Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm benim ben 17 günlük evliyim..ama sanki 5 yıl gibi mafoldumben ama sana doktor parmagını sokabildiğine göre demekki sende yapabilirsin cnm ya bi dene istersen a.s

ayy canımm yaa çokk yenii daha olurr canını sıkma ben 3 yıldır uğraşıyorumm.ama sen erteleme canımm bizim ki biraz erteleme olduu şimdide çocuk istiyorumm işte o zaman insann kötü olyo.üzme kendini eşin anlayışlı mı bu oçokk önemlii.

cnm dokotr yine sana sokabilmiş kadın sadece baktı bana ben tuttum ona dokundurtmadımm agladıım :Saruboceq: kızlık zarı hakkında dedi ki yarısı yırtılmış yarısı yırtılmamış dedi ne demekse bu senağlama düşünsene ilk gece yapmadık titreme kasılma itmeee diğer günlerde aynı ..sonra bi şekilde dişimi sıkım izin verim deidm ucu girdi patlayacakmış gibi bi sancı allahtan kan geldi die sevindik ama bunun üstüne o gün bugündür hiç izin vermiyorum yanıma yaklaştırmıyorum :umursamaz: en sonunda işte yırtıldı mı yırtılmadı mı die doktora gittik o da öle dedi fisfisfis anlıcan sanırım o yırtılmadı ben parmaklarımı sokabiliorum ama eşimin p...ni şuan alacak cesaret hala yok ve alsam bile yine acıcak sanırım baksana tam yırtılmamış senağlama

cnm eşim çok anlayışlı allaha şükür ki :Saruboceq: ama işte ben korkudan zangır zangır titriyorum onla birlikte olmayı denemek istemek düşüncesini düşünmekten bile. parmak egzersizlerinde bile daracık yaaa yani duvar hep önümde devamlı nefesle birlikte sokabiliorum ama eşim denese devamlı benim nefes alıp vermöemi beklemz sokmak ister ve yine olmaz iice moralim bozulur die korkuyorummm lmaz:

yokk canımm bakk benim zarr yırtılmış ama kan gelmedi meğer esnekmiş.doktor öyle dedi,ilkte korkmuşsun sen o yüzden olmuyoo.canımm bunu başaralımm bakk diyecez ki ne kadar zaman kaybetmişiz.ben öyle diyorumm.zar işini unut canım benim hiç acımadı acımaz merak etme kendini kasmamaya çalışş.bende tam ilişki olmuyo eşime izin veriyorum.

işte o duvar yokmuş aslında benimde öyle oluyoo ilşkinin ortasında ama doktora sordum kasmaktan olur dedi.erkekler bu konuda daha hassas oluyo yavaş davranır eminim ki sen sadece ilk girişe izin verrr

cnm tam ilişki olmuo derken ne demek istiosun yani tam girmio mu kusura bakmna çok açık oldu ama anlamadım :uhm: eger öleyse işte benim de öle oldu duvara çarpınca kalakaldı ve şiddetli patlama noktasında bi ağrıı senağlama bacaklarım kasılıydı ama o yüzden kesinn ..canım inş en kısa zamanda atlatırız daaa biz de yendikkk die sesleniriz KK ya...bunu düşünmek bilke şimdilik hayal gibi mafoldumben..rabbim inş sana da nur topu gibi bi çocuk ihsan ederrrrrr

canımm çokk sağoll innşş bu hayırlı günlerde olurda çocuklarımıza kavuşuruzz aminn canımm.eşime izin veriyorum ama yarıya kadar girebiliyo sonrası yokk.seninde mi aynı dedim.çünkü çoğu vajinusmuslar ilişkiye hiç izin vermiyomuşta

cnm ben eşimi yanıma bile yaklaştırmıyorum ama dedim ya kızlık zarım yarı da olsa yırtılmış işte o yırtılması için denediğimizde tabi benim bacaklar kazık gibiyken sadece ucu girdi zorlarken zorlarken ben onu fırlattım giremedi şimdi o parmağıma gelen şeyden dolayı ilerleyemedi bi de seninde dediğin gibi coooooooook kasmıştım kendimi ve zangır zangır titreyerk aglıodum o gün bugündür eşim garibim denemek istiyorum bile diyemio zaten ben deneyelim dediğim de de öpüşmeye bile izin vermiyorummm kaçıyorum oradan...yani sadece acaba yapabilecekmiyim die deneyelim diorum ama bu fikir aklıma gelince bacaklarım kasılıp kalıo :çok üzgünüm:

canımm benimde hala kasılıyo ama böyle olması işte pisikolojik.kötü düşünceleri atmak lazım.doktorum bana dedi ki bakk anestol verdi bide fitil verdi dedi ki sende dene istersen eşinde prezervatif takacak dedi çünkü kaygan oluyomuş rahat olur dedi afedersin ama anllatıyorum böyle şimdi bende mantar problemi varr geçti biraz daha bekle adetten sonra dene dedei bakalım ne olcakk.olmazsa pisikolağa göndercek.

dur bakim su parmak egzersizlerinde bi rahat edeyim zaten parmak egzersizi sırasında ilişki denemek yasakmış tekrar bi deneyelim barii :lepi:

canımm bakk ne güzell parmak egzersizlerini yapabilmen bak ben ona cesaret edemiyomm yapamam gibime geliyoo

cnm p...i deneyebildiğine göre parmagı daha kolay alırsın.yaparsın bak bi dene.parmagına jel yada vazelin sür vajinana da sür.sonra derin nefes al ıkınırken parmagını it sonra derin nefes al nefesini verirken parmagını it bak nasıl kolayca kayıverio içeriye ..ben yapıosam sen daha kolay yaparsın kaydirigubbakcemile5

ayy canımm sağoll denicemm bakalım.sende parmak egzersizlerinden sonra ilişkiyi ene bence bu daha kolay olcakk seninn eminimm.daha yolun başındasınn kararlı ol.ilerde çocuk isteyince daha zor oluyoo.baştan hallet canım.doktor dedi ki bu işi halletmeden çocuk olmaz dedi.çocuk olursada daha zorlanırsınız dededii

evet ya canım çok saol beni bugün çok motive ettin denicemmm çarşamba günü ..sende muhakkak yarın parmak dene bak olcak sen bile şaşıracaksın ben de asla yapamam olmasss parmak alamam diodum ama saolsun burdaki denizcek,alevsi,Melis,Ece,whatsup sayesinde onların yazdıklarını okuduktan sonra bana bi, cesaret geldi yaptımm kaydirigubbakcemile2

Albenim bence doktor yanlış ifade etmiş. Ben ilk defa böyle bişey duydum. Zaten zar parçalanmaz ya da yırtık pırtık olmaz. Yarısı yırtılmış ne demek anlam veremedim. Zar tek yerden yırtılır. Onu da şurdan biliyorum bende kan gelmemişti. Nedenini sorduğumda doktor bana zarda kılcal damarlar var ama her yerinde değil, yırtıldığı yer damarın çok az olduğu yerdir demişti. Yani öyle bi ordan bi burdan yırtılsa ölme eşşeğim ölme. Bir daha zardan kaynaklı bi acı yaşıycağını sanmıyorum ki zaten zarda sinir olmadğını o yüzden zardan dolayı canımızın yanmıycağını söylüyolar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…