- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #14.921
ıste bu superrr ellerıne saglık ..rabıa gordunmu bızı......
Gördüm canım çok güzel olmuş ve gerçekten çok doğru.Baharcım bana yardıma devam sırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıste bu superrr ellerıne saglık ..rabıa gordunmu bızı......
hadi başaranları kutlayalımm, sanal parti yapalım
hihoyyyt (Bahar) hihoyyyt (crescent)
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 (Venüs) :teytey::teytey: (Derin & Besen)
:danceRabia) :dance: (Guinness):dance: (ElaEmre)
günün yıldızları :hooray: :hooray: Esmer & munisse
anne adaylarımız Zehra & Ayşecikkk :CüvCüv::CüvCüv: kaydirigubbakcemile (Bahar Rabiayı zorla egzersiz yapmaya götürüyor)
kötükedihüso (Vajinismus ölsün!!!!!)
:sm_coolNurran) ve çocuğu
kaydirigubbakcemile5 (MızMız & sldx) hihoyyyt(CGDM85) kaydirigubbakcemile2(Hayat Acil) alkisalkisalkis(Mutlu Umutlu)
yaşasınnnnn:enbuyukkk: oley oley oley
elacım sen sadece mumlamı yaptın yoksa öncesinde parmak yapmışmıydın. nasıl düşündüğümüz kadar zormu.günaydın kızlar.. bende çok mutluyum bugün. Akşam koca mumun hepsini aldım valla 10 cm vardı inanamadım gittim geldim denedim oldu her defasındadelikafadulden
parmağıma bişeyler değio diye ağlayan ben en sonunda yaptım. P..s denemesini haftasonu yapıcam. Şu önümdeki bikaç gün iyice buna alışayım die düşündüm.
Baharcııııım allah bin kere razı olsun senden, canımsın..
slm canlar...vajinusmus kanald doktorumda anlatıloıyo bende msjlara bakarken şimdi burası gözüme carptıda izleyin isterseniz..
teşekkürler canım, şu an reklam arası ama hemen açtım
Canım ben parmak yapmaya çalışıodum ama çok zorlanıodum açıkçası, iki parmaktaydım en son. venüsün dediği makas hareketini bile yapamadım çok iyi değildim.
Dün akşam emla sürdüm sonra muma eldiven taktım jelledim, ıkındım açılan yere ittirdim işte orda hata yapıomuşum ben direk ittiriodum canım acıodu.
biraz olsun girince sağ sol yaptım benimki sağa doğruymuş yolu buluverdi hiç acımadı ne kadarını ittiysem girdi sevinçten ağlaya ağlaya bikaç kere daha yaptım.. hepsi oldu.
Zamanla emlayı da bırakırım alışsın da iyice.
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 (Venüs) :teytey::teytey: (Derin & Besen)
anne adaylarımız Zehra & Ayşecikkk :CüvCüv::CüvCüv: kaydirigubbakcemile (Bahar Rabiayı zorla egzersiz yapmaya götürüyor)
:sm_coolNurran) ve çocuğu kaydirigubbakcemile5 (MızMız & sldx) hihoyyyt(CGDM85) kaydirigubbakcemile2(Hayat Acil) alkisalkisalkis(Mutlu Umutlu)
elacım sen sadece mumlamı yaptın yoksa öncesinde parmak yapmışmıydın. nasıl düşündüğümüz kadar zormu.
Parmak yapmıştım iki parmaktaydım en son..
Mumu daha öncede denemiştim olmamıştı biraz acı hissetmiştim emla sürdüğüm halde.
dün de emla sürdüm hiç acı hissetmedim ayşecik. Doğru yönü bulunca acımadı ilerleyiverdi kendiliğinden. bi de gleitgelen sürdüm onla ilerledi o bitince bebe yağıyla denedim o kadar kolay olmadı ama yine de oldu.. İnan hiç acımadı daha düne kadar bana da garip gelirdi, listede bi ben kalıcam derdim ama sona yaklaştım artık çok umutlu ve çoook mutluyum.
tebrik ederim 10 cm çok ii alkisalkisalkis mumu kremsizde alabilirsin jelle kayıp gidiyor nasıl aldığını fark etmiyorsun bile nefes alıp vermek çok ömenli p..s denemesindede unutma sakın derin nefes çok işe yarıyor
hafta sonuna kadar bu umudunu kaybetme zemuszemus hiç bir şeyin üzmesine izin verme ve kabusu bitirrr :dance:
:sm_coolNurran) ve çocuğu kaydirigubbakcemile5 (MızMız & sldx) hihoyyyt(CGDM85) kaydirigubbakcemile2(Hayat Acil) alkisalkisalkis(Mutlu Umutlu)
Besencim bir aydır foruma yazıyorum. ondan önce okurdum yazılanları uygulamaya çalışırdım. ne parmakda ne mumda 2,-3 cmden öteye gidememiştim hiç. aynayla da bakamıyodum. Yani öyle kötü bi durumdaydım ki.. Ne annem anlardı halimden ne kardeşim. Keşke daha önce yazmaya başlasaymışım diyorum şimdi. İnanılmaz destek verdiniz hepiniz.
canımm benım hıoc senı unuturmuyuz ask olsun ...dualrım senınle bebıısmıze bak bakayım teyzelerınden slm soyle ..kızlar ögleden sonra bebişime bakmaya gidiyoruz ultrasona 2 aylık oldu dua edinde iydir inş.
Zehra Allah yardımcın olsun canım,inşlh bebişin sağlıklı ve sıhhatlidir ,