- 2 Mart 2010
- 893
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #14.861
teşekkür ederim bahar ve nehircim,emla kullanmamıştım,bide öyle deneyeyim bakalım,
:Saruboceq:şimdi ben cıkıyorum dularımdasın basaracagına emınım Rabbım yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq:
hic korkma canım hic agrın sızın olmaz sayet acıycagından korkuyorsan emlayla dene bıde gleit gel sür cok faydasını görürsün egzersizlerini yaparkende
(ben vajınusmus falan degılım kendımı kandırıyorum) bu cumleyı seslı seslı 20-25 kere de beynıne hükmetmiş oluyorsun
kızlarrrr bebek baska bahara kaldı gene mafoldumben
canım sen devam edıyormusun bebiş calılmalarına devam edıyorsan sana bır sey sorcam gleıt gel spermı öldürür mü? bir fikri olan varsa bana yardımcı olsun :çok üzgünüm:
15,30 itibariyle kurtuldum bu illetten çok mutluyum darısı başınıza[/QUOT
AMİNNN,tebrik ederim arkadaşım,nasıl yendin
15,30 itibariyle kurtuldum bu illetten çok mutluyum darısı başınıza
Merhaba kızlar, nasılsınız?
canım tebrikler darısı hepimizin başına inşallah:)15,30 itibariyle kurtuldum bu illetten çok mutluyum darısı başınıza
merhaba Derin h.g iyiyim cok şükür egzersizlerde aşama kaydettikce düzeliyor moralim :)
kızlar bu arada ben de kurtuldum diyebilmek isterdim ama maaalesef deneme yapamadıkkkk.keşke yapsak da olmasa ona üzülmeyeceğim artık ama bizim problemimiz deneme yapmıyoruz eşim istemiyor offff zorla yaptıracak halim yok ne yapıyım elimden geleni yaptım o çabalamıyor bu beni vajiden daha çok yıprtıyorrr.sanırım uzunca bi süre deneme yapamıycam neyse egzersizlere devam eder,sizin güzel haberlerinize motive olurum artık Allah yardımcımız olsunn!!!
yani yensem bile sorun devam edebilir o da güzellBenim eşim de öyleydi...
Düşün ben vajiyi yeneli nerdeyse 1 ay oldu ve yendiğimizden sonra sadece 1 defa yaptık...
yani yensem bile sorun devam edebilir o da güzell( sen ne düşünüyorsun peki???yani çözüm yolu bulmaya çalışıyor musun konuşuyor musun ya da boş mu verdin???