- 23 Şubat 2010
- 716
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #14.901
kızlaaarrr ben dün başardım çok mutluyum darısı hepinizin başına inşallah şimdi okula gidiyorum dönünce detayları anlatırım hepinize çooook teşekkür ederim sizlerin sayesinde başardım özellikle baharcım sana teşekkür ederim.bunları yazdığa inanamıyorummmmmm.:)))))))
kızlar doktora sordumm...kayganlastırıclkar spremlerı oldurmuyorlarmıs
aaaa ne güzelll
bende tebrik ediyorum ikinizide. Süpersiniz!
Munisse zaten senden bayağı bi ümitliydim yakında başaracak olan arkadaşlar zaten burdan renk veriyo bence....tabi ben hariçkaydirigubbakcemile3 ben yapıcam diye ahkam kesip fıssssss diye havası ertesi sabah çıkanlardanım :lepi::lepi:
günaydın kızlar.. bende çok mutluyum bugün. Akşam koca mumun hepsini aldım valla 10 cm vardı inanamadım gittim geldim denedim oldu her defasındadelikafadulden
parmağıma bişeyler değio diye ağlayan ben en sonunda yaptım. P..s denemesini haftasonu yapıcam. Şu önümdeki bikaç gün iyice buna alışayım die düşündüm.
Baharcııııım allah bin kere razı olsun senden, canımsın..
tebrık ederım bıtanem ..bır kac gun mumla yap hafta sonu zaten pe... basaracak sın ..buna ınan ...alkisalkisalkisgünaydın kızlar.. bende çok mutluyum bugün. Akşam koca mumun hepsini aldım valla 10 cm vardı inanamadım gittim geldim denedim oldu her defasındadelikafadulden
parmağıma bişeyler değio diye ağlayan ben en sonunda yaptım. P..s denemesini haftasonu yapıcam. Şu önümdeki bikaç gün iyice buna alışayım die düşündüm.
Baharcııııım allah bin kere razı olsun senden, canımsın..
Ne güzel canım ya bende mumla denemeye çalıştım ama yapamamıştım ilerletemiyordum.Kaç parmaktan sonra geçtin muma? Muma birşeyler sardınmı nasıl yaptın anlatırmısın biraz.
Senin nasıl gidiyor guinness egzersizler?hangi aşamadaydın p..s denemesine geçmiştin yanlış hatırlamıyorsam.Darısı bizim başımıza İnşallah...
tebrık ederım bıtanem ..bır kac gun mumla yap hafta sonu zaten pe... basaracak sın ..buna ınan ...alkisalkisalkis
şu an mola veriyorum canım (reglim malesef). evet p..s denemelerindeydim iyice karartmıştım gözümü ama bir defasında zamanlamayı tutturamadık heyecandan sonrada regl oldum, olsun şakkıdı yine yaparız sekiz ay bekledik bir kaç gün daha bekleriz. İnşallah canım tez zamanda hepimiz kurtuluruz, sanırım sen de aynı aşamadaydın dimi?
Canım ben parmak yapmaya çalışıodum ama çok zorlanıodum açıkçası, iki parmaktaydım en son. venüsün dediği makas hareketini bile yapamadım çok iyi değildim.
Dün akşam emla sürdüm sonra muma eldiven taktım jelledim, ıkındım açılan yere ittirdim işte orda hata yapıomuşum ben direk ittiriodum canım acıodu.
biraz olsun girince sağ sol yaptım benimki sağa doğruymuş yolu buluverdi hiç acımadı ne kadarını ittiysem girdi sevinçten ağlaya ağlaya bikaç kere daha yaptım.. hepsi oldu.
Zamanla emlayı da bırakırım alışsın da iyice.
ıste bu superrr ellerıne saglık ..rabıa gordunmu bızı......hadi başaranları kutlayalımm, sanal parti yapalım
hihoyyyt (Bahar) hihoyyyt (crescent)
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 (Venüs) :teytey::teytey: (Derin & Besen)
:danceRabia) :dance: (Guinness):dance: (ElaEmre)
günün yıldızları :hooray: :hooray: Esmer & munisse
anne adaylarımız Zehra & Ayşecikkk :CüvCüv::CüvCüv: kaydirigubbakcemile (Bahar Rabiayı zorla egzersiz yapmaya götürüyor)
kötükedihüso (Vajinismus ölsün!!!!!)
:sm_cool Nurran) ve çocuğu kaydirigubbakcemile5 (MızMız & sldx) hihoyyyt(CGDM85) kaydirigubbakcemile2(Hayat Acil) alkisalkisalkis(Mutlu Umutlu)
yaşasınnnnn:enbuyukkk: oley oley oley
ıste bu superrr ellerıne saglık ..rabıa gordunmu bızı......
kızlaaarrr ben dün başardım çok mutluyum darısı hepinizin başına inşallah şimdi okula gidiyorum dönünce detayları anlatırım hepinize çooook teşekkür ederim sizlerin sayesinde başardım özellikle baharcım sana teşekkür ederim.bunları yazdığa inanamıyorummmmmm.:)))))))