- 1 Nisan 2010
- 1.415
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #14.881
tedavi bugün başlıyor kızlar şimdi çıkıyorum dua edin...
15,30 itibariyle kurtuldum bu illetten çok mutluyum darısı başınıza
desene aynı durumdayız ben de egzersizlerde tamamen kendi gayretimle ilerledim.ne yapalım sonumuz hayır olsun:)Valla canım vajiyi çözmek için de hep ben uğraştım...
Şimdi çözdüğüm için gayet rahat kafam...
O yüzden de hiç umrumda değil, en azından sorun bende değil artık, kendi düşünsün...
kızlar bendede vajinusmus var parmak egzersizini ilk defa dün yaptk ve çok rahat oldu ama korkuyorum
canım sen devam edıyormusun bebiş calılmalarına devam edıyorsan sana bır sey sorcam gleıt gel spermı öldürür mü? bir fikri olan varsa bana yardımcı olsun :çok üzgünüm:
korkulcak hiç bir şey yok canım..bunu söylüyorum çünkü zamanında boşu boşuna çok korktum..parmak egzersizleri güzel ilerliyorsa sen bu işi halledersin.amacın her gün 1 gün öncekinden daha ileride olmak olsun..yani bugün ne yapıyorsan ertesi gün biraz daha katarak yap.kendine güvenin olsunn..bunu herkes zevk için yapıyor..acı duymayı unut.nefes egzersizi yaparak parmak egzersizi yap.eminim en kısa sürede başarıcaksın..çünkü en zoru ilk etaptır..sen onu aşmışsın
[/QUOTE]Pre~Seed
Kişisel Nemlendirici
Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.
Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.
Ayrıca, Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vaginal sorunlara sebep olabilir, spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir.
Bu tip rahatsızlığı olan bayanlar yada bu vajinal kuruluk problemi yaşayanlar Pre~Seed Kişisel Nemlendiriciyi güvenle kullanabilir.
Pre~Seed Amerikan INGFertility Firması tarafından üretilen ve Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.
* Fertilite (Doğurganlık-Yumurtlama ) dönemindeki servikal mukusa uygun ph yapısındadır.
* Özellikle spermlere hasar vermemek amacıyla üretilmiştir.
* Antioksidan destek için katkılıdır.
* Dahili uygulama da vajina ve serviksi kaplar.
* Klinik olarak denenmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.
-alıntı-
[/QUOTE]Pre~Seed
Kişisel Nemlendirici
Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.
Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.
Ayrıca, Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vaginal sorunlara sebep olabilir, spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir.
Bu tip rahatsızlığı olan bayanlar yada bu vajinal kuruluk problemi yaşayanlar Pre~Seed Kişisel Nemlendiriciyi güvenle kullanabilir.
Pre~Seed Amerikan INGFertility Firması tarafından üretilen ve Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.
* Fertilite (Doğurganlık-Yumurtlama ) dönemindeki servikal mukusa uygun ph yapısındadır.
* Özellikle spermlere hasar vermemek amacıyla üretilmiştir.
* Antioksidan destek için katkılıdır.
* Dahili uygulama da vajina ve serviksi kaplar.
* Klinik olarak denenmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.
-alıntı-
cıddımısın sen yaaaaaaaaa supersın tebrık ederım gozun aydın bıttı gıttı gelınce detayları anlat :lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlaaarrr ben dün başardım çok mutluyum darısı hepinizin başına inşallah şimdi okula gidiyorum dönünce detayları anlatırım hepinize çooook teşekkür ederim sizlerin sayesinde başardım özellikle baharcım sana teşekkür ederim.bunları yazdığa inanamıyorummmmmm.:)))))))
kızlaaarrr ben dün başardım çok mutluyum darısı hepinizin başına inşallah şimdi okula gidiyorum dönünce detayları anlatırım hepinize çooook teşekkür ederim sizlerin sayesinde başardım özellikle baharcım sana teşekkür ederim.bunları yazdığa inanamıyorummmmmm.:)))))))