• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm mumu alablrsen p....si de mum gbi düşünerek al cnm,emla kremi iyide vazelin yerine su bazlı kayganlastırıcı alsan daha iyi olur cnm bnm kulklandıgım var istersen özelden yazabilirim sana ismni vajinya hiçbir zararı olmadı,kimyasal madde yok içinde.kendine güven cnm,bzimki biranda olmuştu görev olarak algılamayn cnm gerisi gelir inş.sakın stres yapma

canım senin kullandığın jel neydi ya doktor yazarsa bende alayım fiyatını biliyomusun yazmazsa eğer eczanede de varsa buğünb alacam

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
fena dgl cnm ya dün braz alışveriş ypyım dedim dinlene dinlene bayılacktım nerdeyse bir yndn bas dönmesi bir yndan mide bulantısı geberiyom:((( örgüye basladım yavastan,inş. cnm dua ediyorum fazla takma ama kafana stres ypnca hayal kırıklıgına ugruyz biliyrsun

kendıne dıkkat et canım ewınızde türk max varsa mutlaka sımdı ac ve dınle doktor cok guzel anlatıyor hamılelıgızemuszemuszemuszemus

ayyy bende bebısımın karnında oldugunu bılıyım hemen bende baslıycam örguye

arkadaşlar merhaba ben internette yazan reçeteyi uyguladım ve ogün eşimle ilişkiye girdik ve zar bozuldu önceden parmak egzersızlerı yapıyodum ama zar bayagı gerideymiş ilişkide yırtıldı.2.denememizde ben gayet rahattim ama emma ile ilişkiye girebildik ama p....s icerdeyken acayip midem bulandı ve kustum.yine dün akşam 3.denememizde gletgein kayganlaştırıcı kullandık birazda emma ama benim gene midem bulandı kusuyodum az kalsın zor tuttum kendimi acaba bu mide bulantısının sebebeini bilen var mi ve ben hep emma kullanarakmı ilişkiye girebilicem

desteğin için cok sağol canım Rabbim hepimizi kurtarsın bu dertten tez zamanda sıra sıra bebişler versin:ecrin_bebek: ondan başka kayganlaştırıcı var mı aceba receteye yazılacak bilgin var mı canım yasadığım yer pek ufak bulamadaım ben ama receteye yazarsa benzerini verirler diye umuyorum bide egzersizleri kaç dk yapıyosunben günde yarım saat yeter mi acaba

amin canım Allah isteyen herkese anne olmayı nasip eder inşallah... ilk başlarda egzersizler için en az yarım saat diye süre belirlemişti dr. ama şu an saate bakıp dk tutmaya gerek duymuyorum kendimi rahat hissettiğim sürece devam ediyorum önemli olan zaten görev gibi algılamamak...bazen kafam başka şeylerle dolu oluyor egzersizi yaparken dikkatimi veremiyorum o anda bırakıyorum 10-15 dk başka bişeylerle ilgileniyorum sonra tekrar başlıyorum ve daha rahat ilerliyorum bu defa zemuszemusdr bana gleit glen önerdi ama ben buradaki arkadaşlar bebe yağı yazmıştı onu alıp denedim dr da eğer alerji gibi herhangi bir rahatsızlık hissetmiyosan bebe yağı ile devam edebilrsin dedi şu an hem bebe yağını hemde jeli karıştırıp kullanıyorum bi sorunum yok ama herkesin cildi aynı değil... bu arada jel 16.tl. diye hatırlıyorum fiyatını...ben başka bişey denemedim o yüzden tavsiyede bulunamayacağım ama burada bazı arkadaşlar farklı şeylerde denemişti diye hatırlıyorum...

arkadaşlar merhaba ben internette yazan reçeteyi uyguladım ve ogün eşimle ilişkiye girdik ve zar bozuldu önceden parmak egzersızlerı yapıyodum ama zar bayagı gerideymiş ilişkide yırtıldı.2.denememizde ben gayet rahattim ama emma ile ilişkiye girebildik ama p....s icerdeyken acayip midem bulandı ve kustum.yine dün akşam 3.denememizde gletgein kayganlaştırıcı kullandık birazda emma ama benim gene midem bulandı kusuyodum az kalsın zor tuttum kendimi acaba bu mide bulantısının sebebeini bilen var mi ve ben hep emma kullanarakmı ilişkiye girebilicem

bu şekilde mıdenın bulanması cok ılgınc ılk ılıskınızde hamıle kalma olasılıgın warsa bundan olabılır yada bu tarz kremlere karsı alerjın var bence bunun ıcın bır uzmandan yardım al bır arkadasta kullandı genıtal bolgesı tahrıs oldu bence sende tedbırını almalısın

arkadaşlar bu sayfada yır.....dı pat.....dı ka......dı gibi ibareler kullanmamanızı rica ediyorum...

bende sana katılıyorum patlama yırtılma vb gıbı bır durum yok lütfen kafanızdan cıkarın bu tur dusuncelerı cokk cokkk kolay bır kere ılıskıyı yasadıktan sonra ne kadar kolay oldugunu görceksınız
bumuymus deyıp sewınceksınızhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım benimde ilk zamanlar miğdem bulanıyordu kuscak gibi oluyordum bide idrarrım geliyor patlıcak gibi oluyordum bence miğde bulantın krem le alakalı değilde biraz heyacana bağlı ve nefes egzerszilerinden de olabilir derin nefes alıp vermek de benim miğdemi bulandırıyordu çünkü

kızlar 30dk egzersiz yaptım o dar kısmı çok az aştım bu daha verimli oldu ama benim o dar kısım hemen küçük parmağımın birinci boğumundan başlıyor sizdede öylemi ikincininde tamamı değil ama bir kısmı giriyor kaplumğa gibi ilerliyorum ...
ıkınınca kolay gidiyor hep yapmaya çalışıyodum tam olmuyordu şimdi gercekten ıkınmak yarıyor..

bide ıkınınca sanki o dar ve sert kısım öne doğru geliyor sizde de oluyor mu?

kızlar 30dk egzersiz yaptım o dar kısmı çok az aştım bu daha verimli oldu ama benim o dar kısım hemen küçük parmağımın birinci boğumundan başlıyor sizdede öylemi ikincininde tamamı değil ama bir kısmı giriyor kaplumğa gibi ilerliyorum ...
ıkınınca kolay gidiyor hep yapmaya çalışıyodum tam olmuyordu şimdi gercekten ıkınmak yarıyor..

bide ıkınınca sanki o dar ve sert kısım öne doğru geliyor sizde de oluyor mu?

dar kısım diye birşey yok henüz esnememiş kısım var kaydirigubbakcemile3hepimiz ilk zamanlarda yavaş yavaş ilerledik hatta bazen ilerlediğimizin farkına bile varamadık ben 2 parmak 2 boğum aldığımda kendi kendime inanamadım eşime gösterdim teyit ettirdim gerçekten girmişmi diye hihoyyytkendini rahat bırak orası darmı söylemi böylemi düşünme merak et dikkatin dağılıyo acaba içerde ne var diye düşün dokusu nasıl neler hissediyorum ne kadar dolaştırabiliyorum gibi opuyorumnanaktan

dar kısım diye birşey yok henüz esnememiş kısım var kaydirigubbakcemile3hepimiz ilk zamanlarda yavaş yavaş ilerledik hatta bazen ilerlediğimizin farkına bile varamadık ben 2 parmak 2 boğum aldığımda kendi kendime inanamadım eşime gösterdim teyit ettirdim gerçekten girmişmi diye hihoyyytkendini rahat bırak orası darmı söylemi böylemi düşünme merak et dikkatin dağılıyo acaba içerde ne var diye düşün dokusu nasıl neler hissediyorum ne kadar dolaştırabiliyorum gibi opuyorumnanaktan

evet canım haklısın önce aynadan baktığımda girişini bulamıyodum ve ilk gecemi hatırlıyorum da itiyodum iki elimle eşimi en azından o kokulardan kurtuldum şimdi sadece yapabilecek miyim endişesi taşıyorum bunu da sabırsız bir yapıy asahip olmama bağlıyorum..

yarın yediden içerisi nasıl diye merakla yapıcam egzerszimi başarıcam bende kocaman başardım yazacam yakındaopuyorumnanaktan

herkese merabalar :) gelişmelerinizi okuyorum bugun regli bitiyor bende baslıcam yazmaya artık insallah hızla ilerlerim g_y arkadasımız basarmıs tebrik ederim bu arada

Bnecede oyle yapalım ,
Dedıgım gıbı bu forumda bıldıgım kadarıyla 5-6 ksıı var doktorla cozen ,, hepımız bır kısı ıle konusalım ama hepımız bır ınsanı takıp etsın , Ozelden bır kac ksııye yazdım ben , aparatları bulabılecegımız yerler sanırım medıcal urunler satan yerler , bu sekıdle devam edelım derım

Mızmız ,
Bısey soyleyecegım onu yap , belkı sende de 'MODEL ALMA ' dusuncesı vardır ,
Yatagının yada koltugun kenarında yere egıl 3. nolu aparatını alttan almaya calıs , ve hemen sonrasnda bır buyugunu yap boyle bır 20 dakıka yap , ( esının evde oldugu saatte ama yatmanıza yakın bı zamanda yap bunu )
sonrada üst pozısyonu dene , esıne de kendıne de kayganlastırıcı surme , oncesınde bısey yapmana gerek yok yanı on sevısme olmasada olur , esının yardımı ıle ılıskıye hazır hale gelsın o da , ve bu 20 dakıka dan sonra pns ı kolayca alabıldıgını gorceksın , küt dıye oturabıleceksın olmaması ımkansız , Ben kılolu oldugum ıcın bu pozısyon benı cok yoruyor cunku butun vucut bacaklara yuklenıyor ,:)

Kayganlastıcı surme cunku zaten 20 dakıka boyunca ıcınde kayganlastırıcılı aletler bırkıyor ıcerı o kaygnlıgı , sen pns ı elınle tutacagın ıcın cok kaygan olmamalı , kontrol sende olcak ve acı yok sadece baskı var .. zaten bılıyorsundur yazıyorum ama ...

Teşekkür ederim.. canım

Mızmız , öncelikle merhaba :) ilk içime lamayı bırak paketi açıp gördüğümde şok olmuştum.. Bu doktor benimle dalga geçiyor galiba diye düşünmüştüm.. ben paramağımı alamazken kocaman bişey... :kedi:

zaten o aparata geçişim 2 parmak aşamasından sonraydı .. ilk aldığımda çok kasıldım... hatta bir daha almayacağım diye nerdeyse atacaktım... ama yine eşimin desteği ile devam ettim..

öncelikle vajeni ve o aparatı iyice jelle... derin derin nefes alarak al içine ilk girişte kasılacaksın ... hemen çıkarma.. bi kaç saniye bekle.. yani kendini biraz rahatlatana kadar... sonra çıkar... ve yine jelle .. vakit kaybetmeden tekrar la içine .. bu ikinci defa daha rahat alacaksın... ve yavaş yavaş hareket ettir.. ileri-geri... ilk gün olayabilir ama sonraki günler zevk alabilirsin... zor değil... sakın bırakma...

Sağol canım.. rahatım şimdi yapabiliyorum.. çok haklısın o aparatları ilk gördüğümde aklımı kaçıracaktım .. ama o kadar faydalı oldular ki o aparatlar..

Back
X