Bnecede oyle yapalım ,
Dedıgım gıbı bu forumda bıldıgım kadarıyla 5-6 ksıı var doktorla cozen ,, hepımız bır kısı ıle konusalım ama hepımız bır ınsanı takıp etsın , Ozelden bır kac ksııye yazdım ben , aparatları bulabılecegımız yerler sanırım medıcal urunler satan yerler , bu sekıdle devam edelım derım
Mızmız ,
Bısey soyleyecegım onu yap , belkı sende de 'MODEL ALMA ' dusuncesı vardır ,
Yatagının yada koltugun kenarında yere egıl 3. nolu aparatını alttan almaya calıs , ve hemen sonrasnda bır buyugunu yap boyle bır 20 dakıka yap , ( esının evde oldugu saatte ama yatmanıza yakın bı zamanda yap bunu )
sonrada üst pozısyonu dene , esıne de kendıne de kayganlastırıcı surme , oncesınde bısey yapmana gerek yok yanı on sevısme olmasada olur , esının yardımı ıle ılıskıye hazır hale gelsın o da , ve bu 20 dakıka dan sonra pns ı kolayca alabıldıgını gorceksın , küt dıye oturabıleceksın olmaması ımkansız , Ben kılolu oldugum ıcın bu pozısyon benı cok yoruyor cunku butun vucut bacaklara yuklenıyor ,:)
Kayganlastıcı surme cunku zaten 20 dakıka boyunca ıcınde kayganlastırıcılı aletler bırkıyor ıcerı o kaygnlıgı , sen pns ı elınle tutacagın ıcın cok kaygan olmamalı , kontrol sende olcak ve acı yok sadece baskı var .. zaten bılıyorsundur yazıyorum ama ...