Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok sevindim canım tebrikler:hooray: lütfen ayrıntıları anlat bizede ...

kızlar doktora sordumm...kayganlastırıclkar spremlerı oldurmuyorlarmıs

Günaydın herkeseeeee

zaten bence kayganlaştırıcı spermleri öldürse insanlar doğum kontrolü olarak hormonsuz yan etkisiz kayganlaştırıcı kullanırdı ve doğum kontrol hapı, prezervatif vs vs piyasaları tarih olurdu diyorum.

aaaa ne güzelll
bende tebrik ediyorum ikinizide. Süpersiniz!

Munisse zaten senden bayağı bi ümitliydim yakında başaracak olan arkadaşlar zaten burdan renk veriyo bence....tabi ben hariçkaydirigubbakcemile3 ben yapıcam diye ahkam kesip fıssssss diye havası ertesi sabah çıkanlardanım :lepi::lepi:

Senin nasıl gidiyor guinness egzersizler?hangi aşamadaydın p..s denemesine geçmiştin yanlış hatırlamıyorsam.Darısı bizim başımıza İnşallah...

günaydın kızlar.. bende çok mutluyum bugün. Akşam koca mumun hepsini aldım valla 10 cm vardı inanamadım gittim geldim denedim oldu her defasındadelikafadulden
parmağıma bişeyler değio diye ağlayan ben en sonunda yaptım. P..s denemesini haftasonu yapıcam. Şu önümdeki bikaç gün iyice buna alışayım die düşündüm.
Baharcııııım allah bin kere razı olsun senden, canımsın..

Ne güzel canım ya bende mumla denemeye çalıştım ama yapamamıştım ilerletemiyordum.Kaç parmaktan sonra geçtin muma? Muma birşeyler sardınmı nasıl yaptın anlatırmısın biraz.

tebrık ederım bıtanem ..bır kac gun mumla yap hafta sonu zaten pe... basaracak sın ..buna ınan ...alkisalkisalkis

Ne güzel canım ya bende mumla denemeye çalıştım ama yapamamıştım ilerletemiyordum.Kaç parmaktan sonra geçtin muma? Muma birşeyler sardınmı nasıl yaptın anlatırmısın biraz.

Canım ben parmak yapmaya çalışıodum ama çok zorlanıodum açıkçası, iki parmaktaydım en son. venüsün dediği makas hareketini bile yapamadım çok iyi değildim.
Dün akşam emla sürdüm sonra muma eldiven taktım jelledim, ıkındım açılan yere ittirdim işte orda hata yapıomuşum ben direk ittiriodum canım acıodu.
biraz olsun girince sağ sol yaptım benimki sağa doğruymuş yolu buluverdi hiç acımadı ne kadarını ittiysem girdi sevinçten ağlaya ağlaya bikaç kere daha yaptım.. hepsi oldu.
Zamanla emlayı da bırakırım alışsın da iyice.

Senin nasıl gidiyor guinness egzersizler?hangi aşamadaydın p..s denemesine geçmiştin yanlış hatırlamıyorsam.Darısı bizim başımıza İnşallah...

şu an mola veriyorum canım (reglim malesef). evet p..s denemelerindeydim iyice karartmıştım gözümü ama bir defasında zamanlamayı tutturamadık heyecandan sonrada regl oldum, olsun şakkıdı yine yaparız sekiz ay bekledik bir kaç gün daha bekleriz. İnşallah canım tez zamanda hepimiz kurtuluruz, sanırım sen de aynı aşamadaydın dimi?

Evet canım bende aynı aşamadayım ve şu anda regl yim:) ben hiç mum yapmadım bakalım hayırlısı olsun.

Anladım canım emla gerçekten işe yarıyor sanırım.Ben kullanmıyorum anestol var onu denedim oda fena değil aslında ama şimdilik kremsiz yapıyorum.Regl bitince devam edicem inşallah egzersizlere.

kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Guinnes
3- Venüsten
4- Cara
5- Fimu
6- Crescent84
7- Ela _emre
8- Kad_er
9- Bembeyazev
10- Yaseminimm
11- Smooty
12- Krizantem78
13- Zerr
14- Mmerviss
15- Hayrunemin
16- Tobeornottobe
17- Hayat_acil
18- Mızmız
19- Hephuzunlu
20- Aysecikkk
21- Nehir_0685

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- Derin (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
2- Besen (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
3- Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
4- Cgdm85 (10/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
5- G_y (16/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
6- Ayumut (...............) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
7- Hayatnur86(25/04/2010):hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
8- Munisse (27/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

Canım bende anestolda emla da epeydir vardı. kullanıyodum zaman zaman olmuyodu. Sanırım biraz cesaretlendim ben.Bahar sağolsun epey destek verdi.
Biraz olsun girince ki hepimizde azıcık olsun girio mum ya da parmak içerde sağa sola doğru ittir..
Ben dün öyle yaptım sağ sol denerken sağa doğru kayıverdi önünde hiç bir şey yok bomboş gidiverdi şoktaydım o şekilde eşimin yanına koşacaktım nerdeyse..

günaydınlar hihoyyyt

munissecim canımmmmmmm tebriklerrrrrrr a.s.inşallah vajinin ortadan kalkmasıyla beraber tüm sorunlarınız çözülür....eşinle beraber çok mutlu olursunuz minicik bebişleriniz olur son aşamalarla ilgili ip uçlarınızı bekliyorum hihoyyyt

hadi başaranları kutlayalımm, sanal parti yapalım

hihoyyyt (Bahar) hihoyyyt (crescent)
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 (Venüs) :teytey::teytey: (Derin & Besen)

:danceRabia) :dance: (Guinness):dance: (ElaEmre)

günün yıldızları :hooray: :hooray: Esmer & munisse

anne adaylarımız Zehra & Ayşecikkk :CüvCüv::CüvCüv: kaydirigubbakcemile (Bahar Rabiayı zorla egzersiz yapmaya götürüyor)

kötükedihüso (Vajinismus ölsün!!!!!)

:sm_coolNurran) ve çocuğu kaydirigubbakcemile5 (MızMız & sldx) hihoyyyt(CGDM85) kaydirigubbakcemile2(Hayat Acil) alkisalkisalkis(Mutlu Umutlu)

:hooray: (nehir) :hooray: (ayumut) :dance: (G_Y) :teytey: (Kader) :teytey: (fimu) :teytey: (cara)

yaşasınnnnn:enbuyukkk: oley oley oley

Son düzenleme:
ıste bu superrr ellerıne saglık ..rabıa gordunmu bızı......

cokacimcoook :içelim: menude ne var hihoyyyt sanırım yemek konusunda en beceriklimiz derin delikafaduldendaha kahvaltı yapmadım açımmmm

tebrikler arkadaşım darısı başımıza dua et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…