- 20 Ağustos 2009
- 209
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.381
canımm ben çıkıyorumm ii gecelerr bende senin sayende rahatladımm sağoll.yarınn gene girerimm olursan konuşuruzz bayy
ok cnm benim allah rahatlık versin burda olurum ..hayırlı sahurlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm ben çıkıyorumm ii gecelerr bende senin sayende rahatladımm sağoll.yarınn gene girerimm olursan konuşuruzz bayy
Albenim bence doktor yanlış ifade etmiş. Ben ilk defa böyle bişey duydum. Zaten zar parçalanmaz ya da yırtık pırtık olmaz. Yarısı yırtılmış ne demek anlam veremedim. Zar tek yerden yırtılır. Onu da şurdan biliyorum bende kan gelmemişti. Nedenini sorduğumda doktor bana zarda kılcal damarlar var ama her yerinde değil, yırtıldığı yer damarın çok az olduğu yerdir demişti. Yani öyle bi ordan bi burdan yırtılsa ölme eşşeğim ölme. Bir daha zardan kaynaklı bi acı yaşıycağını sanmıyorum ki zaten zarda sinir olmadğını o yüzden zardan dolayı canımızın yanmıycağını söylüyolar .
Yırtılmamış olanların bile zamanla zarları esniyo. Nedeni de kızlık zarı ortasında delik bulunan bir zar. Zaten soğan zarı gibi bişey. Ortasında delik oldığı için de parmak geçebiliyo . Ama sneinki zaten yırtılmış artık onla ilgili bi sıkıntı duymazsın. Yahu bunun yarımı çeyreği mi olur ben ilk defa duyuyorum gerçekten para mı bu ya bozdur bozdur harca gibi :)
Sen doktorun dediklerini takma kafana o kadar sorun yaşadığın halde muayene esnasinda hadi yap o da erkek demişse bence de vajinismustan haberi yok. Sen egzersiz yapıyo musun o kısmı anlayamadım ben
ya ben iyice kendimden nefret etmeye başladım.ben neden başaramıyorum.parmak egzersizlerini bile erteliyorum sürekli.başlayamadım.çok cesaretsizim sanırım.offf hergün ağlamaktan kafayı yiycem artık. yaşamaktan usandım.buradan ve özelden bana destek olan arkadaşlara teşekkür ederim. sizleri okudukça cesaretleniyorum sonra yapamıyorum işte yaaa deliricem.yaşamak istemiyorum o derece yaşamdan soğudum.psikolojim allak bullak oldu.yaşıyorum ama aklımda hep aynı sorun 2 sene nasıl geçti yaa birde bana sorun ayılmalar bayılmalar kendini kaybetmeler,sinir krizleri geçirmeler off offf ne yapıcam ben ya iyi ki varsınız
canım desteğin için çok teşekkür ederım ama şuan ben konyada değilim eşimin işi nedeni ile konya dısındayım durumum musaıt bı psıkolog yapacam artık bu gıdışledelikafaduldenayazcım lütfen maddi durumun müsaitse söylediğim terapiste git.konyadasın çünkü.görüceksin hemen başarıcaksın.Allah(c.c.)hepinizin yardımcısı olsun canlarım.öptüm.
yazdıklarını okuyunca kendim aklıma geldi.. yaşadıklarımız aynı şey.. bende herkesi kendim gibi yapamaz sanıryordum sonra da bebek görünce a a yapmış diyordum..canım önce küçük pasta mumuyla başlasam sonra ne ile yapıcam pasta mumu diyince yine cesaretim geldi yapmayı deniyeceğim.o ameliyat eldivenlerinden mi bahsediyosun.sonra bebe yağı ve ya vazelinle deniyim o zaman jelide eğer yapabilirsem alırım.ilk zamanlar yapamadığımı söylemiştim bikaç kişye şimdi yapıyorum sanıyorlar canım çok sıkılmaya başladı.hem yalan söylüyorum.hemde çevremdeki evlenlere bakıp acaba bu yapmışmıdır diye düşünüyorum.iyice kafayı yedim anlayacağın.psikopat gibi oldum.herkese farklı gözle bakıyorum. aa bu da yapmış baksana çocuğu var falan diyorum ne yapıcam ya psikolojik resmen deniyeceğim eşimde sorup duruyo zaten bugün yaptınmı diye yapmadım diyince ama yapmaya başla artık diyor. bunuda deneyelim diyor. biz bu yaz dr ulusoya gitmk istemiştik herşeyi göze alıp 4.500 tl istedi ama gözümüzü karartıp borç harç gidecektik. çok yoğunmuş olmadı. eşim bu olaya çok sevindi çünkü kendimi enayi gibi hissedicem demişti.çünkü iş sende bitiyo doktorun söyliceklerini bende sana söylüyoryum ama olmuyo işte önce beynini hazırlaman gerekiyo diyo haklı olarak.az para değil kaç ay bedava çalışıcaz onu ödemek için.teşekkürler canım benim.inşallah yapabilirim. önce küçük pasta mumuyla sonrasını yine söylersin bana ok
ya ben iyice kendimden nefret etmeye başladım.ben neden başaramıyorum.parmak egzersizlerini bile erteliyorum sürekli.başlayamadım.çok cesaretsizim sanırım.offf hergün ağlamaktan kafayı yiycem artık. yaşamaktan usandım.buradan ve özelden bana destek olan arkadaşlara teşekkür ederim. sizleri okudukça cesaretleniyorum sonra yapamıyorum işte yaaa deliricem.yaşamak istemiyorum o derece yaşamdan soğudum.psikolojim allak bullak oldu.yaşıyorum ama aklımda hep aynı sorun 2 sene nasıl geçti yaa birde bana sorun ayılmalar bayılmalar kendini kaybetmeler,sinir krizleri geçirmeler off offf ne yapıcam ben ya iyi ki varsınız
ya kızlar ya 2 gündür parmak egzersizi eziyet gibi çünkü çok felaket ağrı hissediyorum egzersizden sonra üzerine oturamıyorum popomun.bazıları yumurtalıklarım agrıo die yazmış acaba benim agrıyan bölgede yumurtalık mı ya makat deliğinin çevresi felaket agrıo sızlıo o kadar ki agrı belime kadar vurdu...ya anlamadım kızlar bu sorunun yasayan varmııı ya bi de içinde parmagımı daireesel hareket ettirmiştim 2 gün önce o gün bugündür agrıo acaba çokmu yüklendim :sinifsinif:
normalde egzersizden sonra böyle bir ağrı olmaz cnm.. üşütmüş olabilirsin buda ağrı yapabilir birde reglin yaklaştıysa ağrı ondan da olabilir..
egzersizine ara ver ağrı geçince kdar.. eğer egzersiz yapmadığın da da ağrırsa dr git vakit kaybetmeden..
ya kızlar ya 2 gündür parmak egzersizi eziyet gibi çünkü çok felaket ağrı hissediyorum egzersizden sonra üzerine oturamıyorum popomun.bazıları yumurtalıklarım agrıo die yazmış acaba benim agrıyan bölgede yumurtalık mı ya makat deliğinin çevresi felaket agrıo sızlıo o kadar ki agrı belime kadar vurdu...ya anlamadım kızlar bu sorunun yasayan varmııı ya bi de içinde parmagımı daireesel hareket ettirmiştim 2 gün önce o gün bugündür agrıo acaba çokmu yüklendim :sinifsinif:
yaaa bu aralar eşim bana hiç çekici gelmıyorrrr:sinifsinif:acaba bu egzersiz olayları fılan var ya ondanmı bi mesafe koymaya çalışıyorumCADIARZUama ne alaka yawwww:bbo:ayyyy offff offff bi bitkinlik uyuşukluk var üzerimde-tatlicadiarzu-içimden hiçbi şey gelmiyormirmirmirmir