş eşimde bitiyo o inşallah pes etmez:))

iş eşimde bitiyo o inşallah pes etmez:))[/QUOesının ısı kolay bastan gozden cıkarısın adamı olru bıterdelikafadulden kendıen guven yapıcaksın ama olmmasada uzulme belkı o an tedırgınlıkten ınsna pes edıyo ama belkle tekrar dene ok hadı bakalım cok guzel haberlerleeee gel pazartesı ben 7 .30 burdayım hemen gel tamamı

iş eşimde bitiyo o inşallah pes etmez:))[/QUOesının ısı kolay bastan gozden cıkarısın adamı olru bıterdelikafadulden kendıen guven yapıcaksın ama olmmasada uzulme belkı o an tedırgınlıkten ınsna pes edıyo ama belkle tekrar dene ok hadı bakalım cok guzel haberlerleeee gel pazartesı ben 7 .30 burdayım hemen gel tamamı

canım ne kadar erken gidiosun işe, yakın mı o kadar?
Olmaz die azcık tedirginlik var ne de olsa mumdan kalın p...s.
Bende guinnes gbi önce kendi kendime egzersiz yapıcam sonra eşimle deneme yapıcam. hayırlısı olsun. ayıptır sorması erkeğin biraz daha geç b..ş..lması için ne yapmak lazım:kedi: İnşallah çarçabuk yaparız..

heyecan varmıydı ? nasıl bastırdınız heyecanı kaydirigubbakcemile3nerelerde takıldınız ona göre dr yardım isteyecem ayyyy elim ayagım birbirine karıştı hihoyyyt

heyecan varmıydı ? nasıl bastırdınız heyecanı kaydirigubbakcemile3nerelerde takıldınız ona göre dr yardım isteyecem ayyyy elim ayagım birbirine karıştı hihoyyyt

venüstencim heyecan tabiki oluyor,eşine büyük bir rol düşüyo bence,,,ama sen o an çok cesur olacağın için sorun yok,,,o an bizleri düşün ,yenenleri,başaranları düşün,hiç bakma bile sen ,derin nefeslerle kendini rahatlat,ilk girişi yaptın mı gerisi geliyo,bacaklarını eşinin beline doğru sarıver daha rahat alırsın ,,,,tabiki bugün tüm konsantrasyonunu topla,ama illa olacak diye bişey yok sakın umutsuzluğada düşme,,,,

canım ne kadar erken gidiosun işe, yakın mı o kadar?
Olmaz die azcık tedirginlik var ne de olsa mumdan kalın p...s.
Bende guinnes gbi önce kendi kendime egzersiz yapıcam sonra eşimle deneme yapıcam. hayırlısı olsun. ayıptır sorması erkeğin biraz daha geç b..ş..lması için ne yapmak lazım:kedi: İnşallah çarçabuk yaparız..
ılk zamn bızdede o sorun vardı sonra duzenee gırdı ..ıhsallh sorun olmaz kotu syeel rduusnme guzel duusn guzel gecsın ..mum nasıl kolay olduysa ınan bana pe.. oyle kolay oluyo ..ondne egzerszı yap ok

venusten heyecan falan yapma yok bıraz sadece egzersız yaptıgını dusun tamammı kapat gozunu guzel seyelr hayal et....bence cok kolay olucak..ben cok heyecanlıydım ama cok kararlıydım basarıcam dedım zorlandııgm anda resmen beynımle kavga ettım yapıcam yapıcam dıyordum esımde talkın ettı sureklı tamma yavas sakın ol falan doktor gıbıydı canım benımmm...kıyamam hıc adam zevk ııcn yapmadı o an sadece olsun dıye yanı ..ıhsallh cnm dualarım senınle

X