Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm ya bide şunu anlamadım acaba kızlık zarı hiç yırtılmamış olanlar parmak egzersizi yapabilio ama nasıl yapıolar demekki orası delik...eger delikse kızlık bozuldugunda açılan delik nasıl bişeyy yani off anlatamadım ... bende parmak sokuyorum bu doktor da zaten iice karıştırdı ortalığı.parmak sokuyorum ilerlio bekarlarınki de ilerlio dediler ilişki esnasında yırtıldı..o zaman benimki de hiç yırtılmamış olabilir mafoldumben bende anlamadım yarısı yırtık yarısı deil ne anlarsan anlaaa iştee doktor olmuş bi de :bbo:

Yırtılmamış olanların bile zamanla zarları esniyo. Nedeni de kızlık zarı ortasında delik bulunan bir zar. Zaten soğan zarı gibi bişey. Ortasında delik oldığı için de parmak geçebiliyo . Ama sneinki zaten yırtılmış artık onla ilgili bi sıkıntı duymazsın. Yahu bunun yarımı çeyreği mi olur ben ilk defa duyuyorum gerçekten para mı bu ya bozdur bozdur harca gibi :)

Sen doktorun dediklerini takma kafana o kadar sorun yaşadığın halde muayene esnasinda hadi yap o da erkek demişse bence de vajinismustan haberi yok. Sen egzersiz yapıyo musun o kısmı anlayamadım ben

evet canım yapıoyrum tek parmak çalışıyorum aslında 2 parmakta alıyorum ama çok acı verio gerçi tek parmakta acı verio gelgit yapamıyorum ama sokup sokup çıkarıyorum şimdilik biraz alışsın 2 parmaga geçecem opuyorumnanaktan

ya ben iyice kendimden nefret etmeye başladım.ben neden başaramıyorum.parmak egzersizlerini bile erteliyorum sürekli.başlayamadım.çok cesaretsizim sanırım.offf hergün ağlamaktan kafayı yiycem artık. yaşamaktan usandım.buradan ve özelden bana destek olan arkadaşlara teşekkür ederim. sizleri okudukça cesaretleniyorum sonra yapamıyorum işte yaaa deliricem.yaşamak istemiyorum o derece yaşamdan soğudum.psikolojim allak bullak oldu.yaşıyorum ama aklımda hep aynı sorun 2 sene nasıl geçti yaa birde bana sorun ayılmalar bayılmalar kendini kaybetmeler,sinir krizleri geçirmeler off offf ne yapıcam ben ya iyi ki varsınız

canım seni çok iyi anlıyorum ama vajinismus aynı zmanda bir erteleme hastalığı, bugün yarın derken bir bakmışsın yıllar bitiyo..
hergün ağlamak yerine bu forumdan faydalan, istediğin sorunun karşılığı hemen gelir aklına geleni sor ki cesaretin arttın.
egzersizlerini ertelemek yerine yapmaya çalış, hiç bişi kaybetmessin dnemekten..
parmaktan korkuyorsan küçük pasta mumuyla başla, hiç fark etmiyceksin bile.. muma eldiven geçir bol jel sür derin nefes al verirken ıkın içeri ittir hafif.. hoppppppppppppp.. fark etmiycenden eminimmopuyorumnanaktan

canım önce küçük pasta mumuyla başlasam sonra ne ile yapıcam pasta mumu diyince yine cesaretim geldi yapmayı deniyeceğim.o ameliyat eldivenlerinden mi bahsediyosun.sonra bebe yağı ve ya vazelinle deniyim o zaman jelide eğer yapabilirsem alırım.ilk zamanlar yapamadığımı söylemiştim bikaç kişye şimdi yapıyorum sanıyorlar canım çok sıkılmaya başladı.hem yalan söylüyorum.hemde çevremdeki evlenlere bakıp acaba bu yapmışmıdır diye düşünüyorum.iyice kafayı yedim anlayacağın.psikopat gibi oldum.herkese farklı gözle bakıyorum. aa bu da yapmış baksana çocuğu var falan diyorum ne yapıcam ya psikolojik resmen deniyeceğim eşimde sorup duruyo zaten bugün yaptınmı diye yapmadım diyince ama yapmaya başla artık diyor. bunuda deneyelim diyor. biz bu yaz dr ulusoya gitmk istemiştik herşeyi göze alıp 4.500 tl istedi ama gözümüzü karartıp borç harç gidecektik. çok yoğunmuş olmadı. eşim bu olaya çok sevindi çünkü kendimi enayi gibi hissedicem demişti.çünkü iş sende bitiyo doktorun söyliceklerini bende sana söylüyoryum ama olmuyo işte önce beynini hazırlaman gerekiyo diyo haklı olarak.az para değil kaç ay bedava çalışıcaz onu ödemek için.teşekkürler canım benim.inşallah yapabilirim. önce küçük pasta mumuyla sonrasını yine söylersin bana ok

gy canım inanki o kadar parayı vermeye gerek yok tabiki tercih meselesi ama olmıcak bişe değil..bak ben 2 yıl sonra kendi kendime aştım cesaret le başla canım burdaki tüm arkadaşlar sana elimizden geldince yardımcı olmaya çalışırız

evet canım dilek ameliyat eldivenlerinden bahsediyo vazelinlede yapabilirsin baktın çok zorlanıyosun acı hissi fazla olmasın diye aslında acı hissi yok kastın için öyle hissedeceksin emla krem al canım uyuştunu hissedersin sana cesaret olur

ayazcım lütfen maddi durumun müsaitse söylediğim terapiste git.konyadasın çünkü.görüceksin hemen başarıcaksın.Allah(c.c.)hepinizin yardımcısı olsun canlarım.öptüm.
canım desteğin için çok teşekkür ederım ama şuan ben konyada değilim eşimin işi nedeni ile konya dısındayım durumum musaıt bı psıkolog yapacam artık bu gıdışledelikafadulden

yazdıklarını okuyunca kendim aklıma geldi.. yaşadıklarımız aynı şey.. bende herkesi kendim gibi yapamaz sanıryordum sonra da bebek görünce a a yapmış diyordum..
üstelik ben 5 yıldan fazla yaşadım bu sorunu yapamasam ben yapamazdım lütfen bir dene enazından..
bende ulusoya başvuranlardanım ama parası çok geldiği için gideememiştim eşimde senin beynin hazır olması gerek sen yaparsın dedi.. sonrada parmak egzersizlerine başladım..
eşim egzersiz dene yapamassan sonra gideriz dedi, sırf onu kırmamak adına başladım inandığımdan değildi yani.. ama iyikide başlamışım..
ilk başlarda eşim hergün soruyodu bugün yaptınmı diye yaptım derdim ama nerde dokunamazdım bile korkudan.. sonra bir gün cesaretimi topladım sonunda ne varki bunun diye nefes aldım verirken ıkınarak parmağımı ittirdim.. yarıdan fazlası bir defada olmuştu inanamadım.. o gece uyuyuncaya kdar güldüm kendi kendime..
şimdi pasta mumuna amaliyat eldivenini geçiriyorsun jel sürüp nefes ve ıkınmayla hafifçe ittiriyorsun hepsi bu.. bunu yaptıktan sonra iki mumu bir birine eriterek yapıştırıp iki pasta mumu ile devam ediceksin.. bu böyle gidicek.. zaten sen tek mumu yaptıktan sonra vajinin açık olduğunu beynine kabullendireceksin otamatik olarak.. geriside hızla gelicek.. sen yeterki bi dene..:lepi:

ya kızlar ya 2 gündür parmak egzersizi eziyet gibi çünkü çok felaket ağrı hissediyorum egzersizden sonra üzerine oturamıyorum popomun.bazıları yumurtalıklarım agrıo die yazmış acaba benim agrıyan bölgede yumurtalık mı ya makat deliğinin çevresi felaket agrıo sızlıo o kadar ki agrı belime kadar vurdu...ya anlamadım kızlar bu sorunun yasayan varmııı ya bi de içinde parmagımı daireesel hareket ettirmiştim 2 gün önce o gün bugündür agrıo acaba çokmu yüklendim :sinifsinif:

cnm ltfen başaracağına inan lütfen ümitsizliğe kapılma allahım hepimizi bu güzel ayda görecek hepimiz kurtulcaz inşallah.seni anlayabiliorum bana 18 gün zor gelio seninki 2 sene ama nolur güçlü olmaya çalış eger kendinden vazgecersen o zaman tamamen bu vaji denen illete yenik düşersin.bak ben bu forumdaki arkadaşları okuyunca cesaret geldi başardım.sadece ıkın ve ittir nefes verirken ittir sen bile şaşıracaksın başaracağına ve denizcek e katılıyorum kesinlikle emla krem denee ..bende egzersizlerimi onla yapıorum ilk başta biraz yanacak ilacın etkisiyle endişelenme 2 dk sonra acı kalmıo ve sen ittirebiliosun bişey hissetmeden opuyorumnanaktan

normalde egzersizden sonra böyle bir ağrı olmaz cnm.. üşütmüş olabilirsin buda ağrı yapabilir birde reglin yaklaştıysa ağrı ondan da olabilir..
egzersizine ara ver ağrı geçince kdar.. eğer egzersiz yapmadığın da da ağrırsa dr git vakit kaybetmeden..

cnm ya millet yumurtalık yumurtalık deyip duruo nerde bu yumurtalık ya acaba benimde mi yumurtalıklarım agrıo yaaa çok kötü bi duyugu reg olacağım için deil enteresan nokta merkezler agrıo yaaa oturamıyorum yüzüstü yatıyorum ama yine de hissedilio :sinifsinif:
ya dokotra gidememki bakmak isticek belki de bişey sokacak kist falan varmı die yada ultrasyon aleti falan sokacak yok yaaa dayanamam lmaz:

aaaa kimsecikler yoookkkkmafoldumbenherkes iftara hazırlık yapıyor ne güzellllopuyorumnanaktanvajılı hatunlar hayırlı iftarlar hepinizekaydirigubbakcemile3

yaaa bu aralar eşim bana hiç çekici gelmıyorrrr:sinifsinif:acaba bu egzersiz olayları fılan var ya ondanmı bi mesafe koymaya çalışıyorumCADIARZUama ne alaka yawwww:bbo:ayyyy offff offff bi bitkinlik uyuşukluk var üzerimde-tatlicadiarzu-içimden hiçbi şey gelmiyormirmirmirmir

canım bi karışıklık olmasın diye yazıyorum geçen gün ben demiştim yumurtalıklarım ağrıyo diye eğer o yazıyı okudyysan canım ben pkolarım var benimki farklı bi durum bende vajiyi aştım ama egzersizlerde falan yumurtalık ağrısıyla ilgili bi sorun yaşamadım acaba seninki kastın için falan olabilirmii veya farklı bişe vardır belki adet de olmayacaksan bi dr ye git istersena.s. canm bide dr ultrasyonla bakar sadece yumurtalıklarının üstünde alet gezdircek yani her hangi bişe falan sokamaz zaten sen durumunu belirt aşadanda bakmaz zaten açamıyosun korkma git canım dr yea.s.

olur canım arasıra öle ruh halleri insan oğlu bi günü bi gününü tutmaz herşeyi vajiye yükleme at gitsin kafandan vajiyi daha çok isteksiz olursun ama ne olursunnnnnnnnnnn başla artık şu egzersizlereee:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…