Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben de 3 ay çektim ama kurtuldum bu illetten çok zor günlerdi eşimin desteği tamdı ama evliliğimizin ilk günleri her gece ağlayarak geçti hatırlamak bile istemiorum şimdi de bebiş için uğraşıoruz bizde dert bitmio

oo herkes yatmış ben geldim kimsecikler yok :)

Ayaz canim ya sen hala başlamadin mi :KK43: bak egzersize başlamayı düşünüp tedirgin olan herkes sonradan çok şaşirdim ama yaptim diyo. bu kadar düşünene kadar iki parmağa geçmiştin canim sen bi adim at çorap söküğü gibi gelicek gerisi.

Albenim ağrının şiddetini tam anlamadim ama ben tek parmaktayken sağ yumurtaliğma hafif bi ağri hissetmiştim. doktora sordum ilgisi yok egzersizle dedi. psikolojikti sanırım.
iki parmaktayken sızı demiyim de garip bi his olmuştu. sanki oturup kalkarken bi rahatsızlık vardı gibi. ama zamanla hepsi geçiyo. ilk zamanlarda psikolojik olarak bunlar olabilir. belki ilk defa egzersiz yaptığımız içindir ama endişelenicek bişey yok.
şöyle düşün mekik çektiğinde ertesi gün nasil kaslarin ağrirsa bu da bi egzersiz sonuçta oradaki kaslarini kullanmayı öğreniyosun. o yüzden ilk bi kç gün garip gelse de sonradan çoooooook RAHAT egzersizlerini yapicaksin.

Ayrıca defalarca söyledim neden doktordan korkuyosunuz kızlar orada sizi prangayla bağlayıp istemediğiniz şeyleri yapack değil ya. bunu bunu yapma dersiniz biter ki demenize bile gerek yok. ne canınızı yakıyo ne kötü bişi yapio. bakicak sadece o kadar. günde kaç kişiyle ilgileniyo bizde olan onda da var:p vs. :KK70:

karamel bak sonunu düşünen kahraman olamaz demiştik dimi :KK70:D ikiye geçince zaten gerisi çok kolay saniim. ben de tam yenmiş değilim ama sen beni geçicen inşallah :KK70: peniste biraz olduysa kara çoktan görülmüş sağ ayağini basmişsin bile. şimdiden tebrikler canim:KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
sende yolu tamamladın gibi zaten gerisi çok kolay yeterki kendini kasma kafandan sil at vajiyi ....yok canıum benim koca işte onu bekliyom bende de kırmızılar mevcut mafoldumben

Albenim ağrının şiddetini tam anlamadim ama ben tek parmaktayken sağ yumurtaliğma hafif bi ağri hissetmiştim. doktora sordum ilgisi yok egzersizle dedi. psikolojikti sanırım.
iki parmaktayken sızı demiyim de garip bi his olmuştu. sanki oturup kalkarken bi rahatsızlık vardı gibi. ama zamanla hepsi geçiyo. ilk zamanlarda psikolojik olarak bunlar olabilir. belki ilk defa egzersiz yaptığımız içindir ama endişelenicek bişey yok.
şöyle düşün mekik çektiğinde ertesi gün nasil kaslarin ağrirsa bu da bi egzersiz sonuçta oradaki kaslarini kullanmayı öğreniyosun. o yüzden ilk bi kç gün garip gelse de sonradan çoooooook RAHAT egzersizlerini yapicaksin:KK70:[/QUOTE]

hmm o zaman aynı şeyleri hissettik.ii rahatladım bari..o zaman egzersizlere devam hihoyyyt

canım istedin kadar sor her gün sor ben yılmam cevap yazmakta sizler gibiydim yaşadım istiyorumki herkes yensin hergün güzel haberler alalım...canım ben 2 3 ay ama sürekli olmamak kaydıyla kendimi sıkmadan canım istedikçe parmak egzersizi yaptım vazelinle falan ilişki esnasında sadece spreyi kullandım belimin altına yastık koydum hadi dedim deniz yapacaksın sık dişini eşim oldu dedinde inanmadım şaka yapıyo sandım ama bakın her zaman söylüyoruum o anda istekli olmak gerek gerçekten ben eşimden 1 ay ayrıydım yani açık açık yazamıyorum kızlar istekli olun denem aşamasında her zaman yapıyomuşsunuz gibiş davranın unutun vajiyi flan o ön şey olayınıda uzun tutun...hadii ayaz ya aaaaa başla artık egzersizlere inan bak 2 3 defa yapmaya çalış çok işe yarıcak kendine güvenin gelecekhihoyyyt

cnm yani şimdi ben 2-3 ay egzersiz mi yapmalıyım?? ya bi de ben spreyi denedim daha çok yanma yaptı ..ya bide ben hiç istekli olamıyorum nedense ..zaten eşimin anlayışı da 19 gün sürdü şimdi çıta pıta sinirlenio her hareketime bişey buluo bööle giderse benim evlilik uzun sürmez gibime gelio mafoldumben devamlı bana bağırıo denemeye hiç istekli deil o böyle olunca ben temelli kopuyorum herşeyden yaa :sinifsinif:

cnm yani şimdi ben 2-3 ay egzersiz mi yapmalıyım?? ya bi de ben spreyi denedim daha çok yanma yaptı ..ya bide ben hiç istekli olamıyorum nedense ..zaten eşimin anlayışı da 19 gün sürdü şimdi çıta pıta sinirlenio her hareketime bişey buluo bööle giderse benim evlilik uzun sürmez gibime gelio mafoldumben devamlı bana bağırıo denemeye hiç istekli deil o böyle olunca ben temelli kopuyorum herşeyden yaa :sinifsinif:
canım hayırrrrrrrrrrrr sen de veya vajililer 2 3 ay egzersiz yapacak diye bişe yok ben im o şekilde zamanım oldu deneyemdim falan çok sık parmak egzersizi yapmadım eşim yoktu süreç ondan öyle oldu.... ama kısa zamanda yenenler var daha uzun zmanda yenenler var süreç herkesde değişir canım...canım sprey bendede biraz yanma yaptı haliyle yumuşak doku orası ama geçti o işi halledene kadar belki çok yandıysa enfeksiyonun falan olabilir...canım sürekli cinsel istek olcak diye bi şe yok tabi senin elinde o hazzı yaratmak eşinle zaman ve sabır demeniz gerek umarım daha anlayışlı olur sana karşı:teselli:

Son düzenleme:
arkadaşlar tekrar ediyorum vajinusmus bir erteleme ve kaçınma hastalığıdır. lütfen ertelemeyin illa yarım saat olmasa bile 10 dk yapın ama mutlaka yapın. ben şimdi özel günümdeyim o bile stres yaptı egzersizden geri kaldım die. 2 gün sonra bende hem oruca hem de egzersize başlıyorum
mona rozaaa
lütfen ümitsiz olma hadi 10 dk ayır ve yap.. 10 dk tv karşısında bile hemen geçiyor. güveniyorum sana...

arkadaşlar 2 parmakta yım ve çok mutluyum denemekten yılmayın olucak ama bu 2 parmak egzersini yapan varmı biraz sızı oluyo be normalm farklı bişeymi yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim bide anestol kullanıyorum daha etkilli bişey varmı tam uyuştursun

işten yorgun argın eve gel,temizlik yemek. egzersizi bırak yapmayı düşünemiyorum bile. romatizma ağrılarım da var. bana dua edin arkadaşlar :KK43:

canım aynı sıkıntı bende de var sabah 8 akşam 7 çalışıyorum eve gel yemek temizlik bıde kedım var ona bakmaya çalışıyorum walla yorgunlukdan dişimi fırçalayacak halım kalmıyor bu egzersızlerı nasıl yapcam hiç bilmiyommmmmmmafoldumben

arkadaşlar 2 parmakta yım ve çok mutluyum denemekten yılmayın olucak ama bu 2 parmak egzersini yapan varmı biraz sızı oluyo be normalm farklı bişeymi yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim bide anestol kullanıyorum daha etkilli bişey varmı tam uyuştursun

cnm emla daha iyi uyusturuo hatta parmagını iterken parmagının her tarafına da emla sürki içerlerde uyussun o zaman daha az acı duyabilirsin 2 parmak çalışmasında sositososito

Canim daha yeni başladin normaldir. Bence daha etkili bişi aramana gerke yok bi kaç güne bişi hissetmezsin. boşuna ilaçlara alişma

küs işareti gerçekten işe yaradı sağol yoksa hafif acıyodu ama başarmama az kaldı :dance:

Karamel çok sevindim.Ben senin yapacağına eminim zaten.Küs işareti kesinlikle işe yarıyor bende öyle denemiştim.Alevsi saolsun formda bütün detayı ile yazmıştı.Kaçıncı sayfada hatırlamıyorum ama eminim görürüsünüz.Ben bi çıktısını alıp eve gitmiştim.Onlar sayesind ebdne kısa sürede başardım Çok şükür.Eminim hepiniz yapacaksınız.Sadece birazcık kendine güven.Acıyo olması normal çünki eminim 2 parmak olunca biraz heyecanlanıyorsundur.Ama inan onada alışacaksın.Ben 3 parmağı bile yapmıştım Bir anlık bi hadi yarsın la kaydirigubbakcemile3 .Ki eminimki zaten parmak denemeleri yaptıkça kendinize olan güveniniz mutlaka geliyordur.

Bu mubarek günlerde herkesin bu sorunu aşmasını diliyorum.Rabbim dualarımızı , dualarınızı kabul etsin inşallah ...

sağol dilek84 seninde çok payın var bana çok cesaret verdin.ama ben doktora giderek başardım ama dediğim gibi doktor sadece yöntemi gösterdi o kadar emla krem ile denediğime pişmanım aslında ne kadar da kolaymış YÜCE RABBİM herkesi bu sıkıntıdan kurtarsın.alkisalkisalkis

denizcek canım ben bepantenin kremini kullandım. doktor tavsiyesinde kullandım.aksine rahim ağzında çalışırken çatlamalar tahrişler olduğunu ve bu kremi kullanmamı söyledi hiç bir zararı olmadı.emla krem ile deniyordum eskiden çok acı ve tahriş oluyordu uyuşukluğun verdiği acıda vardı.ama doktorun dediğiklerini kullandım ve başardım.herkes hiç çekinmeden kullanabilr.bütün hastalarına aynı yöntemi kullanıyordu çünkü.heee bu arada arkadaşlara bi tavsiyem var ben kendi parmağımı bile değdiremezdim.parmak dışında birşey ile yaparlarsa çok iyi sonuç alacaklar çok daha rahat oluyor.isteyen arkadaşlar olursa doktorun çalıştırdığı fanusun resmini atabilirm.inanın o kadar çok korkuyordum ki ama başardım

X