Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hadi başaranları kutlayalımm, sanal parti yapalım

hihoyyyt (Bahar) hihoyyyt (crescent)
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 (Venüs) :teytey::teytey: (Derin & Besen)

:dance:KK43:Rabia) :dance: (Guinness):dance: (ElaEmre)

günün yıldızları :hooray: :hooray: Esmer & munisse

anne adaylarımız Zehra & Ayşecikkk :CüvCüv::CüvCüv: kaydirigubbakcemile (Bahar Rabiayı zorla egzersiz yapmaya götürüyor)

kötükedihüso (Vajinismus ölsün!!!!!)

:nazar::nazar::nazar::sm_cool:KK43:Nurran) ve çocuğu:emir_bebek:
kaydirigubbakcemile5 (MızMız & sldx) hihoyyyt(CGDM85) kaydirigubbakcemile2(Hayat Acil) alkisalkisalkis(Mutlu Umutlu)

yaşasınnnnn:enbuyukkk: oley oley oley

süper olmuş bencede o dans eden kırıtık gibi ağzım kulaklarımda şu an zaten..

günaydın kızlar.. bende çok mutluyum bugün. Akşam koca mumun hepsini aldım valla 10 cm vardı inanamadım gittim geldim denedim oldu her defasındadelikafadulden
parmağıma bişeyler değio diye ağlayan ben en sonunda yaptım. P..s denemesini haftasonu yapıcam. Şu önümdeki bikaç gün iyice buna alışayım die düşündüm.
Baharcııııım allah bin kere razı olsun senden, canımsın..
elacım sen sadece mumlamı yaptın yoksa öncesinde parmak yapmışmıydın. nasıl düşündüğümüz kadar zormu.

Canım ben parmak yapmaya çalışıodum ama çok zorlanıodum açıkçası, iki parmaktaydım en son. venüsün dediği makas hareketini bile yapamadım çok iyi değildim.
Dün akşam emla sürdüm sonra muma eldiven taktım jelledim, ıkındım açılan yere ittirdim işte orda hata yapıomuşum ben direk ittiriodum canım acıodu.
biraz olsun girince sağ sol yaptım benimki sağa doğruymuş yolu buluverdi hiç acımadı ne kadarını ittiysem girdi sevinçten ağlaya ağlaya bikaç kere daha yaptım.. hepsi oldu.
Zamanla emlayı da bırakırım alışsın da iyice.

tebrik ederim 10 cm çok ii alkisalkisalkis mumu kremsizde alabilirsin jelle kayıp gidiyor nasıl aldığını fark etmiyorsun bile nefes alıp vermek çok ömenli p..s denemesindede unutma sakın derin nefes çok işe yarıyor

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 (Venüs) :teytey::teytey: (Derin & Besen)

anne adaylarımız Zehra & Ayşecikkk :CüvCüv::CüvCüv: kaydirigubbakcemile (Bahar Rabiayı zorla egzersiz yapmaya götürüyor)

:nazar::nazar::nazar::sm_cool:KK43:Nurran) ve çocuğu:emir_bebek: kaydirigubbakcemile5 (MızMız & sldx) hihoyyyt(CGDM85) kaydirigubbakcemile2(Hayat Acil) alkisalkisalkis(Mutlu Umutlu)

harika kaydirigubbakcemile3

elacım sen sadece mumlamı yaptın yoksa öncesinde parmak yapmışmıydın. nasıl düşündüğümüz kadar zormu.

Parmak yapmıştım iki parmaktaydım en son..
Mumu daha öncede denemiştim olmamıştı biraz acı hissetmiştim emla sürdüğüm halde.
dün de emla sürdüm hiç acı hissetmedim ayşecik. Doğru yönü bulunca acımadı ilerleyiverdi kendiliğinden. bi de gleitgelen sürdüm onla ilerledi o bitince bebe yağıyla denedim o kadar kolay olmadı ama yine de oldu.. İnan hiç acımadı daha düne kadar bana da garip gelirdi, listede bi ben kalıcam derdim ama sona yaklaştım artık çok umutlu ve çoook mutluyum.

Parmak yapmıştım iki parmaktaydım en son..
Mumu daha öncede denemiştim olmamıştı biraz acı hissetmiştim emla sürdüğüm halde.
dün de emla sürdüm hiç acı hissetmedim ayşecik. Doğru yönü bulunca acımadı ilerleyiverdi kendiliğinden. bi de gleitgelen sürdüm onla ilerledi o bitince bebe yağıyla denedim o kadar kolay olmadı ama yine de oldu.. İnan hiç acımadı daha düne kadar bana da garip gelirdi, listede bi ben kalıcam derdim ama sona yaklaştım artık çok umutlu ve çoook mutluyum.

hafta sonuna kadar bu umudunu kaybetme zemuszemus hiç bir şeyin üzmesine izin verme ve kabusu bitirrr :dance:

tebrik ederim 10 cm çok ii alkisalkisalkis mumu kremsizde alabilirsin jelle kayıp gidiyor nasıl aldığını fark etmiyorsun bile nefes alıp vermek çok ömenli p..s denemesindede unutma sakın derin nefes çok işe yarıyor

Besen sende önce mumla başarmıştın dimi, doğru hatırlıyorum. Haftasonuna kadar mumla devam edicem, haftasonu da p... s denemesi var.. İnşallah herşey yolunda gider de kurtulurum..

hafta sonuna kadar bu umudunu kaybetme zemuszemus hiç bir şeyin üzmesine izin verme ve kabusu bitirrr :dance:

Besencim bir aydır foruma yazıyorum. ondan önce okurdum yazılanları uygulamaya çalışırdım. ne parmakda ne mumda 2,-3 cmden öteye gidememiştim hiç. aynayla da bakamıyodum. Yani öyle kötü bi durumdaydım ki.. Ne annem anlardı halimden ne kardeşim. Keşke daha önce yazmaya başlasaymışım diyorum şimdi. İnanılmaz destek verdiniz hepiniz.

:nazar::nazar::nazar::sm_cool:KK43:Nurran) ve çocuğu:emir_bebek: kaydirigubbakcemile5 (MızMız & sldx) hihoyyyt(CGDM85) kaydirigubbakcemile2(Hayat Acil) alkisalkisalkis(Mutlu Umutlu)

çok güzel bi parti bende katılayımmbayanssulusmilesositososito

Besencim bir aydır foruma yazıyorum. ondan önce okurdum yazılanları uygulamaya çalışırdım. ne parmakda ne mumda 2,-3 cmden öteye gidememiştim hiç. aynayla da bakamıyodum. Yani öyle kötü bi durumdaydım ki.. Ne annem anlardı halimden ne kardeşim. Keşke daha önce yazmaya başlasaymışım diyorum şimdi. İnanılmaz destek verdiniz hepiniz.

evet bu forumdakilerin bize verdiği destek anlayış tartışılamaz bende kimseyle konuşamazdım eşimden başka kimseninde durumdan haberi yokki burdaki arkadaşlar sayesinde başardım

bende parmak egzersizi yapıyordum ama bir gün yapsam üç gün yapmıyordum ve rahatsız ediyordu beni söylerken çok garip geliyor ama mum çok daha rahat bu dertle ilk karşılaştığımda eşimden öğrenmiştim ben vajinismus olduğumu ne olduğunu bile bilmiyordum o evlenmeden önce araştırmış kaydirigubbakcemile3 ya başıma böyle bişey gelirse diye kortuğuda başına geldi garibimin :) egzersiz yapman gerek dedi nasıl dedim parmakla diyince kızmıştım bide ona saçmalama parmak girermi hiç diye ama giriyomuş denedim öğrendim kaydirigubbakcemile3 allah kimseye vermesin

bayıldım cnm aferin kız senden baska düşünen yok anne adaylarını pabucumuz dama atıldı diyordum:)süper olmuşalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

selam kızlarr,başaran arkadaşlarımı tebrik ediyorum,bizler içinde dua edin,parti de ben de olmak istiyorumm guinnesss......:)

X