• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet haklısın farkındayım ama beni üzen p..s değil zaten olmayacağını biliyodum.. ama sonrasında parmağımı neden alamadım duygusu beni korkuttu eyvahedigeldismile

normaldir tabi ki sonucta sen korkuyla kendni kasmissin zaten vajinismus dedigimiz sey de bu oradaki kaslarin kasilip kalmasi ve sen ne kadar sonarsinda kendini rahatlatmaya calisirsan calis ordaki kaslar oyle kalmis. uzulme yarina duzelir. egzersize kaldigin yerden devam edersin. madem sercede rahattn orta parmaktan devam edersin once serceyle baslayip orta parmaga gecerersin

kızlar burdaki hamilelik muhabbeti beni o kadar etkilemişki dün yaşadığım mide bulantısı ve halsizliği acaba hamilemiyim diye yorumladım.:roflol: bugün birşeyim yok sanki dünü ben yaşamamışım. Eşimde dalga geçiyo eğer bu şekil hamile kaldıysan kork benden, birleşmeye başladığımızda üçüz olur diye......

günaydın kızlar... bugün ılık bir duş alıp o dar yeri aşmak istiyorum biraz cesaret lazım tabiii önerilerinizi bekliyorum

cnm dediğin gibi sadece cesaret lazım,o dar yere geldiğinde sakin ol nefes alıp vererek yavaş yavaş ittir inan bana çok kolay,ben de çok zorlanmıştım ama sık egzersiz yaparak aştım ve şimdi çok iyiyim.benimde geriye dönüşler çok oldu başlarda iki parmaktan sonra serçeyi bile alamadığım olmuştu egzersizleri sıklaştırınca bunlar olmuyor.Sakın pes etme.

cnm dediğin gibi sadece cesaret lazım,o dar yere geldiğinde sakin ol nefes alıp vererek yavaş yavaş ittir inan bana çok kolay,ben de çok zorlanmıştım ama sık egzersiz yaparak aştım ve şimdi çok iyiyim.benimde geriye dönüşler çok oldu başlarda iki parmaktan sonra serçeyi bile alamadığım olmuştu egzersizleri sıklaştırınca bunlar olmuyor.Sakın pes etme.

tamam canım günde yarım saat yeterli olmaz mı aceba sen ne sıklıkta yaptın bi de kayganlastırıcı olarak ne kullanıyorsun ben bebe yağ ama mantar yapıyo iye buğün ,glatigen yazdırcaktım yazmaz mı

tamam canım günde yarım saat yeterli olmaz mı aceba sen ne sıklıkta yaptın bi de kayganlastırıcı olarak ne kullanıyorsun ben bebe yağ ama mantar yapıyo iye buğün ,glatigen yazdırcaktım yazmaz mı

gleit gleni yazmıyorlar..canım acele etme yavaş yavaş emin adımlarla ilerle...parmak egzersizlerinde ilerleme kaydetmeden en azından 2 parmakta kendini rahat hissetmeden p...s denemesine geçmemeni tavsiye ederim çünkü hem senin hemde eşin için hayal kırıklığı olur şu anda en son ihtiyacımız olan şey yeni bir hayal kırıklığı uğramak...motiveni kaybetme bak ne güzel azmediyorsun egzersizlerini yapmaya başlamışsın heyecanını kaybetmeden adım adım hedefe yaklaş...hiç kafana olurmu olmazmı diye endişeler yükleme...% 100 aşılacak bir sorun vaji ama kişiden kişiye farkedebiliyor birazcık daha sabretmen gerekecek...başarılar diliyorum a.s.

canım ben bu sıteye uye olduktan sonra bayağı hırslanmıştım egzersızlıkler falan yaptım mumla denedım herturlu denedım bu sıteye 8 9 ay once uye olmuştum herşey guzel gıdıyor ancak iş o noktaya gelınce çok kotu oluyorum sankı aşılmaz bır duvar var olmuyor bır turlu eşimle sureklı karar alıyoruz bu hafta tamam başaracağız egzersız yapacam deneme esnasında olumsuz olunca karamsarlığa kapılıyorum sankı hiç olmayacakmış gıbı gelıyor offff Allahım offfff inşallah emla kremı aldım jel aldım vazelın aldım

cnm mumu alablrsen p....si de mum gbi düşünerek al cnm,emla kremi iyide vazelin yerine su bazlı kayganlastırıcı alsan daha iyi olur cnm bnm kulklandıgım var istersen özelden yazabilirim sana ismni vajinya hiçbir zararı olmadı,kimyasal madde yok içinde.kendine güven cnm,bzimki biranda olmuştu görev olarak algılamayn cnm gerisi gelir inş.sakın stres yapma

evet canım ya hıc denk gelmıyoruz nasıl gıdıyor hamılelıgın
bana dua et bende bıran once kalayım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

fena dgl cnm ya dün braz alışveriş ypyım dedim dinlene dinlene bayılacktım nerdeyse bir yndn bas dönmesi bir yndan mide bulantısı geberiyom:((( örgüye basladım yavastan,inş. cnm dua ediyorum fazla takma ama kafana stres ypnca hayal kırıklıgına ugruyz biliyrsun

gleit gleni yazmıyorlar..canım acele etme yavaş yavaş emin adımlarla ilerle...parmak egzersizlerinde ilerleme kaydetmeden en azından 2 parmakta kendini rahat hissetmeden p...s denemesine geçmemeni tavsiye ederim çünkü hem senin hemde eşin için hayal kırıklığı olur şu anda en son ihtiyacımız olan şey yeni bir hayal kırıklığı uğramak...motiveni kaybetme bak ne güzel azmediyorsun egzersizlerini yapmaya başlamışsın heyecanını kaybetmeden adım adım hedefe yaklaş...hiç kafana olurmu olmazmı diye endişeler yükleme...% 100 aşılacak bir sorun vaji ama kişiden kişiye farkedebiliyor birazcık daha sabretmen gerekecek...başarılar diliyorum a.s.

desteğin için cok sağol canım Rabbim hepimizi kurtarsın bu dertten tez zamanda sıra sıra bebişler versin:ecrin_bebek: ondan başka kayganlaştırıcı var mı aceba receteye yazılacak bilgin var mı canım yasadığım yer pek ufak bulamadaım ben ama receteye yazarsa benzerini verirler diye umuyorum bide egzersizleri kaç dk yapıyosunben günde yarım saat yeter mi acaba

Back
X