oo herkes yatmış ben geldim kimsecikler yok :)
Ayaz canim ya sen hala başlamadin mi
bak egzersize başlamayı düşünüp tedirgin olan herkes sonradan çok şaşirdim ama yaptim diyo. bu kadar düşünene kadar iki parmağa geçmiştin canim sen bi adim at çorap söküğü gibi gelicek gerisi.
Albenim ağrının şiddetini tam anlamadim ama ben tek parmaktayken sağ yumurtaliğma hafif bi ağri hissetmiştim. doktora sordum ilgisi yok egzersizle dedi. psikolojikti sanırım.
iki parmaktayken sızı demiyim de garip bi his olmuştu. sanki oturup kalkarken bi rahatsızlık vardı gibi. ama zamanla hepsi geçiyo. ilk zamanlarda psikolojik olarak bunlar olabilir. belki ilk defa egzersiz yaptığımız içindir ama endişelenicek bişey yok.
şöyle düşün mekik çektiğinde ertesi gün nasil kaslarin ağrirsa bu da bi egzersiz sonuçta oradaki kaslarini kullanmayı öğreniyosun. o yüzden ilk bi kç gün garip gelse de sonradan çoooooook RAHAT egzersizlerini yapicaksin.
Ayrıca defalarca söyledim neden doktordan korkuyosunuz kızlar orada sizi prangayla bağlayıp istemediğiniz şeyleri yapack değil ya. bunu bunu yapma dersiniz biter ki demenize bile gerek yok. ne canınızı yakıyo ne kötü bişi yapio. bakicak sadece o kadar. günde kaç kişiyle ilgileniyo bizde olan onda da var
vs.
karamel bak sonunu düşünen kahraman olamaz demiştik dimi
D ikiye geçince zaten gerisi çok kolay saniim. ben de tam yenmiş değilim ama sen beni geçicen inşallah
peniste biraz olduysa kara çoktan görülmüş sağ ayağini basmişsin bile. şimdiden tebrikler canim