- 5 Ağustos 2009
- 121
- 0
- 36
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.401
yaaa bu aralar eşim bana hiç çekici gelmıyorrrr:sinifsinif:acaba bu egzersiz olayları fılan var ya ondanmı bi mesafe koymaya çalışıyorumCADIARZUama ne alaka yawwww:bbo:ayyyy offff offff bi bitkinlik uyuşukluk var üzerimde-tatlicadiarzu-içimden hiçbi şey gelmiyormirmirmirmir
karamel Hiç doktor şunu diyecek sonra ilişki diyecek diye kendini hiç kasıp düşünme.Bak 1 parmak almışsın , rahatladığın zaman 2. parmağa geç.İşaret ve orta parmağını "küs" işareti yaparak ve jelleyerek yavaş yavaş ve hafif ıkınarak dene inan oda 1 parmağın gibi kolay olacak.İlişkiyi şimdi düşünme zaten parmağı başardığında kendine olan güvenin gelecek..Az kaldı..başaracaksın canım ..a.s.
kızlarrrrrrrrr bugün 2 parmak egzersizini doktor da başardım ve hafif bi ağrı oldu o kadar sonra eşimle evde 2 parmağı denedik o da oldu çok mutluyuuuuuuuum bi de deneme yaptık birazın8ı içime alabildim hayat çok güzellllllllllll salı doktora son kez gitcez ve bitecek dedi doktor hazırım ve rahatım sakın korkamayın acısı sinek ısırığı kadar ve hemen geçiyo olucak biliyorum mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmalkisalkisalkis
tebrik ederim karameeeeeeeeel darısı benim ve diğer vajililerin başınaaa :enbuyukkk:
çok teşekkür ederim alevsi ben birde bi iğne okudum o iğneyi olunca işlem tamam ilişkiye hazır hale geliyormuşun bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
ya kızlar bugün eşimle bi deneme yapayım dedim bolca emla sürdüm orası felaket uyustu hissettim ama yinede izin vermedimmmmmmm :umursamaz: offf yaaa yine yapamadık bi de esiminde konsantresi bozuldu ben ona bagırdım o bana bagırdı kavga ettik şimdi konuşmuyoruz :1no2: off ya ne kadar uyusrsa uyussun bacaklarım yine kasıldı işte moralim bozuldu evet erken davrandım egzersize devam etmeliyim belki ama yapamadım yine mafoldumben
kızlarrrrrrrrr bugün 2 parmak egzersizini doktor da başardım ve hafif bi ağrı oldu o kadar sonra eşimle evde 2 parmağı denedik o da oldu çok mutluyuuuuuuuum bi de deneme yaptık birazın8ı içime alabildim hayat çok güzellllllllllll salı doktora son kez gitcez ve bitecek dedi doktor hazırım ve rahatım sakın korkamayın acısı sinek ısırığı kadar ve hemen geçiyo olucak biliyorum mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmalkisalkisalkis
canım istedin kadar sor her gün sor ben yılmam cevap yazmakta sizler gibiydim yaşadım istiyorumki herkes yensin hergün güzel haberler alalım...canım ben 2 3 ay ama sürekli olmamak kaydıyla kendimi sıkmadan canım istedikçe parmak egzersizi yaptım vazelinle falan ilişki esnasında sadece spreyi kullandım belimin altına yastık koydum hadi dedim deniz yapacaksın sık dişini eşim oldu dedinde inanmadım şaka yapıyo sandım ama bakın her zaman söylüyoruum o anda istekli olmak gerek gerçekten ben eşimden 1 ay ayrıydım yani açık açık yazamıyorum kızlar istekli olun denem aşamasında her zaman yapıyomuşsunuz gibiş davranın unutun vajiyi flan o ön şey olayınıda uzun tutun...hadii ayaz ya aaaaa başla artık egzersizlere inan bak 2 3 defa yapmaya çalış çok işe yarıcak kendine güvenin gelecekhihoyyytopuyorumnanaktandenizcek canım emla bide sprey alıp başlıycam inşallah sen ne kadar süre devam ettin parmak egzersızlerıne?egzersızlerden ne kadar süre sonra ilişki gerçekleşti?ilişki esnansında krem vs kullandın mı?walla senınde işin zor aynı soruları defalarca cevaplıyorsunkafamçokkarıştışimdiiçimden bu iş hemen olsa bıtse dıye geçiriyom şimdide eşim bebeiş istiyor yawww biraz önce dogum için hastanelere fılan baktıkbenim eşimde ters walla!!!çok pis kafam karıştıııııııııılaelaelaelaelaeah bende bi başardım desem diğer vajılı hatunlara yardım etsem destek olsam ahhhhh ahhhhhhhhhhh nerde o gunler:Saruboceq:ALLAHIM bu mubarek gunlerde dualarımızı kabul etse bu sorunu goz acıp kapayana dek aşsakkkk kurtulsam offff yaaaa inşallahhhhhh
karamelll canım çok ilerlemişsin evet mutlu son yaklaşmış bak bu kadar yol almışsın sakın pes etmeee....bundan sonrası çok kolay olcak acı yırtık kanama yok kıslar böle şeyler dilek arkadaşım anlatmış zaten korkmayın hepsi bizim kafamızda büyüttümüz şeyelerkaydirigubbakcemile5kızlarrrrrrrrr bugün 2 parmak egzersizini doktor da başardım ve hafif bi ağrı oldu o kadar sonra eşimle evde 2 parmağı denedik o da oldu çok mutluyuuuuuuuum bi de deneme yaptık birazın8ı içime alabildim hayat çok güzellllllllllll salı doktora son kez gitcez ve bitecek dedi doktor hazırım ve rahatım sakın korkamayın acısı sinek ısırığı kadar ve hemen geçiyo olucak biliyorum mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmalkisalkisalkis